QUOTE(__777__ @ 2015 03 04, 21:39)
Treijs sake kad bus jis. Na bandysiu perimt estafete, tik dar neramu kaip atsils, kiek isliks ir t.t. kazkaip kai daktaras pasake kad jei nieko neliks po atsilimo paskambins kad nebevaziuoti, tai kazkaip taip liudna pasidare, net nenoriu apie tai galvoti.
egk as ir kazkaip galvoju kad lauksiu kraujo, nors kaip ten bus istikruju dar paziuresim

o po kiek laiko liepia daryti krauja?
Krauja liepia priduoti po 10 dienu. Lauksiu, kad ir kaip bus sunku. As tu NT tiek jau esu bandziusi, kad tikrai jau esu galutinai su jais susisykusi.
O tu net negalvok apie jokius neatsilimus. Kaip jau ten nei vienas ir neatsils? Treijs toks jau yra, visada butinai pamini ir blogiausia varianta, kuris gali buti. Nestresuok

O kiek turit snaiguciu?
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 21:50)
Jus gal neseniai daretes?Gal galite papasakoti viska kaip ten kas?Operacija atliks tam paciam kambariuke kur punkcija?Ka reikia su savimi tureti?Kelinta val isleidzia?Po operacijos vaziavote namo ar likot Rygoj nakvoti?Kiek kainavo tyrimai po operacijos(biopsoja ir t.t)?
As gana seniai dariausi jau, gal ailima sviezesniu ziniu tures. Bet operacija bus operacineje. Mane isleido vakare ta pati, bet gali ir neisleisti. O yuret tai kaip ir pries punkcija, bet pervilks tais marskiniais firminiais operacines