Labas, damos
vis tyliai pasiskaitydavau Jūsų temutę, atėjo laikas prisistatyti ir man... Tikiuosi, kad priimsite mane į savo būrį
Mano nepastojimo istorija - trejų metų senumo. Priežastis - III stadijos agresyvi endometriozė, padidėjęs PRL. Vyro reikalai be priekaištų.
Lietuvoje lankiausi pas OK, vėliau perėjau pas Klimą. OK siūlė stimuliuotis ciklą (4 mėnesius tai ir dariau, rezultatas nulinis). Klimas buvo kategoriškai nusiteikęs prieš stimuliaciją, nes pas mane ir taip kiaušidės pakankamai derlingos (kairioji - ypač). Morališkai pribrendau ir pasiryžau IUI (sunkiai man tai sekėsi), tačiau Klimas man tėškė šlapiu skuduru per veidą - jo nuomone mano atveju tik IVF arba natūralus pastojimas. IUI mano atveju nepadidina tikimybės pastoti. Liepė taupyt IVF, jie tuo metu pastočiau natūraliai, patarė už sutaupytus pinigėlius nusipirkti "ką nors gražaus"

Visuomet mąsčiau, kad jei jau prieisiu prie IVF, tai darysiu Latvijoje. Tai va, vakar buvau pas T pirmajame pasimatyme. Susitikimas praėjo pakankamai sklandžiai, biolaukai (tiek mano, tiek MB) su T sutapo

Gydytojo nuomonė tokia pati, kaip ir Klimo - tik IVF. Tiesa, dėl pastojimo natūraliai jis ne toks optimistiškas - labai rimtos laparoskopijos man reiktų. Sudėtingą operaciją siūlo darytis Austrijoje (!) arba Embrions. Žodžiu, apsistojome ties IVF, nedarant laparoskopijos (dvi esu tur4jus LT). T parinko mums ultra ilgą schemą, du mėnesius slopinsiuos Diferelinu, sausį - stimuliacija ir įsodinimas (čia, žinoma, planas po pirmo vizito). Taigi, startuojam
Ir jaudinuosi, ir džiaugiuosi, kad tam pasiryžome.
Diferelino receptą turiu, belieka tik nusipirkti jį ir rasti, kas suleis...

Gal bus norinčių pasidalinti patirtimi dėl Diferelino vartojimo? Ar labai prastai jautėtės? Kur pirkote? Ir svarbiausia - kas suleido. Man šiaip MB suleidžia vaistus į raumenis, jei reikia, bet Baibos instruktažas dėl šitų vaistų leidimo pasirodė bauginantis
Na ir prirašiau!