Ir dar vienas klausimelis. Kodel nuskinti agurkai kita diena suminksteja? Ta prasmev apvysta? Parduotuveje, tai jie ilgai tokie kieti stovi
QUOTE(nendrik @ 2014 07 03, 17:17)
Merginos, sakykit, kas gali buti ne taip su siuo agurku?
Jokiu vabaliuku kitoje lapo puseje nesimato.

Ir dar vienas klausimelis. Kodel nuskinti agurkai kita diena suminksteja? Ta prasmev apvysta? Parduotuveje, tai jie ilgai tokie kieti stovi
gal todel kad tu ju neapdoroji tiap kaip parduotuvej.
Bet siaip man kita diena tikrai dar neapvysta. Na po keliu dienu tai taip.
Kad neapsimoka galvą sukti,kas tiems agurkams.neverta naudoti chemijos greit ar dabar valgomam derliui. Manieji stiprokai serga,tai skubu konservuoti,kai pasibaigs,tai pasibaigs
QUOTE(AusraR @ 2014 07 03, 23:50)
gal todel kad tu ju neapdoroji tiap kaip parduotuvej.
Sakau gal yra koks "ypatingasis" skinimo ar laikymo budas, kad agurkai neapvystu
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2014 07 04, 16:08)
Kad neapsimoka galvą sukti,kas tiems agurkams.neverta naudoti chemijos greit ar dabar valgomam derliui. Manieji stiprokai serga,tai skubu konservuoti,kai pasibaigs,tai pasibaigs 
Mano sitas "ligonis" agurku neduoda... ir siaip labai letai auga... noretusi zinoti kas cia jam yra, nes pries pora sav ikisau dar keleta seklu i zeme, tai ir tie tokie patys auga
Sveiki,
ko trūksta agurkams, jei puse vaisiaus žalias, o puse vos ne geltonas?
ko trūksta agurkams, jei puse vaisiaus žalias, o puse vos ne geltonas?
ir aš šiemet padariau karstykles visose lysvėse agurkams. Bent jau man tikrai bus geriau, kai jie bus bent jau švarūs, o ar patiks patiems agurkams - žiūrėsiu
Man niekas neišsimindo,auginu tris eiles vagoje,iš abiejų pusių iki vidurio pasiekiu,su plovimu tai tenka pavargt,prie kriauklės pamedituot
QUOTE(nendrik @ 2014 07 04, 17:10)
Sakau gal yra koks "ypatingasis" skinimo ar laikymo budas, kad agurkai neapvystu
Na, bent ja maniskiai, nuskinti diena, tai jau net vakare siek tiek minkstesni buna... 
Aš nuskintus agurkus dedu maišelin ir į šaldytuvo stalčių , tada išsilaiko kelias dienas kieti. O jei tik palikt ant stalo, tai tuoj vysta. Bet kai lysvė namie", tai dažniausiai einu skint tik kai jau burnon dėt reikia
QUOTE(nendrik @ 2014 07 04, 17:10)
Na, bent ja maniskiai, nuskinti diena, tai jau net vakare siek tiek minkstesni buna... 
[
[
mūsų namuos nespėja apvyst- vietoj saldainių sueina
O šiaip, prieš pvz. konservuojant, kad agurkai pataptų standesni, reikia keletui valandų pamerkti į šaltą vandenį, na , jei jie "prašosi".
Gal žinovės patars
Lauke gražūs agurkai,jau gana nemaži,žydi, bet nemezga.Ką darote?
QUOTE(dais @ 2014 07 15, 14:57)
Gal žinovės patars
Lauke gražūs agurkai,jau gana nemaži,žydi, bet nemezga.Ką darote?
Aš tai tiesiog laukiu