Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 06, 11:53)
AS turejau omeny, kad mums zirniuku reikia donoriniu, vyras nevaisingas  unsure.gif
Bet aciu uz jusu rupesti ir patarimus, manau pravers ir kitoms jusu patarimai  4u.gif
Kuo didziausios sekmes jums Turkijoje, nenuleiskite ranku, man kazkaip ta Turkija teikia daug vilciu, tikrai verta pabandyti  mirksiukas.gif

O Tesa nebandėt? turkijoj užtektų ir kelių spermiukų
ar su genetika, kažkas labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 11 06, 11:30)
O Tesa nebandėt? turkijoj užtektų ir kelių spermiukų
ar su genetika, kažkas labai blogai?

Nera reikalo TESA daryti, ir genetika pas ji mutacija, ir turis labai mazas, sansu 0,1 procentas,o jei ir bus, persileidimo tikimybe diidziule, o jei ir pasiseks,apsigimimu tikimybe didele, o ir paveldima cia... Kam sunui jei bus berniukas eiti tuos pacius kancios kelius? NE, nesprende mano vyras nesikabinti ant tu 0,1 proc, nerizikuoti ir mano sveikata, myli mano sunu is pirmos santuokos labai, myles ir kita irgi taip pat rolleyes.gif Jau kai virs 30 tai ir nera laiku bandyti kazka, nors as sveika, bet va 3 IUI nesekmingi su donoru, iri ne taip lengva viskas...kazkas nesutiks, kazkas peiks ir siulys pasinaudoti ta bent 0,1 proc. bet mes kazkaip jau susigevenome su ta mintimi, ir labai laukiame kada mums pasiseks bet kokiu budu nestuke.gif
Atsakyti
Labas, damos smile.gif

vis tyliai pasiskaitydavau Jūsų temutę, atėjo laikas prisistatyti ir man... Tikiuosi, kad priimsite mane į savo būrį ax.gif

Mano nepastojimo istorija - trejų metų senumo. Priežastis - III stadijos agresyvi endometriozė, padidėjęs PRL. Vyro reikalai be priekaištų.

Lietuvoje lankiausi pas OK, vėliau perėjau pas Klimą. OK siūlė stimuliuotis ciklą (4 mėnesius tai ir dariau, rezultatas nulinis). Klimas buvo kategoriškai nusiteikęs prieš stimuliaciją, nes pas mane ir taip kiaušidės pakankamai derlingos (kairioji - ypač). Morališkai pribrendau ir pasiryžau IUI (sunkiai man tai sekėsi), tačiau Klimas man tėškė šlapiu skuduru per veidą - jo nuomone mano atveju tik IVF arba natūralus pastojimas. IUI mano atveju nepadidina tikimybės pastoti. Liepė taupyt IVF, jie tuo metu pastočiau natūraliai, patarė už sutaupytus pinigėlius nusipirkti "ką nors gražaus" biggrin.gif

Visuomet mąsčiau, kad jei jau prieisiu prie IVF, tai darysiu Latvijoje. Tai va, vakar buvau pas T pirmajame pasimatyme. Susitikimas praėjo pakankamai sklandžiai, biolaukai (tiek mano, tiek MB) su T sutapo biggrin.gif Gydytojo nuomonė tokia pati, kaip ir Klimo - tik IVF. Tiesa, dėl pastojimo natūraliai jis ne toks optimistiškas - labai rimtos laparoskopijos man reiktų. Sudėtingą operaciją siūlo darytis Austrijoje (!) arba Embrions. Žodžiu, apsistojome ties IVF, nedarant laparoskopijos (dvi esu tur4jus LT). T parinko mums ultra ilgą schemą, du mėnesius slopinsiuos Diferelinu, sausį - stimuliacija ir įsodinimas (čia, žinoma, planas po pirmo vizito). Taigi, startuojam rolleyes.gif

Ir jaudinuosi, ir džiaugiuosi, kad tam pasiryžome. smile.gif

Diferelino receptą turiu, belieka tik nusipirkti jį ir rasti, kas suleis... smile.gif Gal bus norinčių pasidalinti patirtimi dėl Diferelino vartojimo? Ar labai prastai jautėtės? Kur pirkote? Ir svarbiausia - kas suleido. Man šiaip MB suleidžia vaistus į raumenis, jei reikia, bet Baibos instruktažas dėl šitų vaistų leidimo pasirodė bauginantis blush2.gif

Na ir prirašiau! doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pritrūkau Utrogestan 100 mg (30 rutuliukų).
Gal kas turite parduoti? Nes vaistinė sako atveš tik po 10 dienų.
O anksčiau, kai teiravausi, sakė, kad turi sočiai, iš anksto užsisakyt nereikia ;-(
Atsakyti
Datta, sveika prisijungus drinks_cheers.gif tikiuosi viskas seksis jums sekmingai 4u.gif
Deja del diferelino nieko pasakyt negaliu, gal kitos merginos vartojo..?
Atsakyti

