Įkraunama...
Įkraunama...

Startuojančios svočiauti 2014

Labas rytas, merginos,

Noriu pasigirti 4u.gif pagaliau pasiiemiau pagalvele su Meiles simfonija, buvau uzsakiusi is cia http://www.vardinesd...?vmenu=vestuves, ziauriai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai kokybiskai ir graziai padaryta, ikelciau, bet negaliu, nes pagalvele su mano jaunuju vardais, nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 05 21, 08:39)
Gera mintis irgi, bet kažkaip mano piršlys mano kad geriau tik grįžus kartu su dokumentais g.gif  tai taip ir paliksiu. Aš taip pat jokių įsakų ir priesakų nedalinsiu, jaunajam užsakysiu receptų knygą su pirmu receptų apie tai kaip virti  meilę, bet nesugalvoju ką nuotakai.... g.gif  g.gif

Aš sakyčiau, jaunikiui lapuką su data, o jaunajai receptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 05 20, 22:08)
Merginos iškilo klausimas, aš planavau smėlio ceremoniją ir židinį daryti per antrą užsėdimą(patarė muzikantai) bet api kartu pirma smėlis o tada židinys, bet dbar galvoju gal negerai  doh.gif ..... gal atvirkščiai g.gif

Aš smelio ceremoniją po židinio darysiu. Bet logikos yra ir atvirkščiai daryti smile.gif viskas priklauso nuo to, kaip žodelius sudėliosi smile.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 21, 05:23)
Sveikos, svociutes, vat ir grizau i Jusu buri pailsejusi, iegusi, dabar bandysiu Jus pavyti, eisiu paskaitysiu Jus ax.gif

Ai, kaip smagu!!! Sveika sugrįžusi! 4u.gif Kur svečiavaisi?
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 05 21, 10:24)
Labas rytas, merginos,

Noriu pasigirti 4u.gif  pagaliau pasiiemiau pagalvele su Meiles simfonija, buvau uzsakiusi is cia http://www.vardinesd...?vmenu=vestuves, ziauriai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai kokybiskai ir graziai padaryta, ikelciau, bet negaliu, nes pagalvele su mano jaunuju vardais, nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese ax.gif

nagi nuotakos sniukstunes mars i savo temutes!!!! bo per jus jau neina normaliai dirbti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 21, 10:56)
nagi nuotakos sniukstunes mars i savo temutes!!!! bo per jus jau neina normaliai dirbti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif, nesuprantu pacios sau svente gadina, tikiuosi mano cia nesedi.
Atsakyti
Labas rytas, merginos,

Noriu pasigirti 4u.gif  pagaliau pasiiemiau pagalvele su Meiles simfonija, buvau uzsakiusi is cia http://www.vardinesd...?vmenu=vestuves, ziauriai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , labai kokybiskai ir graziai padaryta, ikelciau, bet negaliu, nes pagalvele su mano jaunuju vardais, nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese ax.gif

Tai vardus uzdenk su popiurium kokiu mirksiukas.gif O kiek kainavo pagalvele, nes nematau kainu g.gif
Papildyta:
nagi nuotakos sniukstunes mars i savo temutes!!!! bo per jus jau neina normaliai dirbti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

cia tai gerulis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 21, 09:56)

thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=agne_vvr,2014 05 21, 11:16]
O kiek kainavo pagalvele, nes nematau kainu g.gif
Papildyta:

agne_vyr as jos klausiau pirmame psl. atrodo, jei gerai pamenu 85 lt.
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 21, 10:16)
Tai vardus uzdenk su popiurium kokiu  mirksiukas.gif O kiek kainavo pagalvele, nes nematau kainu  g.gif
Papildyta:

cia tai gerulis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

As emiau pagalvele Nr.10, kaina 80 lt+5 lt. atsiuntimas, bet ji tokia didoka, labai graziai padaryta thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi geras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazi pagalvele wub.gif Aciu svociutes uz ats.: mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nes kiek zinau mano nuotaka panardo musu temutese ax.gif

O tai saniputes tos Jusu nuotakos doh.gif Pacios sau idomuma gadina... Ir mums trugdo pamatyti visus grozius wub.gif

Misis Vomband , sveika sugrizus 4u.gif Kaip pailsejote? Kokie ispudziai, gal ideju kokiu buvo proga prigaudyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 21 gegužės 2014 - 15:38