Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(Justuteee @ 2014 11 04, 11:46)
Dekui mergaites,jau issiaiskinau,pasiskambinom i klinika tai sake nors ir parasyta ant dezutes 300,bet ten yra 350.  ax.gif  Vyras buvo toks supykes kad tiesiai daktarui paskambino  blush2.gif  dabar geda truputi... blush2.gif  Kokios pas tave naujienos Foksiuke.

pas mane laukimo stadija doh.gif laukiu mm ir vaziuoju i LV vaistuku paimti ir schemos kokia ten paskirs..AMH 7,2, kiti tyrimai viskas ok, laukiu geriausiu rezultatu rolleyes.gif Vaziuosiu kazkur 8-9-10 diena bigsmile.gif
Atsakyti
Kazi kaip kitom merginon sekas g.gif niekas nebepasisako, netikiu kad tryse belikom...

As ir laukiu mm, po ju vaziuosiu apziurai po punkcijos, gal jau tada ir pasakys kada bandys sodinti. Paskaicius IVF skyreli tai laaabai derlingas ruduo, gal sakau mes kaledines dovanos sulauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2014 09 23, 10:54)
Mergytės, gal kam reikia Crinone, turiu 6 vnt. ?Padovanociau.

Man labai reikia, jei dar turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 11 04, 15:52)
Man labai reikia, jei dar turite  4u.gif

Jau neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 11 04, 16:52)
Man labai reikia, jei dar turite  4u.gif

O pas jus gal yra kokiu dziuginanciu naujienu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 11 04, 17:30)
Kazi kaip kitom merginon sekas  g.gif niekas nebepasisako,  netikiu kad tryse belikom...

As ir laukiu mm,  po ju vaziuosiu apziurai po punkcijos,  gal jau tada ir pasakys kada bandys sodinti. Paskaicius IVF skyreli tai laaabai derlingas ruduo,  gal sakau mes kaledines dovanos sulauksim  ax.gif

Sveikutes,na po ilgo tarpo ir as katik is gyd.Treis.bandysiu su antru sansu pasiimt snaigutes,siandien ilgai itikinejau gyd.kad augintu iki blastuciu,nes niekad nera deja ju.Gyd.ilgai man pasakojo ,kad jis nesiulo deti blastu,tipo didesnis apsigimimas ir metu jau daug,o as bandom,nes labai noriu ,tai apsisprest liepe iki kito antradienio,nes ziures kaip auga gleivine.Jokiu tyrimu nedare,nebezinau man taip atrodo,kad atmestinai jau viska jie daro,jei netureciau snaiguciu, tai nebevaziuociau pas juos.Na ziuresim ,kaip snekes kita savaite del blastuciu
Atsakyti
na , kaip ten sako: kur buvus kur nebuvus ir as cia smile.gif aisku jeigu priimsit blush2.gif
Atsakyti
Na man irgi ten pasirode biski konvejeris, bet negaliu nieko komentuoti tai man pirmas IVF, o ir kitur nesu buvus, bet paskaičius apie atsiliepimus tai man rodos kad visur taip pat... Na tik pasiskaitinejau ir apie TR tai gal jie ten ir rimciau dirba, bet aišku pinigai kiti...

Kazkieno zmona drinks_cheers.gif 4u.gif aisku kad priimsim.

Lorde, o kodel tu butinai nori iki blastuciu? Juk man rodos kad naturalioj terpej (gimdoj) geriau auga. O tarp skyrelio kur merginos i Turkija vaziuoja dar ir skaiciau, kad jei gerai atsyla snaigute, tai jie jau skaito kad tai tvirta lastele. Tik gal saldymo technologija jie kitokia taiko, nes gero atsilimo procentas didesnis.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 11 04, 23:03)
Na man irgi ten pasirode biski konvejeris,  bet negaliu nieko komentuoti tai man pirmas IVF,  o ir kitur nesu buvus,  bet paskaičius apie atsiliepimus tai man rodos kad visur taip pat...  Na tik pasiskaitinejau ir apie TR tai gal jie ten ir rimciau dirba,  bet aišku pinigai kiti...

Kazkieno zmona  drinks_cheers.gif  4u.gif  aisku kad priimsim.

