Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(neringule21 @ 2015 01 12, 00:14)
Sveikos,

Esu cia naujoke, tad noriu taip pat pasisakyti sia tema, turejome su vyru bedeliu ir kreipemes i EMBRIONS klinika (nes LT klinikos gerokai brangesnes, ir neturi tokiu rezultatu). Esame labai patenkinti gyd. E. GASINŠ, atliko IVF ir mums dabar jau 10 savaiciu smile.gif Kiek skaitinejausi siame forume dauguma mini gyd. Treijs, bet patikekit ir Gasins yra nuostabus, nejauciama jokia itampa, pajuokauja ir nevinioja nieko i vata, reze i akis viska kas kaip yra smile.gif

Sveikinu 4u.gif
As kai vaziavau pirma karta dirbo tik 2 gydytojai - Treijs ir Vitols, o dabar jau dazniau minimas ir tavo gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sianden buvau klinikoj, rodos kaip ir viskas tvarkoj, gyd. mano gad galim testi isodinimo procedura thumbup.gif taigi nuo 30 d. Pradesiu gerti estrofema ir vasario 6 d vel vizitas. Manyje vel atgime tikejimas, kad viskas bus gerai wub.gif
Kaip jus merginos laikotes? Nutilo si temute...
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 17, 00:32)
Sianden buvau klinikoj, rodos kaip ir viskas tvarkoj,  gyd. mano gad galim testi isodinimo procedura  thumbup.gif taigi nuo 30 d.  Pradesiu gerti estrofema ir vasario 6 d vel vizitas. Manyje vel atgime tikejimas, kad viskas bus gerai  wub.gif

Labai dziugu girdeti ir laikom kumstukus uz Jusu snaigutes thumbup.gif O kraujo tyrimus kokius dare?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 01 17, 01:48)
Labai dziugu girdeti ir laikom kumstukus uz Jusu snaigutes  thumbup.gif  O kraujo tyrimus kokius dare?

Nedare g.gif tik paklause kaip mano hemoglobinas. db galvoju gal man nueit cia vietoj pasidaryt, tik nezinau kokius reikia daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 17, 08:38)
Nedare  g.gif tik paklause kaip mano hemoglobinas.  db galvoju gal man nueit cia vietoj pasidaryt, tik nezinau kokius reikia daryt  g.gif

Tai as manau kai atvaziuosi tada padaris,ziures kaip hormononai g.gif as kai pagalvojau man ir tik krauja pajeme tada kai jau buvau gerusi 6 dienas estrofema g.gif
Atsakyti
Laikom kusciukus uz _777__, nuo taves tikekimes prasides visu musu sekmingos istorijos nestuke.gif

Taip norieciau ir as si menesi dar speti, bet iseina kaip tik ant jo atostogu isodinimas doh.gif

O gal buvo atveju, kai isodina kitas daktaras g.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 01 17, 12:41)
Laikom kusciukus uz _777__, nuo taves tikekimes prasides visu musu sekmingos istorijos  nestuke.gif

Taip norieciau ir as si menesi dar speti, bet iseina kaip tik ant jo atostogu  isodinimas doh.gif

O gal buvo atveju, kai isodina kitas daktaras  g.gif  bigsmile.gif

Man asmeniskai nebuvo,bet esu skaiciusi kad kitoms merginoms per Treiso atostogas Gasins sodino ar punkcija dare.
Atsakyti
Foksiuke na nusimato, kad vasari tikrai bus daug sodinimu ir daug NT gadinimu ax.gif labai labai tikiuosi, kad sie metai bus tikrai sekmingi drinks_cheers.gif juk visos astrologes per TV taip sake, tad turime tiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 17, 00:32)
Sianden buvau klinikoj, rodos kaip ir viskas tvarkoj,  gyd. mano gad galim testi isodinimo procedura  thumbup.gif taigi nuo 30 d.  Pradesiu gerti estrofema ir vasario 6 d vel vizitas. Manyje vel atgime tikejimas, kad viskas bus gerai  wub.gif

Svarbiausia, kad tikejimas atgime 4u.gif Kaip greit jau tavo startas, man dar niekas neaisku

QUOTE(Foksiuke @ 2015 01 17, 12:41)

Taip norieciau ir as si menesi dar speti, bet iseina kaip tik ant jo atostogu  isodinimas doh.gif

O gal buvo atveju, kai isodina kitas daktaras  g.gif  bigsmile.gif

Man nebuvo, bet tikrai buvo mamyciu, kad pavaduoja kitas gydytojas. Nebijok ax.gif
Atsakyti
tiksliai nezinau kada isodinimas, aisku, kad vasari. Man jau sausio 5 d. ikale diphereline okola blink.gif , nuo sausio 30 d. pradesiu gerti estrofem ir vasario 6 d. vaziuosiu vizitui. Manau jau vasario 6 d. tiksliai pasakys kada sodinimas, tikiuosi snaigutes atsils normaliai rolleyes.gif .Kaip suprantu cia man pritaike ilga protokola, nes kitom merginom gal greiciau viskas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 19, 16:28)
tiksliai nezinau kada isodinimas, aisku, kad vasari. Man jau sausio 5 d. ikale diphereline okola  blink.gif , nuo sausio 30 d. pradesiu gerti estrofem ir vasario 6 d. vaziuosiu vizitui. Manau jau vasario 6 d. tiksliai pasakys kada sodinimas, tikiuosi snaigutes atsils normaliai  rolleyes.gif .Kaip suprantu cia man pritaike ilga protokola, nes kitom merginom gal greiciau viskas vyksta.

Oi man tai isvis tamsus miskas kaip ten tau viska daro, man buvo isodinimas naturaliame cikle, tai to paties tikiuosi ir dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 01 19, 15:32)
Oi man tai isvis tamsus miskas kaip ten tau viska daro, man buvo isodinimas naturaliame cikle, tai to paties tikiuosi ir dabar 4u.gif

egk o gal galetum nupasakoti kaip vyko naturaliame cikle? Buciau laaaabai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti