Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Čiolienė @ 2015 06 08, 19:47)
Sveikos

Gal zinot dėl ko agurkas užmezgęs vaisius juos pameta? Nugelsta ir nukrenta..kaikurie jau didesni ir tie nukrito verysad.gif

Auga šiltnamyje.mylimi ir laistomi kasdien wub.gif

Tai gal permylėjot?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 06 08, 22:05)
Tai gal permylėjot?

Sakot? Nuuu nemanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 06 08, 23:47)
Sakot? Nuuu nemanau g.gif

tada trūksta jėgų, patręšt reikia
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 05, 23:11)
jau siemet visiskas pravalas su agurkais doh.gif alyvoms suzydus sejau 100 seklu -isdyygo 0,pries savaite atsejau 200 seklu -kolkas 0 doh.gif nu nesekasi man siemet su jais  schmoll.gif

Kokias veisles sejot?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2015 06 09, 06:44)
Kokias veisles sejot?

tikrai nekaltinu veisliu schmoll.gif cia oro salygos tokios nepalankios smile.gif pirmus sejau Morengue,dar pora veisliu rusisku ,o atsejau Dirigent ir Rodniciok h tai paskutiniai geriausiai sudygo ,praktiskai 100 procentu o didrigent tai nelabai
Atsakyti
Man Dirigent ir Rodniciok sudygo 100 proc., Mirabelle 90, bet matau, kad vis dar lenda kilputes. bet kai tokie orai, tai jaučiu, atgal žemėn sulys visi agurkai.
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 06 08, 21:15)
Šiandien nuo kurklių mačiau kažkokią priemonę, kuri augalams nekenkia, o kurkliams labai nepatinka. Tokiuose kibiriukuose buvo.

Jei kibirukas va toks,tai labai geras daiktas. Pats kibirukas. Kurklių lervom sudėt rankom surinkus,nes į jo turinį patys kurkliai nelabai reaguoja,gal koks vienas kitas žioplys schmoll.gif Pas man sode juos pernai masiškai pirko ir pylė...ir keikė.
http://www.mkds.lt/g...598:w.640:h.480
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 09, 10:00)
Jei kibirukas va toks,tai labai geras daiktas. Pats kibirukas. Kurklių lervom sudėt rankom surinkus,nes į jo turinį patys kurkliai nelabai reaguoja,gal koks vienas kitas žioplys  schmoll.gif Pas man sode juos pernai masiškai pirko ir pylė...ir keikė.

Visiskai su jumis sutinku.Nesamone kazkokia.Pasipelnymas is zmoniu puolusiu i nevilti del siu parazitu.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 06 08, 19:47)
Sveikos

Gal zinot dėl ko agurkas užmezgęs vaisius juos pameta? Nugelsta ir nukrenta..kaikurie jau didesni ir tie nukrito verysad.gif

Auga šiltnamyje.mylimi ir laistomi kasdien wub.gif

Gali būti jiems per karšta, tada irgi meta užuomazgas.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 09, 10:00)
Jei kibirukas va toks,tai labai geras daiktas. Pats kibirukas. Kurklių lervom sudėt rankom surinkus,nes į jo turinį patys kurkliai nelabai reaguoja,gal koks vienas kitas žioplys  schmoll.gif Pas man sode juos pernai masiškai pirko ir pylė...ir keikė.

pritariu drinks_cheers.gif kazkaip neuzsikabainau ant sito gerio schmoll.gif jau paskaicius kaip veikia man praejo noras ji pirkt o dar ir kaina nemaza iseina doh.gif
Atsakyti
Mano kurkliams labai patinka alus, girtuokliai tiesiog, lenda i butelius su alum
Vyrukas jau siule pilt ko stipresnio :-)
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 06 09, 14:19)
Mano kurkliams labai patinka alus, girtuokliai tiesiog, lenda i butelius su alum
Vyrukas jau siule pilt ko stipresnio  :-)

nu tai pas mano kurklius uzsukt tai nereikia su stipresiu ? biggrin.gif
Atsakyti