Lorde,  o kodel tu butinai nori iki blastuciu? Juk man rodos kad naturalioj terpej (gimdoj) geriau auga.  O tarp skyrelio kur merginos i Turkija vaziuoja dar ir skaiciau,  kad jei gerai atsyla snaigute,  tai jie jau skaito kad tai tvirta lastele.  Tik gal saldymo technologija jie kitokia taiko, nes gero atsilimo procentas didesnis.

aciu uz priemima blush2.gif na, kad lv varo visus, kaip ,, vistas,, i apvaisinima(tik neuzpykit ant manes) tai cia faktas, bet kazko vistiek i lietuvos vaisingumo klinikas as nenoreciau. girdejau, kad izraeli stebuklus daro.... gal as ten noreciau... na pasvajoti jug galima blush2.gif treijs kartais nervuoja, kad neatsimena, ka jau dare, kokius vaistus rase ir panasiai. bet pakolkas jis man daktaras kuris vis tik teikia vilciu. tik tie leliukai mano, isrankus labai doh.gif nepatinka jiems mat augti mamytes pilvelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 23:29)
aciu uz priemima blush2.gif na, kad lv varo visus, kaip ,, vistas,, i apvaisinima(tik neuzpykit ant manes) tai cia faktas, bet kazko vistiek i lietuvos vaisingumo klinikas as nenoreciau. girdejau, kad izraeli stebuklus daro.... gal as ten noreciau... na pasvajoti jug galima blush2.gif treijs kartais nervuoja, kad neatsimena, ka jau dare, kokius vaistus rase ir panasiai. bet pakolkas jis man daktaras kuris vis tik teikia vilciu. tik tie leliukai mano, isrankus labai doh.gif nepatinka jiems mat augti mamytes pilvelyje smile.gif

As dariau 3 kartus IUI ten, tai irgi viena po kitos ejome kaip pas eili daktara eilinei procedurai, kiekviena karta is naujo pasakot doh.gif
As galbut pasirinkciau Turkija geriau, bet negaliu...donorines programos ten nera...o mes be jos niekaip verysad.gif tad kito pasirinkimo nera,na arba kol kas nesvarstome, visas viltis i ji dedame ax.gif
Atsakyti
FOKSIUKE ar tikrai tau reikia donoriniu,jei kazkiek isspaudi savo kiausialastes gal bandyt visdelto i Turkija.juk ziurek visoms merginoms kas dare ir nepasisekdavo Lat o i Turkija nuvaziavusios visos gryzo su leliukais.tai paciai juk Afroditei juk siule jau donorines Treisas o matai kas gavos is Turku apvaisinimo.nepersu as cia savo nuomones tik issakau gal visdelto pabandyt dar su savo .man ir Treisas siule donorines,bet bandem visdelto su savom.aisku be teigiamo rezultato.dabar esam biski pristabde visus siuos veiksmus,bet jei sugalvosim dar syki bandyt tai bus Turkija ir paskutinis bandymas ten
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2014 11 05, 23:27)
FOKSIUKE ar tikrai tau reikia donoriniu,jei kazkiek isspaudi savo kiausialastes gal bandyt visdelto i Turkija.juk ziurek visoms merginoms kas dare ir nepasisekdavo Lat  o i Turkija nuvaziavusios visos gryzo su leliukais.tai paciai juk Afroditei juk siule jau donorines Treisas o matai kas gavos is Turku apvaisinimo.nepersu as cia savo nuomones tik issakau gal visdelto pabandyt dar su savo .man ir Treisas siule donorines,bet bandem visdelto su savom.aisku be teigiamo rezultato.dabar esam biski pristabde visus siuos veiksmus,bet jei sugalvosim dar syki bandyt tai bus Turkija ir paskutinis bandymas ten

AS turejau omeny, kad mums zirniuku reikia donoriniu, vyras nevaisingas unsure.gif
Bet aciu uz jusu rupesti ir patarimus, manau pravers ir kitoms jusu patarimai 4u.gif
Kuo didziausios sekmes jums Turkijoje, nenuleiskite ranku, man kazkaip ta Turkija teikia daug vilciu, tikrai verta pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti