Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 09 17, 23:42)
Ar ir tuos pietiečius nustoji laistyti?

Gražuolis dryžuotu lapu, auga laistomas ir tręšiamas, kol pilnai sustiprės apie jokį miegą tegul net nesvajoja biggrin.gif
Pagaliau ir muitinės gyventojai doh.gif du atkeliavo, bet kažin ar bus kas iš jų, perdžiūvę, be šaknų, žodžiu- liūdnas vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 09 18, 12:35)
Gražuolis dryžuotu lapu, auga laistomas ir tręšiamas, kol pilnai sustiprės apie jokį miegą tegul net nesvajoja biggrin.gif
Pagaliau ir muitinės gyventojai  doh.gif du atkeliavo, bet kažin ar bus kas iš jų, perdžiūvę, be šaknų, žodžiu- liūdnas vaizdas.

o gal kaip tik gyvent norės ir gerai augs, o tai popini, popini,o jie tau špygą parodo
Atsakyti
Vakar vakare parsinešiau visus balkono gyventojus namo. O šiandien rytą pabundu - lauke balta, žolytė apšąlusi, automobilių langai blizga. Spėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

o ką daryti su nenorėjusiais miegoti ir pradėjusiais žydėti dabar ?
Po žydėjimo migdyt? ar išvis nemigdyt. Du pas mane sumastė žydėt, vienas gydytas, o kitas sveikas svogūnas.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 01, 13:07)
Sveikos merginos  smile.gif

o ką daryti su nenorėjusiais miegoti ir pradėjusiais žydėti dabar ?
Po žydėjimo migdyt? ar išvis nemigdyt. Du pas mane sumastė žydėt, vienas gydytas, o kitas sveikas svogūnas.

g.gif

Po žydėjimo- žinoma nemigdyt. Tegul auga. Sublūdijo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nusipirkau Double Roma svogūną. Kaip manote, ką su juo daryti? Sodinti ir statyt ant palangės? Ar yra dar vilčių šiemet sulaukt žiedų?
Atsakyti
Žiūrint kada tų žiedų jūs norite smile.gif . Jei pasodinsite dabar, tai žiedai pasirodys maždaug už 8- 10 sav. Jei svogūnas pirktas jau nudžiuvusiais lapais ir yra pakankamo dydžio tai jis tikrai pražys.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 10 02, 18:24)
Žiūrint kada tų žiedų jūs norite  smile.gif . Jei pasodinsite dabar, tai žiedai pasirodys maždaug už 8- 10 sav. Jei svogūnas pirktas jau nudžiuvusiais lapais ir yra pakankamo dydžio tai jis tikrai pražys.

Svogūnas be lapų. Tik vienas lapelis galvytę iškišęs kokį porą cm. O žiedų aš visada noriu biggrin.gif tik kaip augalui geriau?
Atsakyti
Bent aš manau, kad jei jau svogūnas leidžia lapą, reikia jį sodinti. Dabar pastebėjau, kad pardavime vėl pasirodė meileniai. Jei jie be prabudimo ženklų, kurį laiką galima palaikyti vėsiau ir sodinti lapkritį ar gruodį. Bet tempiant laiką vis tiek reikia kartas nuo karto patikrinti svogūną. Ar kartais jis nesugalvojo ir nepasodintas augti lotuliukas.gif
O aš sprendžiu dilemą ką daryti su Tres Chic meileniu g.gif migdyti ar ne. Man jis kažkaip augindamas lapus ir svogūną su vaiku, kartu stipriai greitai auga. Jau abu netelpa į vazoną. Tai gal jis, kaip ir Papilio- nemigdomas??? Kas auginate Tres Chic- patarkite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 02 spalio 2014 - 17:43
Senukuose pasirodė meileniai po 17,99 Lt. Etiketės, aišku, ne į temą, tačiau mačiau tokį blankesnį raudoną, lyg daugiau oranžinį. Nematytas toks. Šalia raudono toks lyg nublukęs. Nepirkau. Pabijojau, kad vyras iš namų išvys biggrin.gif Nes ir taip, kai visus susinešiau kambarin, pradėjo palmių kambariu vadint lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos,senokai buvau užsukusi.Mano amariliai šiemet augo gėlyne su kitomis gėlėmis.Ir tikrai esu patenkinta,kad juos ten susodinau.Labai atsigavo, užsiaugino didelius ,na bent daug didesnius gumbus,nei ,kad buvo vazonuose.Dabar ramiai ruošiasi žiemos miegui.Lapai jau nuleipę pilnumoj,taip,kad liūliū jau bus tikrai.
Atsakyti
Sveika MamaDanute smile.gif . Pabėgote iš RSF?
Aš savo 21 vazoną meilenių, su visais žaliais lapais, padėjau nišoje už spintos. Kol kas ten dar normali kambario temperatūra ir nedidelis langelis suteikia šiek tiek šviesos. Bet vėstantis oras lauke, atšaldys ir tą palėpę. Tad, kaip ir kiekvienais metais tas užkampis yra virtęs meilenių miegamuoju lotuliukas.gif Savo mažius dar vis auginu ir normaliai laistau. Bandysiu bent iki lapkričio mėn. kelis užauginti iki suaugusio svogūno (6 lapai) ir tada migdyti. O meilenių vaikais teks popintis visą sezoną schmoll.gif
Įdomesnių meilenių yra pirkti Vardenoje (gėlių sandėlys Brastos g. Kaune) Kaina 14 lt. Svogūnai dideli, auginantys kelis žiedstiebius. Kas nori pigių- yra Ermitaže (nužydėję po 4.99 lt.), o kiti normalia kaina dar nepražydę. Pataikius dienas kai būna 25% nupolaida, kaip ir už dyką gaunasi smile.gif
Atsakyti