Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Vailija4 @ 2015 03 07, 09:08)
Taip anksti agurkiukus sėjat? Aš net pomidorų dar nesėjau.

Čia eksperimentiniai, iš serijos "užsiaugink agurką ant palangės" biggrin.gif Yra kam pavyksta. Kai matai pavykųsį rezultatą, tai ir pačiai kyla noras pamėginti. ax.gif
Čia maniškis, dar iki agurkų toli gražu, bet pasirodysim blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 07, 09:48)
Čia eksperimentiniai, iš serijos "užsiaugink agurką ant palangės"  biggrin.gif Yra kam pavyksta. Kai matai pavykųsį rezultatą, tai ir pačiai kyla noras pamėginti.  ax.gif
Čia maniškis,  dar iki agurkų toli gražu, bet pasirodysim  blush2.gif  :
user posted image

wub.gif labai grazus ,neisstypes augalelis thumbup.gif
Atsakyti
Čia eksperimentiniai, iš serijos "užsiaugink agurką ant palangės"  biggrin.gif Yra kam pavyksta. Kai matai pavykųsį rezultatą, tai ir pačiai kyla noras pamėginti.  ax.gif
user posted image

thumbup.gif smagu arteja pavasaris wub.gif nors uz lango dar liudna smile.gif
Atsakyti
user posted image

Koks gražus agurkėlis. Gal ir pavyks - kodėl gi ne. Pas kaimynę vienais metais mačiau jau nemažus balkone sau viniojas aukštyn. Tik nepaklausiau kaip agurkų turėjo. smile.gif
Atsakyti
merginos, na necituokit nuotraukų n kartų iš eilės...

R&B, labai gražus agurkas wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif Vistik palaikymas po lempom į naudą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 07, 11:12)
Vistik palaikymas po lempom į naudą  ax.gif

tuoj nebetilps po lempa smile.gif
Aš dar nesėju. Pas mane vis tik dar per tamsu agurkams. Lauksiu bent jau kol saulė pasirodys. Lempos užimtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 07, 11:31)
tuoj nebetilps po lempa  smile.gif
Aš dar nesėju. Pas mane vis tik dar per tamsu agurkams. Lauksiu bent jau kol saulė pasirodys. Lempos užimtos  smile.gif

Tikiuosi, kad šviesiau pataps kol lempą išaugs ax.gif Pas mane langas vitrininis pietų pusėj, tai surizikavau... Nepavyks, tai kitąmet nebežaisiu biggrin.gif
Atsakyti
šiandien sulaukiau žiedelio 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 12, 12:29)
šiandien sulaukiau žiedelio  4u.gif

žiedelis labai gražu. Bet pasakyk paskui, ar augs agurkėlis. Pas mane anksti pavasarį ant palangės agurkai žydėt žydėdavo, bet nugelsdavo užuomazgos.
Atsakyti
Mano žydi jau visi 5 augaliukai, bet va tie kur nuvyto įtartinai stovi toj pačioj stadijoj, kaip sakot bus jiems šakės:). Turiu galvoje agurkiukai neauga, bet nevysta. Ko gali trūkti g.gif
Atsakyti
Aš irgi sulaukiau metelicos žiedo ax.gif

user posted image
Mistika kažkokia abu ta pačią diena pasėti ant tos pačios palanges sėdi ir skiriasi kaip g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 13 kovo 2015 - 11:54