Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Pumpum, o kodel zuvis, o ne vistos krutinele? Man Lt zuvis irgi neskani, arba as jos nemoku issirinkti. Kepant irgi istezta, man smirda... Todel jos neperku, gal i metus viena karta g.gif Nors kiek esu kelionese ragavusi, Ispanijoje, Prancuzijoje, tai man labai skani zuvis ten. Bet viskas sviezia ten, tik is juros ir is karto parduodama, ir ruosiama. Juros gerybes irgi labai niam. Tai jau kai isvaziuoju kur, tai daug ka renkuosi is zuvies, naudojuosi proga, atsivalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 15, 12:32)
Pumpum, o kodel zuvis, o ne vistos krutinele?  Man Lt zuvis irgi neskani, arba as jos nemoku issirinkti. Kepant irgi istezta, man smirda...  Todel jos neperku, gal i metus viena karta  g.gif Nors kiek esu kelionese ragavusi, Ispanijoje, Prancuzijoje, tai man labai skani zuvis ten. Bet viskas sviezia ten, tik is juros ir is karto parduodama, ir ruosiama. Juros gerybes irgi labai niam. Tai jau kai isvaziuoju kur, tai daug ka renkuosi is zuvies, naudojuosi proga, atsivalgau biggrin.gif

Pabandžiau vištieną pagarinti be druskos. Apsivemt galima, sausa ir nelenda. O va žuvis iš savęs riebi ir ją lengviau praryt kad ir neskanu biggrin.gif man višiena skanu tik aliejuje kepta, kiaušinyje apvoliota, išprieskoniuota. Kitaip ne. Na bet nusipirkau aliejų be riebalų, treneris leido biggrin.gif tai bandysiu pamėgint pakept kada, paįvairinimui. Ale dideles porcijas liepė valgyti, mėsos/žuvies po 200g 2x dienoj, vakare dar 100g tuno. Nelenda man po tuos 200g blink.gif 150 vos suvarčiau. Jei būtų skaniai paruošta tai be problemų, o kai ten garinta ar be aliejaus kepta tai nafik nesikeikiant doh.gif reiks laiko priprast, sugadinti mūsų skonių receptoriai...
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 15, 12:40)
Na savaitgalį dar važiuoju į gamtą, tai papramogausiu dar ten. Vėliau vėl laikysiuos šios dietos. Rugpjūčio vidury sakiau dar suvalgysiu ką nors labai skanaus, ir viskas, reikės užraukti iki lapkričio vidurio, nes pirmos varžybos spalio pradžioje, paskutinės lapkričio vidury. Labai tikiuosi, kad nenuvilsiu visų  biggrin.gif
Kitas dalykas ką turiu padaryti, tai kažkada pasiimti 3 laisvas dienas. Dėl labai juokingos priežasties, 3 dienas turiu išgerti 6l vandens per dieną, jei pajėgsiu ir dar daugiau. Tai sysiosiu visur aplinkui jei išeisiu iš namų. Turbūt sėdėsiu ant unitazo ir gersiu vandenį  biggrin.gif  o po to negersiu visai ir stebėsiu per kiek laiko išsivaro iš organizmo skysčiais, ar per dieną ar per dvi. Ir vėl taip pat žaisiu prieš varžybas  blink.gif  kad kas būtų pasakęs kad kada nors taip savęs nemylėsiu  lotuliukas.gif

Pala pala, o kaip tu zinosi, kad jau visas vanduo issivare?
Speju po menesiniu ir pries labai skirtingai vanduo iseina is organizmo.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 15, 13:43)
Pala pala, o kaip tu zinosi, kad jau visas vanduo issivare?
Speju po menesiniu ir pries labai skirtingai vanduo iseina is organizmo.

na matysiu vizualiai kada kūnas sausas pakankamai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 15, 14:53)
na matysiu vizualiai kada kūnas sausas pakankamai bus  4u.gif

Zodziu ... man jau cia aukstoji matematika biggrin.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 15, 13:56)
Zodziu ... man jau cia aukstoji matematika  biggrin.gif  mastau.gif

man tai geriau čia, nei aukštoji matematika... biggrin.gif
Atsakyti
Is manes atimtu vandeny dienai ar dviem, tai isgautu kokia tik nori informacija, turbut ir banko prisijungimo duomenis pasakyciau uz butely vandens lotuliukas.gif O jei rimtai, tai ar cia sveika tokie bajeriai inkstams ir sirdziai? blink.gif Visi vitaminai ir elektrolitai irgi issiplauna nuo tokiu kiekiu vandens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 15, 15:26)
Is manes atimtu vandeny dienai ar dviem, tai isgautu kokia tik nori informacija, turbut ir banko prisijungimo duomenis pasakyciau uz butely vandens lotuliukas.gif O jei rimtai, tai ar cia sveika tokie bajeriai inkstams ir sirdziai? blink.gif Visi vitaminai ir elektrolitai irgi issiplauna nuo tokiu kiekiu vandens? g.gif

aišku nesveika mirksiukas.gif vien baltymą ryt irgi nesveika biggrin.gif taip kad čia dabar ne sveikatoj esmė smile.gif vienas kitas kartas tokių eksperimentų nepridarys žąlos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 15, 13:39)
. Kitaip ne. Na bet nusipirkau aliejų be riebalų, treneris leido  biggrin.gif  tai bandysiu pamėgint pakept kada, paįvairinimui. Ale dideles porcijas liepė valgyti, mėsos/žuvies po 200g 2x dienoj, vakare dar 100g tuno. Nelenda man po tuos 200g  blink.gif  150 vos suvarčiau. Jei būtų skaniai paruošta tai be problemų, o kai ten garinta ar be aliejaus kepta tai nafik nesikeikiant  doh.gif  reiks laiko priprast, sugadinti mūsų skonių receptoriai...

Labas.
koks tas aliejus be riebalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 15 liepos 2014 - 17:01
QUOTE(edicike @ 2014 07 15, 17:01)
Labas.
koks tas aliejus be riebalu?

http://shop.fitsport...n-Cooking-Spray
aišku tai irgi nėra sveikas produktas ir naudosiu tik kartais kepimui būtent vištienos. o iš esmės riebalai reikalingi mūsų organizmui ir salotų su tokia nesąmone tikrai nereikėtų gaminti biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai, gi tu be druskos, ir dar garini. Isbandymu metas tau smile.gif Vista as irgi tik kepu, bet nepersistengiu su aliejumi. Dar visi prieskoniai buvo nebuvo, bet jau druskos ir pipiru neatiduociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 15, 17:40)
Tiksliai, gi tu be druskos, ir dar garini. Isbandymu metas tau smile.gif Vista as irgi tik kepu, bet nepersistengiu su aliejumi. Dar visi prieskoniai buvo nebuvo, bet jau druskos ir pipiru neatiduociau biggrin.gif

aš dabar radau sojų aliejų kur 45proc mažiau druskos, tai jį naudoju. pakenčiama dar ax.gif
Atsakyti