Na o be to, kadangi gydytojai apkrauti, dirba be išeiginių ir t.t. - tai turint klausimų ir prisiskambint neįmanoma... Tai vat ir nežinau ar vertas tas visas stresas, nuolatiniai išsiprašinėjimai iš darbo, važiavimai, laukimai ir t.t. šios klinikos...
[/quote]
Sveikutė,
Siekianti Tikslo - įdomu, o pas kurį gydytoją lankėtės?
Mergaitės, mes važiuosime rugpjūčio 15 d. Pakeleivių neimam, nes iš vakaro būsime kitame mieste, bet jei ko reikia, galime parvežti - esame iš Kauno.
Aš tik noriu pasidalinti savo patirtimi irgi, kadangi teko lankytis kitoje LV klinikoje - AVA klinikoje - ten aptarnavimas nerealus, iš karto priima per paskirtą laiką, daktaras apžiūri kažkaip man pasirodė švelniau, nei T, seselės nuostabios, yra atskiras kambariukas, kur priima - kavutė, sausainiukai, priimamajame stovi kavos aparatas. Žodžui, kai po Ava klinikos atvažiavome į Embrions, buvome šoke, vyras net išėjo iš klinikos - nes ten toks konvejeris. Pralaukiau apytikriai nuo 10:30 iki 14:30 val, ir priėmė, tik kai nuėjau ir pasakiau, kad tuoj nualpsiu, bloga, nes priimamajame karšta ir t,t, Bet važiuoju ten, nes žiūrėjau statistikas ir mergaitės rašo, kad T "labai geras", taigi. Dar pasakysiu tiek, Ava klinikoje darėmės IUI - jis buvo nepavykęs. Kadangi jaučiausi labai prastai, ėmė skaudėti nugarą ir pilvo apačią, po to papildomai dariausi tyrimus - rado pas mane ureaplazmą ir nėščiųjų streptokoką, nei vieno nei kito prieš procedūrą nebuvo nei pas mane, nei pas vyrą. Taigi išvada tokia, kad užkrėtė klinikoje.
Ką noriu pasakyti - kad ir kokios nuostabios būna klinikos, jei kas nepasiseka, reikia tikrintis.