Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 16, 11:00)
Punkcija būna įvairiai, nuo 11 iki 16 ciklo dienos. Priklauso nuo to, kaip auga folikulai. Tada pripliusuok 2-3 dienas embriono auginimui arba 5 blastocistų.
Žodžiu, iš anksto nelabai gali tiksliai žinoti, kuriom dienom kas bus.

Ačiū, Pelargonija..žodžiu, nieko nepasiplanuosi smile.gif Žinau, kad skaitei mano liūdnas mintis anam skyrelyje:) Atrodė, kai jau viltis mirė paskutinė, praėjusią sav darė MB testinę TESA, rado ne vieną ir ne du, o kelis šimtus.. :)Na, kelias dar ilgas, neaišku, kiek užtruks, bet, kaip visos ir rašė: "išsiverki ir eini toliau" smile.gif Sėkmės visoms linkiu labai didelės didelės..
Atsakyti
Sveikutės, merginos

Na, visai jau niekas neberašo smile.gif Ar visos atostogauja? smile.gif
Klausykit, o Jus pirkot vaistus IVf pačioje klinikoje? Buvau vakar pasitikrinti vienoje iš klinikų Lietuvoje, tai sakė, kad "apskritai, IVf reikalingi vaistai pigiausiai Lenkijoje"..tai nžn, ar niekas nesidomėjote? Kai sausį klausiau Ava klinikoje Rygoje, kiek kainuoja IVF visi reikalingi vaistai, tai sakė, kad apie 1000EUR. man pasirodė labai brangu. GAL KAS ŽINOT, KIEK VAISTAI "ATSIEINA" EMBRIONS KLINIKOJE?..Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 07 17, 10:44)
Sveikutės, merginos

Na, visai jau niekas neberašo smile.gif Ar visos atostogauja? smile.gif
Klausykit, o Jus pirkot vaistus IVf pačioje klinikoje? Buvau vakar pasitikrinti vienoje iš klinikų Lietuvoje, tai sakė, kad "apskritai, IVf reikalingi vaistai pigiausiai Lenkijoje"..tai nžn, ar niekas nesidomėjote? Kai sausį klausiau Ava klinikoje Rygoje, kiek kainuoja IVF visi reikalingi vaistai, tai sakė, kad apie 1000EUR. man pasirodė labai brangu. GAL KAS ŽINOT, KIEK VAISTAI "ATSIEINA" EMBRIONS KLINIKOJE?..Ačiū.

Labutis,as viska pirkau Embrions klonikoj ir jei trumpa chema tai vaistai panasiai ir kainuoja apie 1000euru mirksiukas.gif Kada startas?
Atsakyti
Labutis,as viska pirkau Embrions klonikoj ir jei trumpa chema tai vaistai panasiai ir kainuoja apie 1000euru mirksiukas.gif Kada startas?

Labukas,

ačiū ūž info..Na, važiuosime kažkur 22.08.2014 - savaitė iki mmm, bet dar nežinau, ar ilga, ar trumpa schema smile.gif kažkaip, daug klausimų, kai pirmas kartas..smile.gif
Mačiau, kad liepos 6 rašei, jog "įsodinimas" papuola per T atostogas - ar pavyko jam prisiskambinti?..
Atsakyti
Kazka maisai g.gif mes po daug nesekmiu dabar neribotam poilsi nuo leliuku planavimo smile.gif bet dar kazkada grisim i embrions smile.gifO jums kuo didziausios sekmes,praneskit kaip jau sekasi ir zinoma rezultata ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mes si menesi darom pertrauka, kadangi antra stimuliacija irgi nesekminga. ilgai tesesi mm, bet T vis tiek 5 c.d. skyre merional. o kadangi vaistu leidimosi metu vis pakraujuodavo, tai jau is anksto nujauciau, kad nieko si cikla nepavyks uzauginti. dabar menesio pertrauka ir tada vel vaziuosim pas ji. mes klausem kokia IVF kaina viska sudejus, tai sake apie 2000 euru.
Atsakyti
[quote=Blondiaa,2014 07 17, 22:18]
mes si menesi darom pertrauka, kadangi antra stimuliacija irgi nesekminga.

sad.gif Na, stiprybės....Kai pagalvoju - bėgu iš visokių vaisingumo klinikų LT, nes, nors nesam darę IVF LT, esu šiaip pakraupusi LT klinikų darbu..patyrėmė visokių nesamonių jau vien tiriantis..atbėgau iki Embrions, nes atrodo, kad LV tai tikrai pasiseks..bet vis tiek kažkaip, iš Jūsų parašymų suvokiu, kad gali nepasisekti nei pirmas, nei antras kartas..

p.s. Justuteee - sorry, kad susimaišiau, jau tiek viską seku, kad per daug galvoje info, kas pas ką smile.gif aš kaip daugelis - žiūriu, kas pas ką buvo, iš kelinto karto pavyko, kur darėsi, kiek metų buvo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kai vaziavote i LV kokius tyrimus vezetes? O kokius dare jums vietoje? blush2.gif
Atsakyti
As tik skydliaukes tyrimus veziausi ir israsa operaciju ir viskas.Viska ka reikejo jie ten padare ir pigiau nei LT.
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 07 18, 21:59)
As tik skydliaukes tyrimus veziausi ir israsa operaciju ir viskas.Viska ka reikejo jie ten padare ir pigiau nei LT.

Dekui 4u.gif gal pamenat kiek GN kainuoja?
Ir dar kaip ten su susikalbejimu.. Rusiskai nekalbu.. O anglu medicinos zodynas tikrai nekazka... Ar dauguma rusiskai bendraujate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 19 liepos 2014 - 06:27
Man GN nedare neprireikia.O susikalbam rusiskai nors as pati nemoku tik siek tiek suprantu bet vyras moka,tai jis ir kalba,o terminai beveik visom kalbom vienodi nes jie lotyniski.O daktaras T labai supratingas ir netgi viena kita zodi lietuviskai supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 07 19, 10:45)
Man GN nedare neprireikia.O susikalbam rusiskai nors as pati nemoku tik siek tiek suprantu bet vyras moka,tai jis ir kalba,o terminai beveik visom kalbom vienodi nes jie lotyniski.O daktaras T labai supratingas ir netgi viena kita zodi lietuviskai supranta  biggrin.gif

Aciu:) manau bandysime ten vaziuoti... Musu istorija tokia, kad man PKS... Vyras vasario men darese spermograma Northway..rado bedu su judrumu.. Mete rukyt, pradejo gert profertili, kovo men rezultatai siek tiek geresni jau beveik riba pasieke! O va praita sav pasidareme VK ir istiko sokas po 4 men nerukymo ir Profertilio nei judrumas nepagerejo plius kiekis zemiau normos... Tai jei tokie suprasteje rezultatai manau gali tekti IuI arba IVF... Ir kazkaip man is pasiskaitymo LV patikimesne atrodo g.gif
Atsakyti