Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 20:37)
Bet as dabar ziuriu siuntimas man israsytas i JV klinika  g.gif

ten Vitolso kaip ir privati klinika kaip suprantu, gal jie į valdišką ten negali taip paprastai priimti iš kitur, man irgi buvo nurodyta JV klinika, bet histero darė Treijs
bent man, kai atėjau, reikėjo kreiptis kur tos durys būna atidarytos, beveik priešais foje duris,ten Vitolso sesutės sėdi, viską ten supildo ir nuveda į palatą, o ten kur priėmimas, pastato pirmame aukšte, kaip per punkciją eidavau, ten man nereikėjo prieš histero
Atsakyti
Sveikos, Merginos,

turejau nesivystanti nestuma ir persileidima nepilnu dvieju menesiu. Dabar laukiuosi, naudoju crinone. Gal kas esate naudojusios kokiu nors papildomu vaistu nuo persileidimu gresmes? Aciu
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 04, 18:56)
Tai kita savaite tu perimsi estafete ax.gif Lauksi kol Treijs gris? Ar kitas gyd darys?

Treijs sake kad bus jis. Na bandysiu perimt estafete, tik dar neramu kaip atsils, kiek isliks ir t.t. kazkaip kai daktaras pasake kad jei nieko neliks po atsilimo paskambins kad nebevaziuoti, tai kazkaip taip liudna pasidare, net nenoriu apie tai galvoti.
egk as ir kazkaip galvoju kad lauksiu kraujo, nors kaip ten bus istikruju dar paziuresim blush2.gif o po kiek laiko liepia daryti krauja?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 04, 20:49)
ten Vitolso kaip ir privati klinika kaip suprantu, gal jie į valdišką ten negali taip paprastai priimti iš kitur, man irgi buvo nurodyta JV klinika, bet histero darė Treijs
bent man, kai atėjau, reikėjo kreiptis kur tos durys būna atidarytos, beveik priešais foje duris,ten Vitolso sesutės sėdi, viską ten supildo ir nuveda į palatą, o ten kur priėmimas, pastato pirmame aukšte, kaip per punkciją eidavau, ten man nereikėjo prieš histero

Jus gal neseniai daretes?Gal galite papasakoti viska kaip ten kas?Operacija atliks tam paciam kambariuke kur punkcija?Ka reikia su savimi tureti?Kelinta val isleidzia?Po operacijos vaziavote namo ar likot Rygoj nakvoti?Kiek kainavo tyrimai po operacijos(biopsoja ir t.t)?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 04, 21:39)
Treijs sake kad bus jis. Na bandysiu perimt estafete, tik dar neramu kaip atsils, kiek isliks ir t.t. kazkaip kai daktaras pasake kad jei nieko neliks po atsilimo paskambins kad nebevaziuoti, tai kazkaip taip liudna pasidare, net nenoriu apie tai galvoti.
egk as ir kazkaip galvoju kad lauksiu kraujo, nors kaip ten bus istikruju dar paziuresim  blush2.gif  o po kiek laiko liepia daryti krauja?

Krauja liepia priduoti po 10 dienu. Lauksiu, kad ir kaip bus sunku. As tu NT tiek jau esu bandziusi, kad tikrai jau esu galutinai su jais susisykusi.
O tu net negalvok apie jokius neatsilimus. Kaip jau ten nei vienas ir neatsils? Treijs toks jau yra, visada butinai pamini ir blogiausia varianta, kuris gali buti. Nestresuok 4u.gif O kiek turit snaiguciu?

QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 21:50)
Jus gal neseniai daretes?Gal galite papasakoti viska kaip ten kas?Operacija atliks tam paciam kambariuke kur punkcija?Ka reikia su savimi tureti?Kelinta val isleidzia?Po operacijos vaziavote namo ar likot Rygoj nakvoti?Kiek kainavo tyrimai po operacijos(biopsoja ir t.t)?

As gana seniai dariausi jau, gal ailima sviezesniu ziniu tures. Bet operacija bus operacineje. Mane isleido vakare ta pati, bet gali ir neisleisti. O yuret tai kaip ir pries punkcija, bet pervilks tais marskiniais firminiais operacines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 04, 21:59)
Krauja liepia priduoti po 10 dienu. Lauksiu, kad ir kaip bus sunku. As tu NT tiek jau esu bandziusi, kad tikrai jau esu galutinai su jais susisykusi.
O kiek turit snaiguciu?

