Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Pagal mane tai "Loyalty". Pirkinys iš Kalvarijų g.?
Šiandiena gavau svogūnus užsakytus iš Royal'o. Nepasakyčiau, kad dideli būtų. Gal kad cybister'iai, aš niekad jų neturėjau, tai nežinau, gal jų svogūnai ir turi būti mažesni g.gif
Šiai minutei pareiškusios norą užsisakyti meilenius yra 8 moteriškaitės smile.gif Rašau kas bus užsakoma, juk įdomu ax.gif
Alfresco
Aphrodite 3
Arctic Nymph
Brazza 2
Dancing Queen 2
Daphne
Diva
Double Dream 3
Exotic Nymph
Exotica
Gervase 2
Lemon Star
Nagano
Nyora
Popov 2
Purple Rain
Rosalie
Royal Velvet 3
Summertime
Sweet Nymph
Viso 30 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 10, 21:46)
Nuotrauka daryta maždaug prieš gerą savaitę.

Gera migdykla, ir sakyčiau miegančių nemažai biggrin.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 11 10, 21:53)
Dalele pas mane irgi  toks vaizdelis, jei  ne dar  baisesnis g.gif

Galima nujausti, kad pas tave keturgubai.

QUOTE(Lutpede @ 2014 11 11, 12:39)
nežinau girtis ar ne, bet mano  du svogūnai pradeda auginti žiedstiebius. rolleyes.gif

Girkis girkis, smagu kad jau prasideda grožybių sezonas wub.gif

Maniškiai dar nerodo noro puikuotis, bet lapus džiovina pilnu tempu.
Laukiu žiedų kaip ir kiekvienais metais, žinoma dar neprasidėjo ėjimas ratu kasdien, bet jau baisiai kirba bigsmile.gif Ir dar labai didžiuojuosi savim, kad atsilaikiau nuo pirkimų didis.gif
Atsakyti
Užsakyme mūsų yra 10.
Ir paskutiniai jūsų norai smile.gif
Alfresco
Aphrodite 3
Arctic Nymph
Brazza 2
Dancing Queen 2
Daphne
Diva
Double Dream 5
Exotic Nymph
Exotica
Gervase 2
Lemon Star
Nagano
Nyora 3
Popov 3
Purple Rain 2
Rosalie
Royal Velvet 3
Summertime
Sweet Nymph 3
Terra Cotta Star 2
Viso 40 vnt.
Atsakyti
Užsakymas padarytas. Tačiau, kai ko nebuvo tai Gervase, tik vienas Purple Rain. O Lemon Star reikėjo imti 5 svogūnus, tad negalėjau to vieno niekaip užsakyti. Dabar belieka laukti kada mums juos išsiūs ir kaip greitai juos gausime.
GIZZI5, šaunuolė, stiprių nervų bigsmile.gif Atsilaikė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 12, 00:04)

Įspūdingas sąrašas bigsmile.gif
Lauksim žiedų demonstravimo
Atsakyti
Lutpede, tavo nervai taip pat matau, kad tvirti lotuliukas.gif
Juk kažkada norėjai Grand Divos, Nyora patiko, bet atsilaikei g.gif O aš pagalvojau, kad užsisakysiu ir po visų žydėjimų atsirinksiu, kas man patinka. Kitus parduosiu (jei tik kas pirks rolleyes.gif ). Juk palangės ir grindys ne guminės. Ir katinui vietos reikia ir mums vaikščioti turi būti patogu. Bet svajonių sąrašas mano dar nėra pilnas. Dar norėčiau kokių 3-4 meilenių ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 12, 11:32)
Bet svajonių sąrašas mano dar nėra pilnas. Dar norėčiau kokių 3-4 meilenių ir viskas.

tai tavęs dar 7 laukia. Tikiuosi ant dienų bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalele ir aš sakiau tik radunus auginsiu mirksiukas.gif o visokiu prisiveisė ir visi nuostabūs. thumbup.gif
Atsakyti
Lietuvos orchidėjininkų draugija pradeda žiemos sezono seminarų ciklą.
Lapkričio 15 d., šeštadienį, 12 val. Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto (Studentų g. 39, Vilnius) A-11 auditorijoje kviečiame susitikti su
UAB „Vitera“ agronome dr. Elena Surviliene.
Pokalbio tema „Kambarinių augalų apsaugos priemonės“.
Išankstinė registracija nebūtina, renginys nemokamas.

Tik šio renginio metu bus galima įsigyti LOD leidžiamų žurnalų „Orchidėjos“ po 10 Lt / 2,90 € (įprasta kaina 14 Lt / 4,05 €) ir užsiprenumeruoti žurnalą kitiems metams.

Kviečiame biggrin.gif
Atsakyti
Šiandiena gavau email'ą, kad mūsų užsakymas jau išsiūstas ir savaitės pabaigoe turėtume jį jau gauti smile.gif Kiekvienam sąskaitas atsiūsiu asmeniškai. Tačiau galiu parašyti, kad vieno svogūno kaina gavosi po 27- 28 lt., čia jau su visais mokesčiais.
Atsakyti
Ale ot, tai kurgi as buvau, kai uzsakyma rinkot doh.gif. Buciau ir as kelias bulbes prigriebus doh.gif Geriau buciau neziurejus, tai galvos neskaudetu biggrin.gif. Oj oj, kokiu groziu turesit, tai pavasari lauksim ziedu nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, pažiūrėsime, kas per svogūnai pas juos ax.gif . O jei viskas bus gerai, tai kitais metais sugalvosime užsakymą vėl daryti.
Atsakyti