Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 24, 09:21)

as irgi siandien nordstrom uzsakyma atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melany @ 2014 05 24, 11:20)
as irgi siandien nordstrom uzsakyma atsiusiu 4u.gif

as ,tik gavus, Jusu vs uzsakyma is iprocio 'nordstrom' pasizymejau ir nustebau ,kad vs hihihi.gif
Atsakyti
Tvarkau 05.16d siuntinukus siuntmui, o vilnieciu laukiu sveciuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 24, 11:17)
labai labai gražios  wub.gif

Labai wub.gif ir pralaikiau gavus ilgiausiai, nenoriu pardavinet doh.gif Bet pirstai islenda per daug, negrazu doh.gif Keisti tie P. Garcia dydziai... Kai kas mazinta, kai kas atitinka...
Sioj siuntoj gausiu grazuoles dar vienas, jei ir jos bus mazos, o jau taip ir manau, tai liudesys bus cray.gif
Atsakyti
Merginos, junkites prie Burberry tuso (yra ir rudu atspalviu) http://shop.nordstro...gin=shoppingbag

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba,jau gautas Kauno 05.16 siuntinukas,laiskiukai issiuntineti jei kas negavot skambinkit ar rasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 08:18)
Tai gal kaip kitos grozi mato VS  biggrin.gif Man jie neskoningi ir bobiski  biggrin.gif Aisku, ne visi, bet dauguma, del to ten net nelendu.
Is maudomu Vix tik perku, jau nemazai turiu, man jie tobuli  wub.gif Tiek kokybes prasme, tiek isvaizdos, patogumo. Ne visi modeliai ju grazus, be abejo, bet tuos kur turiu, man yra WOW  wub.gif  Niekur pliazuose uzsieny ar pas mus nemacius su grazesniais  cool.gif
Bet apskritai maudomas tik tada grazus, kai jis tinka. Jei figuros tipui jis netinkamas, tai ir neatrodys graziai.

oho jau kaip kategoriskai ir grieztai pasaket biggrin.gif del skonio, tai cia kaip sakant gincytinas dalykas biggrin.gif yra ir bobisku ir ne, kaip ir visur biggrin.gif turiu ir as ir VS ir VIx ir gotex ir spanx ir dar galas zino kokiu, bet as butent to WOW , isskirtinumo ir nematau schmoll.gif buna tinka ir patinka koks nors konkretus modelis ir perki mirksiukas.gif man asmeniskai pagal kokybe tai labai geri spanx, bet ju nera labai didelis spalvu ir modeliu pasirinkimas, o VS daug ir kaina normali, tad galima kasmet atsinaujinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkate skrybeles ? Reikia vasarai i pliaza.
Atsakyti
Merginos jungiames prie naujojo Dior tuso, puiki proga ismeginti bigsmile.gif

http://shop.nordstro...-1-free/3766334
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicia: 24 gegužės 2014 - 11:31
QUOTE(Delicia @ 2014 05 24, 11:24)
Merginos jungiames prie naujojo Chanel turo, puiki proga ismeginti  bigsmile.gif

http://shop.nordstro...-1-free/3766334

cia Dior' naujiena
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 24, 11:26)
cia Dior' naujiena

Jezus tu isivaziduoji viena dedu kita galvoju blush2.gif blush2.gif blush2.gif

DIOR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2014 05 24, 12:11)
oho jau kaip kategoriskai ir grieztai pasaket  biggrin.gif del skonio, tai cia kaip sakant gincytinas dalykas  biggrin.gif yra ir bobisku ir ne, kaip ir visur  biggrin.gif turiu ir as ir VS  ir VIx ir gotex ir spanx ir dar galas zino kokiu, bet as butent to WOW , isskirtinumo ir nematau schmoll.gif buna tinka  ir patinka koks nors konkretus modelis ir perki mirksiukas.gif man asmeniskai pagal kokybe tai labai geri spanx, bet ju nera labai didelis spalvu ir modeliu pasirinkimas, o VS daug ir kaina normali, tad galima kasmet atsinaujinti mirksiukas.gif

Tai NORIKA taip kategoriskai pries Vix'us nusiteikus, tai ir as apie VS pasisakiau lotuliukas.gif Bet visai ne grieztai biggrin.gif Zinoma, skonio reikalas, tik apgyniau mylimiausius maudymukus wub.gif
As tik sakau, kad maudomo atveju ne jis puosia zmogu, o zmogus ji mirksiukas.gif Isskirtinai atrodo tik tada, tai tinka figura prie maudomo ir maudomas prie figuros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 24 gegužės 2014 - 12:06