Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

Mes ten IVF kelis daremes nors dar neturime teigiamo rezultato,bet sia klininka esame patenkinti.Maloniai elgiasi ir zinoma kaina pigesnia nei LT,nes musu biudzetas ribotas labai,o leliuko irgi labai norim smile.gif.Na o jums kuo didziausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės atėjau pavirusiuot, iki šiol tik su sypsena prisimenam Treisa ir embrions kolektyva. Sveikatos, ramybes ir TIKEJIMO! Treisas daro stebuklus, parase matosi wub.gif
Neleiskit gandrams išskrist
Atsakyti
Sveikos, noriu jūsų pasiteirauti, gal kas artimiausiu laiku planuojate, t.y. ateinančią ar dar kitą savaitę važiuoti į Rygą?
Atsakyti
sveikos paneles, labai reikia crinone gelio, gal kuri planuojate vaziuoti i Embrions???
Atsakyti
QUOTE(playmate @ 2014 07 26, 10:44)
sveikos paneles, labai reikia crinone gelio, gal kuri planuojate vaziuoti i Embrions???

Turiu pilna dezute, per daug nusipirkau ir jau man nutrauke + dar du. Pamirsau paskutini kart nuvezt jiems priduoti atgal dezute. Su nestuke.gif virusiuku smile.gif vln.
Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2014 07 26, 21:37)
Turiu pilna dezute, per daug nusipirkau ir jau man nutrauke + dar du. Pamirsau paskutini kart nuvezt jiems priduoti atgal dezute. Su nestuke.gif  virusiuku  smile.gif vln.

bigsmile.gif super, parasiau asmenine zinute, labai laukiu atsakymo
Atsakyti
Norėčiau pasidalinti ir savo patirtimi dėl šios klinikos. Pradėjom lankytis joje beveik prieš metus - rugsėjo mėnesį. Kai ryžomės IVF, pasirinkom šią kliniką dėl to, kad perskaičiau porą teigiamų straipsnių apie juos, rekomendavo vienas gydytojas IVF darytis Latvijoje, nes tik iš ten galima parsivežti rezultatą, patiko statistika jų puslapyje, be to teko girdėti, kad Lietuvoje reali sėkmingų atvejų statistika tesiekia 8 %, o turint omeny šios procedūros kainą ir riziką sveikatai - nesinorėjo rizikuoti.
Na o dabar iš patirties - visada pilnas koridorius suspaustų žmonių, eilėse tenka laukti nuo valandos iki 3-4ių. Per keliasdešimt važiavimų gal tik pora kartų pavyko patekti pas gydytoją kiek greičiau. Dirba keli gydytojai, o dar dažnai kokio nors nebūna - pvz. konferencijoj, atostogose ir t.t. - tada iš vis galima ten numirti belaukiant. Faktiškai važiuojant iš Vilniaus gaunasi tokia schema - 4,5 val. važiavimas iki klinikos, 2 val. eilėje, 5 min. apžiūros, dar 0,5 val. vaistų laukimo koridoriuje, kadangi seselę paaukštino pareigose ir skyrė atskirą kabinetą, na ir 4,5 val. važiavimo namo. Per procedūras, aišku, dėmesio irgi ne per daugiausia... Per pirmą IVFą niekas nepasakė, kad reikia gerti daug vandens ir nepastebėjo hyperstimuliacijos. Po antro nesėkmingo IVFo vėl gi niekas į priežastis nesigilino - "Pasaulyje vidutiniškai pasiseka iš 3 karto." Na o be to, kadangi gydytojai apkrauti, dirba be išeiginių ir t.t. - tai turint klausimų ir prisiskambint neįmanoma... Tai vat ir nežinau ar vertas tas visas stresas, nuolatiniai išsiprašinėjimai iš darbo, važiavimai, laukimai ir t.t. šios klinikos...
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2014 07 19, 21:39)
Sveikos, mergytės atėjau pavirusiuot, iki šiol tik su sypsena prisimenam Treisa ir embrions kolektyva. Sveikatos, ramybes ir TIKEJIMO! Treisas daro stebuklus, parase matosi  wub.gif
Neleiskit gandrams išskrist

Sveikos, mergaites smile.gif ....pritariu asmon thumbup.gif ir prie jos virusiuku dadedu savus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(SiekiantiTikslo @ 2014 07 30, 18:43)
Tai vat ir nežinau ar vertas tas visas stresas, nuolatiniai išsiprašinėjimai iš darbo, važiavimai, laukimai ir t.t. šios klinikos...

Mes irgi lankomes ten,esame is Vilniaus..sunku beabejo vazzineti taip..mes IUI aisku lengviau viskas ten vyksta,ir tai daug vargo....Istikruju mums irgi ten kaip konvejeris koks, jei ne procedura laukiame ilgai..isvaziuoji 5.30 ryte, kad tik speti 10 val...o priima ne anksciau 11.30. Na bet kai jau IUI proceduros buvo tai prieme laiku...pliusas kad dirba jei reikia ir sestadieni ir sekmadieni.... Ir tiesa sakant jei ne donoro pasirinkimas, buciau rinkusi gal kita klinika, EGV pvz. nes mums donorai netinka EGV klinikoje..todel ir esame embrions...gyd.T.aisku patinka lyg, buna juokeliu pas jis aisku tokiu smaiksciu..bet siaip gydytojas fainas..zymiai daugiau tyrimu man dare nei LT klinikos...

