Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

nusipirkau ir as du naujus agurkelius

Delicius ir Karaoke F

Gal auginote ?

siemet Asker nematau prekyboje , visai jie man patiko , be spygliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 23, 18:42)

siemet Asker nematau prekyboje , visai jie man patiko , be spygliuku smile.gif

Tikrai yra ZS, pati nesenai pirkau
Atsakyti
Sveikos merginos pasėjau sausio pabaigoj Bettina h agurkus 3 sėklas visos išdygo. prieš pora savaičių pasėjau 1 sėklą ir dar prieš savaitę 2 sėklas tik jau panačių kaip asker pamiršau pavadinimą o jis š iuo metu namie ir perskaityti negaliu. Nu ir ką kadangi prieš porą metų nepasisekė man ant palangės užauginti tai tikiuosi šiais metais pavyks, nes turiu didelius langus daug šviesos ir labai daug šilumos namuose. vakar jau turėjau geltonus žiedelius su užmegztai agurkiukais. Papildomos šviesos savo augintiniams nedaviau galvoju pažiūrėsiu, kas bus. Tikiuosi viskas bus gerai. Turiu balandžio pradžioj nuskinti nes mano pupos gimę balandį tai mama dabar popina agurkus, kad joms būtų nuostabi dovana. Negaliu nuotraukos įdėti nors labai noriu darbe gi sėdžiu smile.gif.
Tiesa susodinti jie į popieriau dežės A4 formato žemės supuvės mėšlas biohumusas ir agurkinė žemė riebu labai aš manau, bet gal nieko bus gerai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 03 04, 13:28)
Sveikos merginos pasėjau sausio pabaigoj

O,dar viena nublūdus blink.gif .Nu,balandžio mėnesį agurkus skint visai smagu,aišku biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 04, 16:10)
O,dar viena nublūdus  blink.gif .Nu,balandžio mėnesį agurkus skint visai smagu,aišku  biggrin.gif .

Ai, čia daugiau tokių yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 04, 16:11)
Ai, čia daugiau tokių yra  ax.gif

Netikiu schmoll.gif Parodykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 04, 18:51)
Netikiu  schmoll.gif Parodykit  biggrin.gif

Gerai ta nublūdus matosi? biggrin.gif Tik labai abejoju dėl agurkų balandžio mėnesį... jei taip saulės nebus, kompostas tų daigų, matyt, sulauks greičiau, nei aš agurkų g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 04, 21:04)

Čia ne agurkai,čia agurkų lapai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 05, 01:07)
Čia ne agurkai,čia agurkų lapai  biggrin.gif

Tai dar ne balandis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Jūs gerai čia dėjot, kol aš miegojau smile.gif. Aš rodysiu agurkus balandį smile.gif. Iš lapų šaipotės pažiūrėsiu ką sakysit kaip agurkai bus smile.gif.

Pasvajot galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj visos beprotes islys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 05, 12:05)
Tuoj visos beprotes islys 4u.gif

laukiam... su vaizdais... tvirtai įsikibsiu, kad nenukrisčiau bigsmile.gif
Atsakyti