Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 11 09, 21:50)

O gal kas nori suorganizuoti užsakymą iš čia:My Webpage

smile.gif
Visai nieko ta Nyora
Atsakyti
Man tai Double Dream patinka, O Nyora labai taisyklingas rutuliukas smile.gif . Pažiūrėjau prognozes, tai žiemos kaip ir nebus greitu laiku g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 09, 20:50)
Tiesiog nėra aišku kiek tas žiedstiebis yra nulenktas. Jei maisto medžiagos gali normaliai tekėti tuo stiebu, galima jį palikti. Bet jei ne- nupjaukite.

Gyvens dar mano amarilis, nes žiedai skleidžiasi ir toliau. gal ir nuotraukytę įkelsiu.
gražus, pilnaviduris amarilis.
ačiū Jums už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, anonimiškai buvau užsukus, bet pamačiau jog organizuojatės pirkimus ir pabėgau ax.gif . Bijojau neatsilaikyt prieš pagundas. Bet mano baimės išsipildė užsukus į senius - pirkau "Liberty", bet pražydo liūtas biggrin.gif . Foto kada nors įmesiu: vis nepasiimu laido iš telefo į kompą. Beje pas mane tik Bogota ir Evergreen užmigo, visi kiti dar salotas augina. Ir šiaip ši vasara kažko nelabai jiems, per ištisą vasarą beveik visi tik po 2-3 lapus papildomus priaugino.
Steputės aš irgi pasigendu biggrin.gif kartais trūksta jos komentarų. Gal emigravo į tuos kraštus kur pilna amarilių, klivijų ir dar biesas žino ko (ką ji dar augina/domisi)
Atsakyti
na jeigu kas užsakinėsite, tai prisidėsiu smile.gif
Atsakyti
Matomai niekas nenori imtis ir organizuoti šį užsakymą. Aš pati į rožyną įlindusi ruošiu rožes žiemai, tai nelabai norėčiau dabar organizuoti, na nebent pavasarį. O jei kuri dabar suorganizuotumėte- užsisakyčiau kokius du, tris meilenius.
Parduotuvėse dabar gali pirkti tik žydinčius, tai matai ką perki. Turint daugiau meilenių pradedi rizikuoti nusipirkti tai ką jau turi.
Mano tamsusis naujokas praskleidė paskutinį žiedą. Ir tas paskutinis kažkaip daugiausiai prasiskleidė, kad jau galui nustatyti ką čia auginu. Nors paskutinis žiedas tikrai yra šviesiausias, bet pagal viską tai man pasisekė bigsmile.gif Atrodo, kad tai "Loyalty". Natūraliai pas mane žiedas tamsesnis nei gavosi nuotraukoje.

user posted image

Steputės ir man trūksta, bet manau, kad ji pasirodys. Juk ne pirmą kart taip dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 10, 21:10)

Steputės ir man trūksta, bet manau, kad ji pasirodys. Juk ne pirmą kart taip dingsta  smile.gif

Na, šitaip tai tikrai prisišauksim, gal vis tik susimylės ir ateis.
Gražus amarilis.
Atsakyti
GIZZI5, ačiū. Gražus jis turėtų būti po metų, jei nepamirs. Dabar pirkau patį mažiausią ir šiek tiek kitokios formos svogūną, nei buvo kiti. Taip tikėjausi gauti Estella. Svogūnas mažas todėl ir žiedeliai nedideli. Vos turintys jėgų skleistis.
Pamiršau parodyti savo meilenių "migdyklą", nišą už spintos lotuliukas.gif Čia sukrauta buvo pirmoji partija meilenių. Dabar prigrūsta tiek, kad vietos jau nėra ir kojai kur pastatyti.
Nuotrauka daryta maždaug prieš gerą savaitę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 11 10, 20:46)

Dalele pas mane irgi toks vaizdelis, jei ne dar baisesnis g.gif
Atsakyti
Vaje kokia kolekcija bigsmile.gif .Lutpede, Dalele gal turit priglaudimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 11 10, 22:36)
Vaje kokia kolekcija  bigsmile.gif .Lutpede, Dalele gal turit priglaudimui  rolleyes.gif

priglaudimui visada atsiranda smile.gif Tik reikia sekti temą
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 11 10, 22:04)
priglaudimui visada atsiranda  smile.gif Tik reikia sekti temą

Sveikos merginos, norėčiau ir aš prisijungti prie užsakymo, jei kas užsiims daryti ( aš nemoku blush2.gif ).
O kas liečia priglaudimą ir aš labai norėčiau nupirkti iš kokios mamytės, pas ką bus perteklius. Seku temą, gal nepražioplinsiu doh.gif
Atsakyti