QUOTE(__777__ @ 2014 11 04, 23:03)
Na man irgi ten pasirode biski konvejeris, bet negaliu nieko komentuoti tai man pirmas IVF, o ir kitur nesu buvus, bet paskaičius apie atsiliepimus tai man rodos kad visur taip pat... Na tik pasiskaitinejau ir apie TR tai gal jie ten ir rimciau dirba, bet aišku pinigai kiti...
Kazkieno zmona

aisku kad priimsim.
Lorde, o kodel tu butinai nori iki blastuciu? Juk man rodos kad naturalioj terpej (gimdoj) geriau auga. O tarp skyrelio kur merginos i Turkija vaziuoja dar ir skaiciau, kad jei gerai atsyla snaigute, tai jie jau skaito kad tai tvirta lastele. Tik gal saldymo technologija jie kitokia taiko, nes gero atsilimo procentas didesnis.
aciu uz priemima

na, kad lv varo visus, kaip ,, vistas,, i apvaisinima(tik neuzpykit ant manes) tai cia faktas, bet kazko vistiek i lietuvos vaisingumo klinikas as nenoreciau. girdejau, kad izraeli stebuklus daro.... gal as ten noreciau... na pasvajoti jug galima

treijs kartais nervuoja, kad neatsimena, ka jau dare, kokius vaistus rase ir panasiai. bet pakolkas jis man daktaras kuris vis tik teikia vilciu. tik tie leliukai mano, isrankus labai

nepatinka jiems mat augti mamytes pilvelyje