Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

Sveikos mergaites,
pirmiausia linkiu visoms neprarasti vilties, nes nors mazytis tikejimas veda i prieki. Siandiena as embrions deka augina 3 metu dukrele. Nors savu laiku viltis vos vos ruseno. Rasau palaikydama visas.
Tuo paciu turiu klausima - gal kas jau bande ir zino, kiek kainuoja antra procedura. Nes norime pabandyti susilaukti antrojo vaikelio. Uzsaldytu embrionu turime. Jeigu kas jau tai dare, pasidalinkit patirtimi. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(erikaMas @ 2015 01 19, 19:24)
Sveikos mergaites,
pirmiausia linkiu visoms neprarasti vilties, nes nors mazytis tikejimas veda i prieki. Siandiena as embrions deka augina 3 metu dukrele. Nors savu laiku viltis vos vos ruseno. Rasau palaikydama visas.
Tuo paciu turiu klausima - gal kas jau bande ir zino, kiek kainuoja antra procedura. Nes norime pabandyti susilaukti antrojo vaikelio. Uzsaldytu embrionu turime. Jeigu kas jau tai dare, pasidalinkit patirtimi. Aciu.

Labai dziugu skaityti tokias istorijas 4u.gif Jei turite pilna procedura IVF tai si kart mes tilpom i 8000Lt,o su saldytais nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 01 19, 16:53)
egk o gal galetum nupasakoti kaip vyko naturaliame cikle? Buciau laaaabai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prasidejus mmm skambinau daktarui galutinai susiderinti kada vizitas. Paskyre pirma apziura taip apie 10 c.d. (priklauso koks ciklo ilgumas). Mano tuo metu ciklas buvo sutrumpejes po visu stimuliaciju, tai man paskyre ovitreli kada leistis jau pirmos apziuros metu, viskas buvo gerai, net nebereikejo dar vieno vizito. Po ovitrelio antra diena jau isodinimas. Is vaistu paskyre tik crinone. Jokiu tyrimu nedare man, buvo tik apziura echoskopu. Viskas 4u.gif

QUOTE(erikaMas @ 2015 01 19, 19:24)
Sveikos mergaites,

Sveikinimai thumbup.gif
Jei gerai prisimenu nika, tai mes kartu ten turejome pirmaji Ivf, ir abiem buvo nedideli skaiciai, kurie paskui nebeaugo verysad.gif Dabar tavo dukryte didesne nei mano, reiskia jum pasiseke anksciau. Mano dukryte is uzsaldytu, aprasiau trumpai Foksiukei, o kainos tai jau tikriausiai keitesi. Mes planuojam pakartoti viska vasario men, dar turim uzsaldytus 3. Gal ir vel kartu?
Atsakyti
Na kainos labai priklauso nuo situacijos, manoji situacija tokia, kad jau isleista virs 8000 Lt (arba 2316 euru hihihi.gif ) cia be kelioniu, o dar sodinimo nebuvo mastau.gif Na tikiuosi jei kas kojos nepakis tai gal greit bus, tai dar prisides 300 euru plius vaistukai
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 20, 17:35)
Na kainos labai priklauso nuo situacijos, manoji situacija tokia, kad jau isleista virs 8000 Lt (arba 2316 euru  hihihi.gif ) cia be kelioniu, o dar sodinimo nebuvo mastau.gif  Na tikiuosi jei kas kojos nepakis tai gal greit bus, tai dar prisides 300 euru plius vaistukai

O tau IVF metu buvo buvo isodinimas?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 01 20, 19:35)
O tau IVF metu buvo buvo isodinimas?

Man dar nesodino nei karto. Stimuliacijos metu po mm smarkiai nukraujavau, ciut galo negavau unsure.gif siaip ne taip atliko punkcija, buvau ant hiper ribos, bet issisukau, viska uzsalde.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 20, 19:56)
Man dar nesodino nei karto. Stimuliacijos metu po mm smarkiai nukraujavau,  ciut galo negavau  unsure.gif siaip ne taip atliko punkcija, buvau ant hiper ribos,  bet issisukau,  viska uzsalde.

Man irgi dar nesodino nes hiper gavosi,tai mokejom tik uz uzsaldyma ir sake uz atsildyma ir isodinima nereikes moketi g.gif
Atsakyti
Man irgi dar nesodino nes hiper gavosi,tai mokejom tik uz uzsaldyma ir sake uz atsildyma ir isodinima nereikes moketi  g.gif

Na nezinau, berods kazkuri mergina minejo, kad mokejo 300 euru, o man ir kol kas nieko daktaras neminejo jog nereiks moketi, o ir paziurejau kainininka, tai tokia kaina yra irasyta g.gif ale galetu tokia nuolaidele padaryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 21 sausio 2015 - 08:52
QUOTE(__777__ @ 2015 01 21, 09:52)
Na nezinau, berods kazkuri mergina minejo, kad mokejo 300 euru, o man ir kol kas nieko daktaras neminejo jog nereiks moketi, o ir paziurejau kainininka, tai tokia kaina yra irasyta  g.gif  ale galetu tokia nuolaidele padaryti  ax.gif

Manau ir tau tikrai nereiks moketi,nes i IVF kaina ieina ir isodinimas,o jo dar tau nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuriom po Ivf nebuvo isodinimo tai dabar nebereiks moketi, ieina i Ivf kaina isodinimas. Mokame tik tos kurios nori pakartoti ir turi uzsaldytu
Atsakyti
oj merginos duzdiuginot thumbup.gif toks jausmas kaip tris kapeikas radus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, merginos, naujienos tokios, kad si cikla praleisiu, netolygiai vienoda gleivine verysad.gif lauksiu kito ciklo.. Kaip jum sekas, gal kuri jau ketinate pasiimti snaigutes, o gal kuri startuos?
Atsakyti