Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(samanaa @ 2015 04 11, 09:56)
Sveikos,prasau skubaus patarimo, parsiveziau i kaima 3 sprindziu aukscio agurkus,krauna ziedus,o susodinti i 0.8 l vazonelius,ka daryti su jais,ar persodint i didelius ir dar auginti kambary ar nesti i siltnami plevelini? Veisle Baby H. Aciu  4u.gif

Tai ir čia gelbėt reikia? Ne tik pomidorai, bet ir agurkai trijų sprindžių aukščio?? O kokio velnio tu juos taip anksti sėji tada? Agurkams šiuo metu šiltnamyje gyventi tikrai ne laikas. Persodinėt agurkus irgi prasta mintis, bet jau geriau bandyk persodint, jei tokį vargą sau užsikrovei.
Šiaip tai patarimas: pasisėk viską laiku ir nereiks nieko gelbėt 4u.gif
Atsakyti
Išprotėjo mano agurkas viena metu 23 agurkeliai kabo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Reikia tik džiaugtis. Kiti per sezoną tiek neužaugina. Matyt tiko žemė, vieta ir augintojo ranka.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 11, 13:34)
Išprotėjo mano agurkas  viena metu 23 agurkeliai kabo biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sakykit prasom,o kada sejot ir kokios talpos vazonas?I kokias zemes ir kuom tresiat? ax.gif Kitais metais norisi pabandyt.Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 12, 08:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sakykit prasom,o kada sejot ir kokios talpos vazonas?I kokias zemes ir kuom tresiat? ax.gif Kitais metais norisi pabandyt.Aciu. smile.gif

Sėjau sausio gale , durpetos mix žemė, vazonas apie 5 ltr.Liejau vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 12 balandžio 2015 - 08:10
QUOTE(Ex @ 2015 04 11, 11:22)
Tai ir čia gelbėt reikia?
Šiaip tai patarimas: pasisėk viską laiku ir nereiks nieko gelbėt 4u.gif

O kada TAS laikas ? Siltnaminiams ir lauko skirtingas ?
Jau beveik balandzio vidurys , gal jau set ?
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 12, 09:09)
Sėjau sausio gale , durpetos mix žemė, vazonas apie 5 ltr.Liejau vandeniu  biggrin.gif

Super.Dekui 4u.gif O agurku veisle ne metelica kartais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 12, 09:34)
Super.Dekui 4u.gif O agurku veisle ne metelica kartais? ax.gif

Taip:) bandysiu ir lauke auginti jau užmergti sudygo ir susodinti į indelius smile.gif
Atsakyti
Va ir aš atėjau pažiūrėt, kada čia sėti reikia agurkus. Ogi pasirodo jau dabar galima sėti jeigu gerai supratau? Auginsiu lauko tuneliuke.
Papildyta:
Snaige, o kur jūsų agurkas auga? Namie ar kokioj verandoj ar dar kažkur? Pernai aš bandžiau augint verandoj su 10l. vazonu. Bet buvo per daug saulės ir agurkai iškepė. Tiesiog taip pasitaikė, kad per karšta buvo. Bet aš sėjau vasario viduryje. Tai nusispjoviau ir nutariau, kad nebeauginsiu. O šiemt būtų buvę gal gerai visai.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 12, 12:16)
Va ir aš atėjau pažiūrėt, kada čia sėti reikia agurkus. Ogi pasirodo jau dabar galima sėti jeigu gerai supratau? Auginsiu lauko tuneliuke.
Papildyta:
Snaige, o kur jūsų agurkas auga? Namie ar kokioj verandoj ar dar kažkur? Pernai aš bandžiau augint verandoj su 10l. vazonu. Bet buvo per daug saulės ir agurkai iškepė. Tiesiog taip pasitaikė, kad per karšta buvo. Bet aš sėjau vasario viduryje. Tai nusispjoviau ir nutariau, kad nebeauginsiu. O šiemt būtų buvę gal gerai visai.

Valgomajame ant palanges smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 12 balandžio 2015 - 13:15
kada yra laikas paseti namuose keleta agurku daigu , kad paskiau sodinti lauke ir tureti ankstyvesniu agurkeliu?
Atsakyti