Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

[quote=saulyte525,2015 03 20, 18:52]
aš tai bandysiu iš Baltic seeds "Asker", rašo ant pakelio, kad nebijo jei šviesos.
As sejau Prado h nes su Asker man eksperimentas pries du metus nepavyko blush2.gif
Tai sie jau mezga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 03 20, 18:11)
Kada sėjot?
kokia veislė geriausiai tinka auginimui ant palangės? 4u.gif

kasmet vis kita veisle bandau smile.gif
šitą sejau sausio gale
Atsakyti
Nu ka du karnisoniukai buvo suvalgyti 4u.gif . As tik nuostabu kvapa pajutau bigsmile.gif dukros laimingos mama dar labiau. Laukiu salotiniu tipo agurku, jie taip pat mezga smile.gif
Atsakyti
gal žinot, ar tinkamas metas šiuo metu sėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 03 25, 23:34)
gal žinot, ar tinkamas metas šiuo metu sėti? g.gif

Labai net tinkamas.
Papildyta:
Gal netaip supratau, as turiu omeny menuli.
Atsakyti
Labas rytas. Prasau patarimo, iki siol agurkus auginau ant palanges, bet pries kelias dienas isnesiau i istiklinta balkona kur dabar +12silumos. Galvoju ar ne per vesu jiems ten, gal nesti atgal i kambari kur +24? g.gif jie dabar sprindzio aukscio, patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
12C, tai mažoka. Pas mane kai balkono durys pastoviai atidarytos į kambarį, tai temperatūra 18 C šiuo metu. Jau beveik savaitė paprika ten gyvena. Dabar vėsiau, tai ir temperatūra žemesnė. Kai saulė buvo, tai šilčiau. Paprika mažiau bijo šalčių.
Atidarykit duris į kambarį arba parnešti reikia agurkus. Drėgna žemė dar šaltesnė būna, nepatiks šilumamėgiams. Pabandykit su šlapiom kojinėm balkone pastovėt...
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 25, 23:37)
Labai net tinkamas.
Papildyta:
Gal netaip supratau, as turiu omeny menuli.

taip supratot 4u.gif
nors tik db pastebėjau jūsų ats, bet pasėjau savo nuožiūra. smagu, kad pataikiau bigsmile.gif netinka per jauną ir delčią kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 31, 09:20)
12C,  tai mažoka. Pas mane kai balkono durys pastoviai atidarytos į kambarį, tai temperatūra 18 C šiuo metu. Jau beveik savaitė paprika ten gyvena. Dabar vėsiau, tai ir temperatūra žemesnė. Kai saulė buvo, tai šilčiau. Paprika mažiau bijo šalčių.
Atidarykit duris į kambarį arba parnešti reikia agurkus. Drėgna žemė dar šaltesnė būna, nepatiks šilumamėgiams. Pabandykit su šlapiom kojinėm balkone pastovėt...

aciu 4u.gif jau parsinesiau
kai saule ikaitindavo tai virs 20 budavo,tik dabar kaip tycia apsiniauke doh.gif
Atsakyti
Kas jau valgo kas dar nepasejo smile.gif kada geras metas daigint siltnaminius ?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 04 08, 12:44)
Kas jau valgo kas dar nepasejo smile.gif kada geras metas daigint siltnaminius ?

Sakyčiau pats laikas biggrin.gif . Čia rimtai
Atsakyti
Aš auginsiu agroplėveliniame tunelyje. Kada jau laikas sėti būtų? pernai pirkau daigus, tai nežinau.....
Atsakyti