Labas, damos smile.gif

Diferelino receptą turiu, belieka tik nusipirkti jį ir rasti, kas suleis... smile.gif Gal bus norinčių pasidalinti patirtimi dėl Diferelino vartojimo? Ar labai prastai jautėtės? Kur pirkote? Ir svarbiausia - kas suleido. Man šiaip MB suleidžia vaistus į raumenis, jei reikia, bet Baibos instruktažas dėl šitų vaistų leidimo pasirodė bauginantis blush2.gif

man teko leistis diferelina - as buvau viena iš tų, kurioms pasireiškė šalutinis poveikis - susileidus vaistą, aš visą dieną buvau grynas ligonis! gerai, kad atostogavau, tai lovoj ir pragulėjau. per pirma ivf teko susileisti tik doze diferelino, kurio užteko visam laikui, per antra ivf - leidausi berods 5 dienas (jau nepamenu), buvo žiauru....... jei dar teks susidurt su siuo vaistu, prasysiu vienkartines dozes.
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2014 11 06, 15:02)
Labas, damos  smile.gif

Diferelino receptą turiu, belieka tik nusipirkti jį ir rasti, kas suleis... smile.gif Gal bus norinčių pasidalinti patirtimi dėl Diferelino vartojimo? Ar labai prastai jautėtės? Kur pirkote? Ir svarbiausia - kas suleido. Man šiaip MB suleidžia vaistus į raumenis, jei reikia, bet Baibos instruktažas dėl šitų vaistų leidimo pasirodė bauginantis  blush2.gif

Na ir prirašiau!  doh.gif

Sveikute turejau ir as reikalu su Diferelinu 2 kartus pirma pries punkcija tai salutinio poveikio jokio.O vat antra karta buvo doze 3,75 jei neklistu tai salutinis poveikis buvo supratau tai apie ka kalba moterys jausdamos klimaska pastoviai apie menesi ar net ilgiau karscio bangos ir menesiniu uzlaikimas kazkur menesui.Tai nenoreciau to pacio pajaust verysad.gif
Atsakyti
Dovanoju Utrogestan 100 mg. 15 tableciu. Vilnius
Atsakyti
Prisiduodu 4u.gif

Ryt vaziuojam pasiimti snaiguciu, kaip bus toliau prasinesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 11 09, 23:24)
Prisiduodu  4u.gif

Ryt vaziuojam pasiimti snaiguciu, kaip bus toliau prasinesiu  ax.gif

Saunu!!! 4u.gif Sekmes kuo didziausios!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2014 11 06, 14:02)
Ir jaudinuosi, ir džiaugiuosi, kad tam pasiryžome.  smile.gif

Diferelino receptą turiu, belieka tik nusipirkti jį ir rasti, kas suleis... smile.gif Gal bus norinčių pasidalinti patirtimi dėl Diferelino vartojimo? Ar labai prastai jautėtės? Kur pirkote? Ir svarbiausia - kas suleido. Man šiaip MB suleidžia vaistus į raumenis, jei reikia, bet Baibos instruktažas dėl šitų vaistų leidimo pasirodė bauginantis  blush2.gif

Na ir prirašiau!  doh.gif

Apie diferelina as galiu siek tiek papasakot, nes siuo metu pati su juo draugauju blush2.gif
Man paskirtos trys dozes po 3.75, suleistos jau dvi. Del pojuciu, tai tiesa pasakius, jauciuosi nekaip: nuolatines karscio ir salcio bangos, nemiga, nuotaiku kaita, beje sie simptomai dar labiau sustiprejo po antros dozes, bet kas bus po trecios blink.gif
Del suleidimo, leidzia man sesele poliklinikoj, nes jis labai greit tirsteja, taigi jei greitai nesuleisit, gali uzkimst adata ir teks is naujo leist - pakeitus ja!
Beje, norejau paklaust ar po diferelino is karto pas jus bus stimuliacija? Ar praleisit cikla? Pas mane keistas protokolas (kadangi turejusi kelis), todel domiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Snowryte @ 2014 11 10, 10:30)
Apie diferelina as galiu siek tiek papasakot, nes siuo metu pati su juo draugauju  blush2.gif
Beje, norejau paklaust ar po diferelino is karto pas jus bus stimuliacija? Ar praleisit cikla? Pas mane keistas protokolas (kadangi turejusi kelis), todel domiuosi.

Daug maž tokius pojūčius Trejsas ir apibūdino.. blink.gif Na, eisiu ir aš į polikliniką pas sesutę kokią gerą vaistų leistis smile.gif

Trejsas mūsų atveju rekomendavo ultra ilgą protokolą. Man išrašytos dvi dozės Diferelino po 3,75. Pirma dozė numatoma lapkričio 20 dieną, antra - gruodžio 22 dieną (mano ciklas trumpas labai), ir, jei neklystu, sausio 5-6 planuojama apžiūra prieš stimuliaciją... Po antro diferelino mmmm nebebus, sakė gydytojas g.gif

Tik viena bėdelė iškilo: šiandien atėjo bacilų tyrimo atsakymai ir rasta pas mane ureplazma.. doh.gif Kažin, ar nusikels čia viskas kol zarazas išsigydysiu? Gal galiu išsigydyti ureplazmą LT ir tada važiuoti į LV, kad nereikėtų tokio kelio dėl vieno tyrimo važiuoti? doh.gif Ryt važiuoju pas savo daktarą Lietuvoje, tai norėsiu dar ir jo nuomonę išgirsti, taip pat pamėginsiu "išsimušti" Diferelino receptą, nes Lietuvoje šiaip jis kompensuojamas endometriozės gydymui.

Atsakyti