QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 17, 23:34)
As del vistienos krutineles nepergyvenciau, kiek domejomes paleo temoj, tai tie visi hormonai ir t.t. kaupiasi riebioje mesoje, todel rekomenduojama valgyt liesa, plius naudoti kokosu alieju, avokada, geros kokybes alyvuogiu alieju. Na, aisku rinktis kiekvienam, bet faktas, kad garinta, virta mesa yra sveikesne alternatyva nei kepimas
Zuzi, omletukas atrodo liuks

Megstu ir as formelese pasikept, bet dedu dar migdolu miltu, philadelphios, o tada jau ir saldziai su uogom galima daryt, ir nesaldziai su suriu, kumpiu, brokoliais ir t.t.

Gaunasi keksiukai liuksiski
as irgi is paleo tematikos, parduotuvines vistienos visai negaliu valgyti, tokiais spuogais ismeta, kad voje.....100 proc. zinau, kad nuo jos. galiu valgyti pvz karka ir nieko.
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 18, 15:34)
Nėra gerai, bet yra geriau, nei kepta keptuvėje, nes orkaitėje bent jau be riebalų kepta, o aliejus kepdamas išskiria daug nuodingų medžiagų.
Merginos, žinau, kad skambės keistai, bet natūralus kokybiškas pirmo spaudimo aliejus yra didesnis nuodas kepant, nei koks rafinuotas rapsų aliejus n-tojo spaudimo. Natūralus aliejus turi savyje daug maistingų, naudingų medžiagų, todėl kaistant jis tas naudingas medžiagas paverčia kenksmingomis. Ypač jei aliejus jau pradeda garuoti (perkaito), reiškias, kad išskyrė jau n nuodų ir metas jį pilti lauk ir pakeisti nauju. Rafinuotas, n kartų perspaustas aliejus, beveik nebeturi savyje ko blogo išskirti kepant, todėl yra tinkamesnis kepimui, nei alyvuogių aliejus. Man tai irgi buvo keista, nse seniau jei kepdavau tai visados ant alyvuogių aliejaus, bet tokį dalyką sužinojau per seminarą ir pasirodė labai logiška. Kaip bebūtų, natūralūs aliejai yra nepamainomi padažams, salotoms ir pan
kepu tik ant kokoso, arba valyto sviesto, alyvuogiu tik saltam naudojimui, o visi rapsu, saulegrazu ir pan. smarkiai prasilenkia su sveikata.