Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

man per pms visko norisi, saldaus, suraus, poto vel saldaus. ir taip visa diena lotuliukas.gif Zodziu- bunu siuksledeze .... bet kita diena, jau gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien kaip niekur nieko. Dėlioju vafliukuz spintelėje ir net pažiūrėt nenoriu į juos. laugh.gif
Ryte vanduo, košytė.. vakare žadam maisto užsisakyt, tai panagrinėsiu meniu, gal kažką nebaisaus rasiu.
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 27, 10:59)
man per pms visko norisi, saldaus, suraus, poto vel saldaus. ir taip visa diena  lotuliukas.gif Zodziu- bunu siuksledeze  .... bet kita diena, jau gerai  biggrin.gif

Man per nieko nesinori , bet va dbr pries doh.gif lendu i saldytuva ir nzn ko ten ieskau , ir aplamai nieko nenoriu , jokio sporto :/ jauciuosi pavargusi fiziskai ir emociskai , sia savaite pasidariau pertrauka nuo sporto , pirmad vel gryzstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 27, 12:59)
man per pms visko norisi, saldaus, suraus, poto vel saldaus. ir taip visa diena  lotuliukas.gif Zodziu- bunu siuksledeze  .... bet kita diena, jau gerai  biggrin.gif

kaip gerai parasyta thumbup.gif siandien as tikrai kaip siuksledeze, suvalgiau maisto kieki kaip uz dvi dienas blink.gif kiausiniene su salotom, tada dar mazai, dar pyrago gabalas, tada dar blendintu vaisiu ant virsaus, tada ledu radau 1/3 dezute, viska suvalgiau blink.gif Ir vel ratais apie saldytuva. Jau po vidurnakcio, o as dar pyrago gabala valgau doh.gif Mitybine prasme, maistas tragiskas. Jau sios mmm nesamoningos kazkokios, atrodo vietoje skrandzio juoda skyle, kur tiek telpa, neisivaizduoju. Na bet karta per menesi (nors man nebuna taip per kiekvienas menesines, sios kazkokios keistos) gal ir galima. Greiciau pirmadienis, grisiu i sporta, vel bus kitaip smile.gif

Atsakyti
http://m.delfi.lt/ar...php?id=65098011
Apie liesus pieno produktus.
Atsakyti
Pusryčiam šiandien 2 virti kiaušiniai, bandelė (visuomet pilno grūdo, bandelė apskritai ”iš bėdos”, kai neturiu savo duonos..) su paštetu.
Po kelių val.2 obuoliai.
Pietums maltinukai su ryžiais. (Malta jautiena/kiauliena per pusę, svogūnas, kiaušas, česnakas, prieskoniai rudų ryžių sauja. Apkepu, patroškinu be nieko. Tik įmečiau šįkart lauro lapelių, pasūdžiau vandenį.) Brokoliai.
Užkandis -nedidelė sauja graikiškų riešutų.
Vakarienei rekomenduoju (nebūtinai vakarienei, bet dar vienas vaėškės panaudojimo būdas): varškės užtepėlė su avokadu! Receptų pilna gūglėj. (Varškė, avokadas, druska, pipirai, česnakas, alyv.aliejaus šlakelis, citr.sultys. sublenderiuojam.) Sotu ir skanu! Pasidariau iš 1 avokado ir pusės pak.varškės.- liko rytojui. ax.gif
Sportas.
Po jo stiklinė skaniausio natūr.jogurto su uogom.
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 28 birželio 2014 - 22:10
Pusryčiams vaisių ir uogų kokteilis su proteinu
Vištienos ir daržovių troškinys su agurku
Bananai du
Makaronai su kalakutiena, džiugu ir pomidoru
Varškės apkepas su braškėm šviežiom wub.gif
Atsakyti
Gal galit parasyti kokius proteinus naudojat? Kur perkat? As niekaip neisirenku koki dabar pirkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2014 06 28, 22:55)
Gal galit parasyti kokius proteinus naudojat? Kur perkat? As niekaip neisirenku koki dabar pirkti...  ax.gif

nesvarbu kur pirksi, svarbu žiūrėk, kad izoliatas būtų. mirksiukas.gif
smarkiai nerekomenduoju amix šokoladinio ir universal braškinio. labai patiko iš nutrition braškinis su baltu šokoladu ax.gif
Atsakyti
http://www.solgar.co...late-Flavor.htm

Sitas pats skaniausias is mano bandytu - labai naturalus ir neykyrus skonis, jokio saldiklio liekamojo skonio, palyginus mazai ingredientu, kas visada pliusas smile.gif Mazai laktozes, be glitimo, tik yra sojos ydeta, kas vienintelis minusas schmoll.gif Bet kazkaip ji vos ne y visus protein shake dedama g.gif
Atsakyti
Pumpum kalbate apie sita?
http://shop.kulturiz...-isolaat-1000-g

Egliukasz solgar LT nera?

Is kur siunciates ar apsimoka?
Cia koks idomus variantas - ivairus skoniai viename
http://shop.kulturiz...ous-sample-pack
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 29 birželio 2014 - 09:14
Net nezinau, niekad nepirkau LT, as UK gyvenu g.gif Siaip siunciuos, kur randu pigiau, kartais amazon su nemokamu siuntimu, kartais kitam psl. Tie xxl nutrition labai megstami sportininkiu yra, niekad nebandzius as ju, ydomu, koks skonis smile.gif
Atsakyti