QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 15, 12:32)
Pumpum, o kodel zuvis, o ne vistos krutinele? Man Lt zuvis irgi neskani, arba as jos nemoku issirinkti. Kepant irgi istezta, man smirda... Todel jos neperku, gal i metus viena karta

Nors kiek esu kelionese ragavusi, Ispanijoje, Prancuzijoje, tai man labai skani zuvis ten. Bet viskas sviezia ten, tik is juros ir is karto parduodama, ir ruosiama. Juros gerybes irgi labai niam. Tai jau kai isvaziuoju kur, tai daug ka renkuosi is zuvies, naudojuosi proga, atsivalgau
Pabandžiau vištieną pagarinti be druskos. Apsivemt galima, sausa ir nelenda. O va žuvis iš savęs riebi ir ją lengviau praryt kad ir neskanu

man višiena skanu tik aliejuje kepta, kiaušinyje apvoliota, išprieskoniuota. Kitaip ne. Na bet nusipirkau aliejų be riebalų, treneris leido

tai bandysiu pamėgint pakept kada, paįvairinimui. Ale dideles porcijas liepė valgyti, mėsos/žuvies po 200g 2x dienoj, vakare dar 100g tuno. Nelenda man po tuos 200g

150 vos suvarčiau. Jei būtų skaniai paruošta tai be problemų, o kai ten garinta ar be aliejaus kepta tai nafik nesikeikiant

reiks laiko priprast, sugadinti mūsų skonių receptoriai...