Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Goda_47 @ 2015 06 18, 11:28)
užkasu visada tokiame lygyje, kokiame yra kurklių landa, tiesiog kakliuką įkišu į tą jų  išraustą kelią....taikau atsukti į ta pusę kur yra labiau matomą ...kakliuką aprišu bintu, kad žemė nebyrėtų į vidų

nu nieko nesupratau... gal galite vaizdinės medžiagos??? svogūnų pusę lysvės jau nukirto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 18, 13:35)
nu nieko nesupratau... gal galite vaizdinės medžiagos??? svogūnų pusę lysvės jau nukirto  verysad.gif

Pas mane irgi svogūnais anie dabar maitinasi doh.gif Aš imu bambalį(5 l), nupjaunu jam višų ir įkasu į žemę, maždaug 5 cm nuo žemės paviršiaus, ant viršaus uždedu merliuko ir švelniai užberius žemėmis. Psio.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 06 18, 13:43)
Pas mane irgi svogūnais anie dabar maitinasi  doh.gif Aš imu bambalį(5 l), nupjaunu jam višų ir įkasu į žemę, maždaug 5 cm nuo žemės paviršiaus, ant viršaus uždedu merliuko ir švelniai užberius žemėmis. Psio.

pas mane yra visuose kampuose prikasinėtų spąstų - įkasu šiek tiek žemiau, kad įkristų anie... ale šiais metais tai tik pavasarį tokie negudrūs buvo, dabar gaudyklės tuščios. Bet su tuo alum tai nesuprantu kaip ten tuos bambalius užkasti, kad anie pagert ateitų
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 18, 14:28)
pas mane yra visuose kampuose prikasinėtų spąstų - įkasu šiek tiek žemiau, kad įkristų anie... ale šiais metais tai tik pavasarį tokie negudrūs buvo, dabar gaudyklės tuščios. Bet su tuo alum tai nesuprantu kaip ten tuos bambalius užkasti, kad anie pagert ateitų

į bambalį gi alaus reikia įpilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 18, 14:35)
nu nieko nesupratau... gal galite vaizdinės medžiagos??? svogūnų pusę lysvės jau nukirto  verysad.gif

http://sadi-ogorod.r...jba-s-medvedkoj

Čia paveiksliukas, kaip reikia užkasti ta butelį ir geriau ne bambalį, o stiklinį, paprastą
ir aš nededu ant viršaus jokių ten fanerų, tiesiog užkasu žeme ir viskas...
man svogūnuose dar pusė bėdos, bet agurkų, tai bijau nesurasiu viena karta parvažiavus į kaimą verysad.gif
vakar dar nupirkau kažkokių rusiškų nuodų turguj, mačiau Youtube, kad reikia užkasti sena morką, truputi pagrandyta dėl kvapo, o aplink užkasti tos granulės, bandysiu per išeiginės
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2015 06 18, 13:21)
Gal per šaltu vandeniu laistote?

Nešaltu mirksiukas.gif va ir paaugusį pametė.. Suvalgem tik vieną agurką!! doh.gif o augalas didelis.gražus.. Bet agurkiukus pameta.

Duosiu dar savaitę pasitaisyt.jei ne,kiba mest reiks g.gif
Atsakyti
man mete agurkiukus, kol azotiniu trasu nepaberiau. dabar atsigavo thumbup.gif mezga vaisius, po tris agurcikus kasdien pasiskinu, o jau norejau rauti nugelte susisuke buvo.
Atsakyti
Per kiek laiko atsigauna persodinti agurku daigai pastovioje vietoje? praejo savaite ir apdege lapeliai, nors uzdengti su agro, pies tai visalaika augo pravirame balkone
Atsakyti
panos, ar niekas daugiau nesiskundžiat amarais šiemet? pas mane ir pomidorai ir agurkai istisai amaruojasi, dar o nėra buvę g.gif kasdien apžiūriu, sutraiškau ir vėl iš naujo apspitę doh.gif
Atsakyti
matuke, lauke agurkai aplipę (kaip ir burokėliai ir špinatai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 06 20, 21:58)
panos, ar niekas daugiau nesiskundžiat amarais šiemet? pas mane ir pomidorai ir agurkai istisai amaruojasi, dar o nėra buvę  g.gif kasdien apžiūriu, sutraiškau ir vėl iš naujo apspitę  doh.gif

Pagrindinė problema šiais metais. Nebežinau , kokių priemonių imtis ir fitovermu (bakterijomis) purškiau ir žaliu muilu, kurį laiką numarina, o paskui vėl... Kažkodėl boružės nenori darbuotis, kiek atnešiau, tiek išskrido. Labai užpuolė aitriuosius pipirus ir pomidorus...Amarai žali.
Atsakyti
As manau nupurksciau rimciau,jei nezadat greit valgyt.nieko gera jie nezada.pas mane kieme jaunos obelaites,tresnes,rozes-baisiai daug amaru.jau du kart purksta.mazu jau dings
Atsakyti