kokios gali būti priežastys, kad agurkas didžiuliais vešliais lapais žydi, užmezga vaisius, kurie užauga iki kokių 2 cm ir nudžiūsta? Ant lapų yra mažos šviesios dėmelės.
Gal zinote, kas mano agurkams laukiniams atsitiko, ar trasu trukumas, ar liga uzpuole?
Lygiai tokie ir mano lauko agurkai, ieškojau , ar čia kenkėjai, ar virusinė liga, kol kas nusprendžiau, kad kenkėjai , nupurškiau žaliu muilu, lauksiu rezultatų .Gal kuri nors susidūrė, paaiškins , kas čia.
Jei dziusta agurkeliai, greiciausiai truksta kalcio. Pabandykit palieti su kalcio salietra, saukstas kibirui vandens, kokius 2-3 kartus, greitai pasitaiso
Labas, skaitinėju kartas nuo karto šį forumą ir pamačiau nuotraukas. Pirma pamašu į agurkų nekrozę (Jos priežastys fosforo, kalio arba magnio trūkumas.) Pagal pirmą nuotrauką panašu, kad trūksta kalio, o trečioje kaip ir magnio. Antra tai kažkada mačiau prie agurkų mozaikos viruso. Pati auginu agurkus tik pirmi metai, tai nepasitikėkit šimtu procentu mano žiniomis
Jei dziusta agurkeliai, greiciausiai truksta kalcio. Pabandykit palieti su kalcio salietra, saukstas kibirui vandens, kokius 2-3 kartus, greitai pasitaiso
Sveikos mergaitės. Ar čia tik man tokie neskanūs tie agurkai picolo de parigi, ar jie tokie ir turi buti. Bet auga šiltnamy ir askeriukai, visai skanūs agurkėliai. Nu anie visai be skonio, gal lauke augantys bus skanesni...bet rašo, kad juos galima auginti ir šiltnamy. Pasodinau 2 daigus, kad greičiau būtų galima ragauti, o pasirodo, beveik nevalgomi...neįsivaizduoju, jei ir laukiniai bus tokie, nebus net ką konservuoti
Sveikos mergaitės.
Ar čia tik man tokie neskanūs tie agurkai picolo de parigi, ar jie tokie ir turi buti. Bet auga šiltnamy ir askeriukai, visai skanūs agurkėliai. Nu anie visai be skonio, gal lauke augantys bus skanesni...bet rašo, kad juos galima auginti ir šiltnamy. Pasodinau 2 daigus, kad greičiau būtų galima ragauti, o pasirodo, beveik nevalgomi...neįsivaizduoju, jei ir laukiniai bus tokie, nebus net ką konservuoti
Maniškiai tik lauke, mačiau jau besiruošiančias žydėti užuomazgas. Agurkai skanūs: traškūs, sultingi, salstelėję su būdingu agurkiniu skoniu. Ir labai dėkingos formos.