QUOTE(žieminukė @ 2015 03 18, 12:55)
Na, testas turėtų jau rodyti nėštumą, nebent pasitaikė negeras

manau vyras teisus, jei netoli važiuoti, būtų geriausia pasidaryti HCG - būtų aiškiausia.
Labai gaila išties kad taip vat....
Mano atveju kai praeitą kartą su šaldytais kabinosi, mm atkeliavo po keleto dienų kai testas jau neberodė nieko.
Su testais gal dar ankstoka man, kovo 11 d. įsodino, šiandien 7 DPĮ. Nors taip knieti

bet suprantu, kad jeigu parodys tai parodys vaistų likučius (leidausi ovitrelį 6 d. vakare, kaip ir turėtų jau būti išgaravę, bet ką gali žinot), turėsiu vilčių...jeigu neparodys - nusiminsiu, nors suprantu, kad gerokai per anksti dar, kad nėštumą testas rodytų...Įsodinti 6 ląstelių embrioniukai, tai realiai jeigu implantuosis tai gal vėliau (taip pati mąstau

)
O savijauta irgi ką aš žinau

Pirmas penkias paras po įsodinimo savijauta buvo tokia, kad atrodė jog tuoj prasidės mmm, vakar to nebejutau, šiandien kol kas irgi ramu. Kadangi tai jau nebe pirmas nėštumas, žinau savo pirmąjį požymį - anksčiau už teigiamą testą pradėdavo pykinti, kol kas nieko. Žodžiu, laukiu toliau, bandau negalvoti, neprigalvoti, nors pasąmonė veikia - vis vien įtampa yra
Testa tai ir pirkau ta 25, kad jei kas gero, tai kad rodytu. Bet va yra kaip yra. Nenuvaziavau kraujo, atrode pilva maudzia, jau tuoj prasides, dar ryte pasirode, kad lyg yra teplione kazkokia, bet va jau pietus ir nieko, o tas wc kaip specialiai spalvotas popierius irgi gal apgaudineja, o gal ir man vaidenasi

Jauciuosi tai ziauriai. As irgi gailiuosi, kad nutraukiau crinona ir nebekartojau hcg po tu 2 dienu. Ir aisku viskas butu cir zinoma dar kirba mintis, kad gal buvo galima ka daryti. Jauciuosi nepadariusi visko, ka galejau. Perdaug jau tikejom, kad po

kibs tikrai. Dabar tai jau nieko nebesitikiu, perdaug jau laiko praejo, na kad tik nors prasisukti be kazkokiu nesamoniu.
Tu su nt tagal ir nezaisk geriau? Irgi kiek esi patirties turejusi. Matai, sunku spresti su jais. Na nebent jau viskas tikrai gerai ir skaiciai iskart dideli. Man su dukryte 11 dpi buvo 160. Idomu ka butu rodes testas?
Laiksiu labai tavo ziniu, tikiuosi, jos bus geros