Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Daisoja @ 2014 08 13, 23:32)
Sako, kad iš kepsninės pelenai netinka su degintais riebalais.
Ar tikrai gerai taip gausiai ir ilgai laistyti dilgėlių raugu meilenius? Kiek suprantu, to smirdalo poveikis panašus į mėšlo, o svogūninėms mėšlas negerai. Nuo azoto pertekliaus per greitai augs, prisiaugins lapų ir bus neatsparūs ligoms.

Mano vyrui labai patinka kažką deginti ar kurenti, tad kepsniams kepti prideda visada per daug malkų. Prieš kepant į kitą kepsninės galą nustumsiu tą anglių perteklių ir kai sudegs turėsiu pelenų smile.gif
Taip, pertręšti meileniai turi tendenciją dažniau pūti. Bet palieti 5- 6 kartus per sezoną dilgėlių raugu manau nėra daug. Tuo labiau, kad iki ramybės (spalio mėn.) yra likę du mėnesiai. O per tuos mėnesius vandens dieta lotuliukas.gif
Kas įdomiausia, kad lapų prisiaugino tik pernai žydėję meileniai. Po 8 ar 10. Visų jų po žydėjimo nebuvo kirpti žiedkočiai. Kiti nežydėję- turi tik po 6 lapus (labai ilgus) ir toliau nė krust. O vaikų darželis auga taip pat tik po truputį.
Atsakyti
Mano pavėlavęs...
Besiskleidžiantis
user posted image
Ir išsiskleidęs
user posted image
Realesnė spalva pirmojoj nuotraukoj. Antroj labai švietė saulė smile.gif
Red Peackok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 16 rugpjūčio 2014 - 19:01
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 16, 20:01)

Garžūs žiedai 4u.gif
Po galais royalis vėl atnaujino asortimentą mad.gif
o čia ir atpažinimui ir akių paganymui biggrin.gif ir ne tik amariliai
http://www.flora-ima...;primary_id=107
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 rugpjūčio 2014 - 11:32
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 16, 21:01)
Mano pavėlavęs...

wub.gif wub.gif gražu rolleyes.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 08 19, 13:17)
QUOTE(Agnnyte @ 2014 08 16, 20:01)

Garžūs žiedai 4u.gif
Po galais royalis vėl atnaujino asortimentą mad.gif

umn.gif netelpa biggrin.gif
gerą valandžiukę narsčiau šitą puslapį, akims atgaiva, o galvai sopulys
mastau.gif
Atsakyti
Oho, kokių įdomybių Royal'is ištraukė bigsmile.gif Tiesiog, kai ko ir norisi 4u.gif
Atsakyti
radau internete įdomų svogūnų saugojimo būdą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 08 20, 08:01)
radau internete įdomų  svogūnų saugojimo būdą
user posted image

Reikia tam turėti dar vieną laisvą šaldytuvą lotuliukas.gif Daržovių skyriuje tai esu mačiusi, kad meilenių svogūnus ar orchidėjų gumbus laiko. Žinoma, tik ne tokiais kiekiais, kaip nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 08 20, 08:44)
Reikia tam turėti dar vieną laisvą šaldytuvą  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lutpede, Agnyte - net nepadoru tokius žiedus rodyti vasaros laiku bigsmile.gif . Šiaip labai ačiū, nes šią vasarą tokių paklydusių žiedelių kaip ir nebuvo temoje. Smagu prisiminti ir iš naujo užsivesti doh.gif lotuliukas.gif

Maniškiai kankinami šią vasarą blush2.gif , tikrai laistau per retai, stovi ir laukia malonės, nesuprantu, kaip išvis nenudžiūvo doh.gif blush2.gif . Kaži kaži, kiek žiedų ateinantį sezoną sulauksiu ... Teks svečiams sąskaitas išrašyti cool.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 08 08, 15:40)
Grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif pasiilgau žiedų... O ir visų Jūsų 4u.gif Pas mane salotynas biggrin.gif

Abipusiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2014 08 08, 15:55)
O pas mane rūpestelis,kad nežydejo šiemet  doh.gif Gaila,kad pagalbinese patalpose,gal per vesiai, per ilgai miegojo. schmoll.gif

Tai gal lapų daug daug prisiaugino? Tada bus žiedų sekantį sezoną 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 08 19, 12:17)

Po galais royalis vėl atnaujino asortimentą  mad.gif

O ko čia pykti g.gif biggrin.gif ??? ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 rugpjūčio 2014 - 11:41
QUOTE(pempė12 @ 2014 08 20, 13:42)
O ko čia pykti g.gif  biggrin.gif ???  ?

Nesakyk irnesakyk.gif pikta, kad palangės ne guminės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 08 20, 12:42)

O ko čia pykti g.gif  biggrin.gif ???  ?

Neatnaujintų taip dažnai, tai ramus sau sėdėtum. Užsisakai 1- 2 x metuose ir nereikėtų galvos sau sukti. O dabar pamatai ir neatsilaikai pagundoms lotuliukas.gif Aš pagalvojau, kad ai paimsiiu dar kelis, juk kai pradės pas mane žydėti, bus tikrai keletas Red Lion, gal dar kokie bus vienodi su pamestomis etiketėmis, "paaugliai" suaugo ir manau pražys, tai į jų vietą naujus pastatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 08 20, 14:07)
Neatnaujintų taip dažnai, tai ramus sau sėdėtum. Užsisakai 1- 2 x metuose ir nereikėtų galvos sau sukti. O dabar pamatai ir neatsilaikai pagundoms  lotuliukas.gif  Aš pagalvojau, kad ai paimsiiu dar kelis, juk kai pradės pas mane žydėti, bus tikrai keletas Red Lion, gal dar kokie bus vienodi su pamestomis etiketėmis,  "paaugliai" suaugo ir manau pražys, tai į jų vietą naujus pastatysiu  ax.gif

O gal paslaptį išduotum kur tuos LIONIUS dėti bigsmile.gif Mano draugės, užkrėstosios didis.gif , jau išmandrėjo, nebenori tų raudonų biggrin.gif
Atsakyti