Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(19891010 @ 2015 03 04, 23:08)
Del darbo pas mus ta pati situacija, abu dirbam "ant saves" butu keblu viska palikt..
Na ziuresiu ka Bykova kalbes. Kita savaite darys sueities testa, sake jei neras gyvu spermiuku, tai tik IVF daryt. Tai net nezinau noriu, kad rastu ar noriu, kad nerastu (kad pagaliau butu nustatyta nepastojimo priezastis)  doh.gif  biggrin.gif
Sekmes linkiu wub.gif  4u.gif

Jums irgi kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 21:50)
Jus gal neseniai daretes?Gal galite papasakoti viska kaip ten kas?Operacija atliks tam paciam kambariuke kur punkcija?Ka reikia su savimi tureti?Kelinta val isleidzia?Po operacijos vaziavote namo ar likot Rygoj nakvoti?Kiek kainavo tyrimai po operacijos(biopsoja ir t.t)?

dariau prieš metus
operacija ne tam kambariuke kur punkcija,mane nuvežė su lova kažkur į operacines
man leido nakvoti palatoj už papildomą mokestį,nes man pačiai reikėjo grįšti namo į vilnių su mašina,bet aš nenorėjau,jaučiausi gerai,tai išbuvau iki kokių 18val.maximaliai kiek man atrodė pakankamai,nes anesteziologas sakė,nesvarbu,kad jaučiatės gerai,jeigu atsitiktų kokia avarija,būčiau kalta,kraujas rodytų vaistus.
kainą reikėtų pasitikslinti užrašuose,bet kažkur 2000lt išėjo su biopsijos paėmimu ir ištyrimu
turėjau naktinius,tapkes,chalatą,kojines nes buvo žiema,bet dabar neprisimenu ar galėjau su savais naktiniais būti,lyg ir davė ligoninėsi
Atsakyti
QUOTE(Sutemos @ 2015 03 04, 20:30)
Sveikos, Merginos,
turejau nesivystanti nestuma ir persileidima nepilnu dvieju menesiu. Dabar laukiuosi, naudoju crinone. Gal kas esate naudojusios kokiu nors papildomu vaistu nuo persileidimu gresmes? Aciu

Tradicinis komplektas - Crinonas (arba Utrogestanas, arba leidžiamas progesteronas), aspirinas (arba Fraxiparinas), Dexametazonas (arba Prednizolonas).
O Karpenko skiria imunoglobuliną.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 04, 23:35)
dariau prieš metus
operacija ne tam kambariuke kur punkcija,mane nuvežė su lova kažkur į operacines
man leido nakvoti palatoj už papildomą mokestį,nes man pačiai reikėjo grįšti namo į vilnių su mašina,bet aš nenorėjau,jaučiausi gerai,tai išbuvau iki kokių 18val.maximaliai kiek man atrodė pakankamai,nes anesteziologas sakė,nesvarbu,kad jaučiatės gerai,jeigu atsitiktų kokia avarija,būčiau kalta,kraujas rodytų vaistus.
kainą reikėtų pasitikslinti užrašuose,bet kažkur 2000lt išėjo su biopsijos paėmimu ir ištyrimu
turėjau naktinius,tapkes,chalatą,kojines nes buvo žiema,bet dabar neprisimenu ar galėjau su savais naktiniais būti,lyg ir davė ligoninėsi

Labai dekui uz informacija smile.gif Tai jei isleis vakare tai manau grisiu ta pacia diena nes vyras vairuos. :)As dabar pasimeciau o jus nebuvot TR pastojus?Ar maisau nikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuteee: 04 kovo 2015 - 22:50
Pelargonija sekmes pas daktariuke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 05 kovo 2015 - 06:30
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 23:44)
Labai dekui uz informacija  smile.gif  Tai jei isleis vakare tai manau grisiu ta pacia diena nes vyras vairuos. :)As dabar pasimeciau o jus nebuvot TR pastojus?Ar maisau nikus?

aš LV pernai dariau histero, paskui IVF, nepavyko ir dabar po TR nestuke.gif bet dar tik hcg auga, kolkas nepatvirtinta širdučių plakimai ir pan.
bet vis paskaitau ir Embrions temą, nes LV daug dariau 3IVF 1 FET,histero
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 03 05, 09:42)
aš LV pernai dariau histero, paskui IVF, nepavyko ir dabar po TR  nestuke.gif bet dar tik hcg auga, kolkas nepatvirtinta širdučių plakimai ir pan.

Labai sveikinu tikiuosi greitai isgirsit ir sirdute.Laikysim kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ailima labai sveikinu ir as clap.gif , bet cia dar vienas akmenelis i Embrions darza mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 03 04, 22:21)
Pas mane 5 snaigutes. egk labai labsi tikiuosi kad tau pavyks  4u.gif  o tada paskleisi virusiuka ir gal hbut as ji pagausiu  blush2.gif  kaip as labai tikiuosi...  wub.gif

Na is 5 tai tikrai kazkiek atsils! O tai kaip jos uzsaldytos? Visos kartu?
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 04, 23:03)
Na Tr tikrai stebuklus daro paskaitau vis ta temute  ax.gif  Mums deje ten labai per brangu mes ir tuos 8000lt pora metu taupem o jau nebesneku apie 16000-20000lt dar dar plius visa menesi vyras nedirbs,o jis ant saves dirba ir kai jo nera ir pinigeliu nera blush2.gif  Todel mums LV labai priimtina  blush2.gif  Man ten patinka tik gaila kad to teigiamo rezutato dar nera,bet labai tikiuosi kad jau SIS tai tikrai bus tas kartas  nestuke.gif  ax.gif  Na ir issiliejau cia  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O jus darysit dabar po histero viska nuo pradziu?

QUOTE(ailima @ 2015 03 05, 09:42)
aš LV pernai dariau histero, paskui IVF, nepavyko ir dabar po TR  nestuke.gif bet dar tik hcg auga, kolkas nepatvirtinta širdučių plakimai ir pan.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2015 03 05, 12:48)
Na is 5 tai tikrai kazkiek atsils! O tai kaip jos uzsaldytos? Visos kartu?

Taip jos visos kartu uzsaldytos.
Atsakyti
Dėl naktinių... pakomentuosiu. Palatose tai galite su savais būti. Jei bus daromos operacijos, tai prieš važiuojant į operacinę duos kitus, nes ten gali būti svarbus jų pasiuvimas, taip pat jie kiek galima steriliau virinami ir dezinfekuojami. Greičiausiai gausite vienkartinius "batukus", "kepuryte" ant plauku ir t.t. Su saviškiais niekas jūsų į operacines neleis... čia visur ligoninėse tokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 03 05, 06:26)
Pelargonija sekmes pas daktariuke 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti