Noriu pasigirti
Labas rytas, merginos,
Noriu pasigirti
pagaliau pasiiemiau pagalvele su Meiles simfonija, buvau uzsakiusi is cia http://www.vardinesd...?vmenu=vestuves, ziauriai patenkinta
, labai kokybiskai ir graziai padaryta, ikelciau, bet negaliu, nes pagalvele su mano jaunuju vardais, nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese
Noriu pasigirti
QUOTE(diana79 @ 2014 05 21, 08:39)
Gera mintis irgi, bet kažkaip mano piršlys mano kad geriau tik grįžus kartu su dokumentais
tai taip ir paliksiu. Aš taip pat jokių įsakų ir priesakų nedalinsiu, jaunajam užsakysiu receptų knygą su pirmu receptų apie tai kaip virti meilę, bet nesugalvoju ką nuotakai....

Aš sakyčiau, jaunikiui lapuką su data, o jaunajai receptą
QUOTE(diana79 @ 2014 05 20, 22:08)
Merginos iškilo klausimas, aš planavau smėlio ceremoniją ir židinį daryti per antrą užsėdimą(patarė muzikantai) bet api kartu pirma smėlis o tada židinys, bet dbar galvoju gal negerai
..... gal atvirkščiai 
Aš smelio ceremoniją po židinio darysiu. Bet logikos yra ir atvirkščiai daryti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 21, 05:23)
Sveikos, svociutes, vat ir grizau i Jusu buri pailsejusi, iegusi, dabar bandysiu Jus pavyti, eisiu paskaitysiu Jus 
Ai, kaip smagu!!! Sveika sugrįžusi!
QUOTE(Denira76 @ 2014 05 21, 10:24)
Labas rytas, merginos,
Noriu pasigirti
pagaliau pasiiemiau pagalvele su Meiles simfonija, buvau uzsakiusi is cia http://www.vardinesd...?vmenu=vestuves, ziauriai patenkinta
, labai kokybiskai ir graziai padaryta, ikelciau, bet negaliu, nes pagalvele su mano jaunuju vardais, nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese 
Noriu pasigirti
nagi nuotakos sniukstunes mars i savo temutes!!!! bo per jus jau neina normaliai dirbti
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 21, 10:56)
nagi nuotakos sniukstunes mars i savo temutes!!!! bo per jus jau neina normaliai dirbti

Labas rytas, merginos,
Noriu pasigirti
Noriu pasigirti
Tai vardus uzdenk su popiurium kokiu
Papildyta:

cia tai gerulis
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 21, 09:56)

[quote=agne_vvr,2014 05 21, 11:16]
O kiek kainavo pagalvele, nes nematau kainu
Papildyta:
agne_vyr as jos klausiau pirmame psl. atrodo, jei gerai pamenu 85 lt.
Papildyta:
agne_vyr as jos klausiau pirmame psl. atrodo, jei gerai pamenu 85 lt.
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 21, 10:16)
Tai vardus uzdenk su popiurium kokiu
Papildyta:
cia tai gerulis

Papildyta:
cia tai gerulis
As emiau pagalvele Nr.10, kaina 80 lt+5 lt. atsiuntimas, bet ji tokia didoka, labai graziai padaryta

O tai saniputes tos Jusu nuotakos
Misis Vomband , sveika sugrizus