Bet bendras ivertinimas aisku nera pats geriausias..bet vistiek tikime ju rezultatais ir tikime mums pasiseks butent ten nestuke.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz visus, kam pasiseke... Pati vis dar neprarandu vilties, nes visgi jau ten musu istorija sukaupta, kitur reiketu pradeti is naujo, taciau, kiekviena karta nuvaziavus susidaro ispudis, kad konvejeris vis dideja, gydytojai pervarge, o tai, manau, trukdo gerai ivertinti kiekviena pacienta, pritaikyti teisinga schema, skirti pakankamai laiko kiekvienam... Praeita karta, buvau klinikoj likus pusvalandziui iki darbo dienos pabaigos, o koridoriuj vis dar buvo virs 10 zmoniu. Spreskit patys kiek realiai gydytojas gali skirti laiko kiekviemam pacientui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiekiantiTikslo: 01 rugpjūčio 2014 - 10:42
aš irgi važinėdavau iš Vilniaus ir paskutinius kartus važinėjimo, jau po piet, apie 13.30 visada būdavau darbe, nes visai dienai nenorėjau prašinėti, kad išleistų, tai anksti keldavausi, jau 9 vėliausiai būdavau ten, ir iki 10 visada priimdavo, kad ir žmonių daug, jie ten nelaksto, viską daro lėtai, neskubėdami, net kartais norisi, kad greitesnis tempas būtų, smile.gif

kažkada teko ir 3val laukti ir po manes atėjusias priimdavo greičiau, tai biškį pikta būdavo, bet jie ten priima pagal tam tikrus prioritetus g.gif

T man patiko, tik dabar bijau važiuoti, kad neišgirščiau nuosprendžio, kad viskas, tik donorai, nes yra ne vienai taip pasakęs, nes pas mus prastai dalinasi, vieną kartą nebuvo ką sodinti, paskutinį kartą įdėjo 3dienų tik 4 lastelių
vis klausė ar vyras tas pats, nes patį pirmąjį kartą viskas puiku buvo, net su šaldytais užkibę buvo
Žodžiu, jeigu jie darytų IMSI ar kokią kitą geresnę spermiukų atrinkimo techniką naudotų, tai net nedvejodama važiuočiau vėl, tokią sumą dar realu sutaupyti, bet dėja nedaro, taigi dairomės į Stambulą, bet ten norint patekti tai reikia taupyti, taupyti ir dar kartą taupyti, labai dideli pinigai unsure.gif
Atsakyti
Na o be to, kadangi gydytojai apkrauti, dirba be išeiginių ir t.t. - tai turint klausimų ir prisiskambint neįmanoma... Tai vat ir nežinau ar vertas tas visas stresas, nuolatiniai išsiprašinėjimai iš darbo, važiavimai, laukimai ir t.t. šios klinikos...
[/quote]

Sveikutė,

Siekianti Tikslo - įdomu, o pas kurį gydytoją lankėtės?

Mergaitės, mes važiuosime rugpjūčio 15 d. Pakeleivių neimam, nes iš vakaro būsime kitame mieste, bet jei ko reikia, galime parvežti - esame iš Kauno.

Aš tik noriu pasidalinti savo patirtimi irgi, kadangi teko lankytis kitoje LV klinikoje - AVA klinikoje - ten aptarnavimas nerealus, iš karto priima per paskirtą laiką, daktaras apžiūri kažkaip man pasirodė švelniau, nei T, seselės nuostabios, yra atskiras kambariukas, kur priima - kavutė, sausainiukai, priimamajame stovi kavos aparatas. Žodžui, kai po Ava klinikos atvažiavome į Embrions, buvome šoke, vyras net išėjo iš klinikos - nes ten toks konvejeris. Pralaukiau apytikriai nuo 10:30 iki 14:30 val, ir priėmė, tik kai nuėjau ir pasakiau, kad tuoj nualpsiu, bloga, nes priimamajame karšta ir t,t, Bet važiuoju ten, nes žiūrėjau statistikas ir mergaitės rašo, kad T "labai geras", taigi. Dar pasakysiu tiek, Ava klinikoje darėmės IUI - jis buvo nepavykęs. Kadangi jaučiausi labai prastai, ėmė skaudėti nugarą ir pilvo apačią, po to papildomai dariausi tyrimus - rado pas mane ureaplazmą ir nėščiųjų streptokoką, nei vieno nei kito prieš procedūrą nebuvo nei pas mane, nei pas vyrą. Taigi išvada tokia, kad užkrėtė klinikoje.
Ką noriu pasakyti - kad ir kokios nuostabios būna klinikos, jei kas nepasiseka, reikia tikrintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 05 rugpjūčio 2014 - 07:59