Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Nu ką aš irgi vėl į tą sąrašiuką bandančių gauti norima veislę.
Gaila Rio Negro ir Elvas nespėjau gauti schmoll.gif
Na gal dar užsivež g.gif reiks paklausti
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 06, 19:45)
Gaila Rio Negro ir Elvas nespėjau gauti  schmoll.gif
Na gal dar užsivež  g.gif  reiks paklausti

O kur tu čia jų nespėjai nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 10 05, 11:11)
Paskaičiavau tik praeitos temos. Iš Vilniuje Sodų g. pirktų: keturi pražydo teisingai, 10- ne.
Kaune, Kalvarijų g.:  10- teisingai, 25- ne.
Bet skaitydama prisižiūrėjau žiedų ir pajutau visų azartą laukiant kas pražys  bigsmile.gif  Man atrodo, kad verta vien dėl azarto lošti  g.gif , tik galėtų tie meileniai pigiau kainuoti schmoll.gif

Gerai, kai jūs čia palatoj galit apsikeisti neteisingus išloštais.
O jeigu kaina atitinka veislę, nors ir sumaišyta, tai nelabai skaudu. Aišku, už 'Susan' sumokėti 30 Lt gal ir žiauru.
Ar yra sumaišymų pirkusioms seniau Schetelig'e? Meilenių ten nepirkau, bet kitų augalų sumaišymo procentas labai menkas.
Kažkada pirkau 'Exotic Star' bazėje ,,Tik gėlės", bet 1 iš 1 nesiskaito, kaip 100 proc. atitikimas. Jie prekes užsako iš įvairių vietų.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 10 06, 21:46)
O kur tu čia jų nespėjai nusipirkti?

Kalvarijų gatvei, šeštadienį veš likučius į mugę prie Megos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 07 spalio 2014 - 14:17
QUOTE(Daisoja @ 2014 10 07, 14:23)

tai , kad jau toki pardavėjai kaip Royalis sumaišo svogūnus. Negana to, dar ir supuvusių atsiunčia. Gerai tik tai, kad jie pakeičia blogus nemokamai.
Maždaug po mėnesio turėtų ateiti naujas užsakymas. Žiūrėsim kas gausis
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 10 06, 19:45)
Gaila Rio Negro ir Elvas nespėjau gauti  schmoll.gif
Na gal dar užsivež  g.gif  reiks paklausti

Dar e-sėklose yra Rio Negro
Atsakyti
O ne, nebėra. Atrašė, kad nebeturi
Atsakyti
frusty.gif kokia aš silpnavalė, susigundžiau vėl palošti iš meilenių veislių hihihi.gif Važiavau į malūną Kalvarijų g., sugalvojau, kad gal dar česnakų stambiažiedžių Landynėje bus. Buvo, nusipirkau visus, bet lt, dar truputį liko. Tai ir neatsilaikiau. Nusipirkau du cibulius tipo Estella ir kažkokį cybister'į. Kainos Kaune ne tokios kaip sostinėje. Čia jie kainuoja 23 ar 17 lt.
Tai pasirodo, dar tų meilenių "Megos" mugėje jie turės įvairesnių. Sakė, kad dar turi naują dėžę kurioje yra Rio Negro ir Elvas. Bet ją direktorė atveš tik į mugę. O sekmadienį nuo pat ryto bus suvežti ir visi kiti meileniai iš visų kitų jų pardavimo taškų.
Atsakyti
Tai prie Megos prisisekite korteles su slapyvardžiais.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 10 08, 15:39)
Tai prie Megos prisisekite korteles su slapyvardžiais.

lotuliukas.gif Gal geriau nereikia. Be kortelių bus lengviau alkūnėmis konkurentes nustumti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai negi dėžės neužteks? Tikros lošėjos.
Aš tai kol kas jaučiuosi labai sveika, kai prapirkau visus pinigus ir užsisakiau naujų augalų siuntą.
O šiaip, turbūt geriausiai gydo žalių ,,ausų" gausa iš Holland Bulb Market su visais sumaišymais ir neatitikimais. Gerai, kad pavyko pagaliau atsikratyti vienodų ir senų veislių, tai naujų nebesinori.
Bet tikrai žinau, kad negalima sakyti niekada...
Atsakyti
Bet gerų naujų kodėl gi ne sunglasses2.gif
Atsakyti