Na vat as ir kiek paskaitineju apie tuos NT darymus tai susidariau nuomone kad geriau islaukti, uzsiimti kokiais darbeliais. Gerai jei NT is karto teigiamas, o jei veliau implantuojas ar dar kas ir NT neigiamas tai labai sunku islaukti krauji dienos, kuris viska parodo. Pas mane 5 snaigutes. egk labai labsi tikiuosi kad tau pavyks 4u.gif o tada paskleisi virusiuka ir gal but as ji pagausiu blush2.gif kaip as labai tikiuosi... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 04 kovo 2015 - 21:22
QUOTE(__777__ @ 2015 03 04, 22:21)
Na vat as ir kiek paskaitineju apie tuos NT darymus tai susidariau nuomone kad geriau islaukti, uzsiimti kokiais darbeliais. Gerai jei NT is karto teigiamas, o jei veliau implantuojas ar dar kas ir NT neigiamas tai labai sunku islaukti krauji dienos, kuris viska parodo. Pas mane 5 snaigutes. egk labai labsi tikiuosi kad tau pavyks  4u.gif  o tada paskleisi virusiuka ir gal but as ji pagausiu  blush2.gif  kaip as labai tikiuosi...  wub.gif

Kuo optimesniu minciu po egk jus buste nestuke.gif it tada man dviguba virusiuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutemos @ 2015 03 04, 16:03)
Sveikos, merginos,

Gal kas vaziuosite i Embrions klinika mazdaug po 2 savaiciu? Noreciau prasyti jusu atvezti  Crinone gelio, nes jis Lietuvoj daug brangesnis. Pinigus pervezciau is anksto. Atsiliepkite, labai lauksiu.

Kovo 11 vaziuosiu, bet ne i Embrions, o pas gyd. Bykova. Jei seip kurioj vaistinej Rygoj yra, galiu nupirkt.

Merginos, kiek mazdaug ten kainuoja IVF, jei trumpas protokolas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 04 kovo 2015 - 21:55
QUOTE(19891010 @ 2015 03 04, 22:43)
Kovo 11 vaziuosiu, bet i Embrions, o pas gyd. Bykova. Jei seip kurioj vaistinej Rygoj yra, galiu nupirkt.

Merginos, kiek mazdaug ten kainuoja IVF, jei trumpas protokolas? 4u.gif

Mes tilpom i 8000lt su kelionem ir pietumis Makdonalde,cia su vaistais ir su snaiguciu uzsaldymu ir visais tyrimais kraujo butiniausiai.Tiesa keliones is Pnv.
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 22:51)
Mes tilpom i 8000lt su kelionem ir pietumis Makdonalde,cia su vaistais ir su snaiguciu uzsaldymu ir visais tyrimais kraujo butiniausiai.Tiesa keliones is Pnv.

Aciu 4u.gif planuojam i Tr. Bet del tam tikru priezasciu be rudens pabaigos negalim. Taip ilgai laukti doh.gif galvoju pabandyt laime LV. g.gif Avdruk pavyks wub.gif P.S. neaiskios kilmes pas mus.
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 03 04, 22:55)
Aciu 4u.gif  planuojam i Tr. Bet del tam tikru priezasciu be rudens pabaigos negalim. Taip ilgai laukti doh.gif  galvoju pabandyt laime LV.  g.gif  Avdruk pavyks wub.gif  P.S. neaiskios kilmes pas mus.

Na Tr tikrai stebuklus daro paskaitau vis ta temute ax.gif Mums deje ten labai per brangu mes ir tuos 8000lt pora metu taupem o jau nebesneku apie 16000-20000lt dar dar plius visa menesi vyras nedirbs,o jis ant saves dirba ir kai jo nera ir pinigeliu nera blush2.gif Todel mums LV labai priimtina blush2.gif Man ten patinka tik gaila kad to teigiamo rezutato dar nera,bet labai tikiuosi kad jau SIS tai tikrai bus tas kartas nestuke.gif ax.gif Na ir issiliejau cia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 23:03)
Na Tr tikrai stebuklus daro paskaitau vis ta temute  ax.gif  Mums deje ten labai per brangu mes ir tuos 8000lt pora metu taupem o jau nebesneku apie 16000-20000lt dar dar plius visa menesi vyras nedirbs,o jis ant saves dirba ir kai jo nera ir pinigeliu nera blush2.gif  Todel mums LV labai priimtina  blush2.gif  Man ten patinka tik gaila kad to teigiamo rezutato dar nera,bet labai tikiuosi kad jau SIS tai tikrai bus tas kartas  nestuke.gif  ax.gif  Na ir issiliejau cia  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Del darbo pas mus ta pati situacija, abu dirbam "ant saves" butu keblu viska palikt..
Na ziuresiu ka Bykova kalbes. Kita savaite darys sueities testa, sake jei neras gyvu spermiuku, tai tik IVF daryt. Tai net nezinau noriu, kad rastu ar noriu, kad nerastu (kad pagaliau butu nustatyta nepastojimo priezastis) doh.gif biggrin.gif
Sekmes linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti