Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

Mergaites, jeigu siunciate skirtingu kainu tusus- siuskit atskiruose laiskuose
aciu 4u.gif
Atsakyti
MM, mano skaiciuku dar tikriausiai nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 24, 09:35)
as tai noriu MAC tuso
tik nezinau , kokio  g.gif

Gal bandom imt tokį http://shop.nordstro...gin=shoppingbag
Aš apie jį prisikaičiau daug gero, tai knieti išbandyt... biggrin.gif
O visi trys turi būti vienoda kaina??? Ar galiu siūsti skirtingom kainom.... unsure.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 11:59)
Tai NORIKA taip kategoriskai pries Vix'us nusiteikus, tai ir as apie VS pasisakiau  lotuliukas.gif Bet visai ne grieztai  biggrin.gif Zinoma, skonio reikalas, tik apgyniau mylimiausius maudymukus  wub.gif
As tik sakau, kad maudomo atveju ne jis puosia zmogu, o zmogus ji  mirksiukas.gif Isskirtinai atrodo tik tada, tai tinka figura prie maudomo ir maudomas prie figuros  mirksiukas.gif

Nu ne kategoriškai, tik aš tiesiog nesuprantu kame tas grožis.... biggrin.gif Ir ne apie figūras gi kalbu, tai faktas kad kiekviena sau tinkamą prisitaikom, bet aš sakau kad patys modeliai, kirpimai man kaip paprastų eilinių maudomų, o giriami jie iki begalybės, tai ir sakau kad niekap nepamatau kur tas jų grožis prasideda ir kur baigiasi biggrin.gif
Na bet realybėj pamačius gal nuomonė pasikeistų, bet paveiksliukuose man jie labai šiaip sau. Aš pvz dėl savęs neišsirinkčiau jokio, tada jau VS geriau su bobiškais abažūrais ir blizgalais biggrin.gif
Aišku neperšu savo nuomonės niekam, tik šiaip garsiai pamąsčiau ir padiskutavau smile.gif Prašom neįsižeist vix gerbėjos..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 14:52)
MM, mano skaiciuku dar tikriausiai nera  4u.gif

As ka tik gavau uz swarovskiukus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 05 24, 16:58)
As ka tik gavau uz swarovskiukus.  thumbup.gif

Aš irgi thumbup.gif Jau už savaitėlės galėsim puoštis wub.gif
Atsakyti
as jau gavau siek tiek skaiciuku, yey biggrin.gif

dar vienu beliko sulaukti, bet turbut jau kita savaite bus tik unsure.gif smile.gif

del VIX ir VS, as anksciau, kol Vix neturejau - pirkdavau VS, tai buvo visai nieko.
bet pabandzius VIX man jie tikrai grazesni blush2.gif wub.gif
ir realiai daznai graziau atrodo nei is foto.

va man sitas labai fainas rastas rolleyes.gif
user posted image
dabar laukiu tokio bandeau virsaus, sita jau pardaviau, nes paziurejau, kad bandeau nebeturiu smile.gif

ir sitas realiai ryskesnis, grazesnis. o as siaip melynu spalvu nelabai megeja.
bet grazus realiai labai, as tik dar realios foto nepadarius rolleyes.gif
user posted image

ir vix dakar tikrai fainas - turiu juoda, dabar parkeliaus raudonas wub.gif

VS tai dabar tik tankini pirkau - tikiuosi, kad tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 24, 12:01)
Merginos, junkites prie Burberry tuso (yra ir rudu atspalviu) http://shop.nordstro...gin=shoppingbag

4u.gif  4u.gif

Gal bandet, idomu kuom ypatingas tas Burberry tusas? smile.gif
Atsakyti
As ir busiu "bobisku" puseje lotuliukas.gif Man VS kaip tik jaunatviskesni ir spalvos ryskesnes wub.gif . Na ir kaina priimtinesne... kai karta nuo vandens kalniuku leidaus ir suvariau maudymke, tai pigesniu dairaus biggrin.gif nors dviem VS ketvirtas sezonas. Aisku Vix nebandziau, bet pet sale visai nieko tinkamo ir grazaus sau nemaciau. O ne is sale neziurejau... Aisku visu skoniai skirtingi 4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 24, 16:05)
va man sitas labai fainas rastas  rolleyes.gif
http://images15.fotk...IMGP6626-vi.jpg[/img]
dabar laukiu tokio bandeau virsaus, sita jau pardaviau, nes paziurejau, kad bandeau nebeturiu smile.gif

ir sitas realiai ryskesnis, grazesnis. o as siaip melynu spalvu nelabai megeja.
bet grazus realiai labai, as tik dar realios foto nepadarius rolleyes.gif
http://images60.fotk...eri_full-vi.jpg[/img]

ir vix dakar tikrai fainas - turiu juoda, dabar parkeliaus raudonas  wub.gif

VS tai dabar tik tankini pirkau - tikiuosi, kad tiks  rolleyes.gif

Antras man lb grazus, bet reikia grynai tokios lieknos figuros. Ir krutines bent pilno b ar mazo c. Kitaip nebus tokio vaizdo... o jei visa tai yra, tuomet ledas wub.gif man tik pasvajot apie toki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 24, 15:35)
koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookia nerealiai graži!!!!!!

kur planuoji eit pasivaikščiot? biggrin.gif su dviračiu aplenksiu biggrin.gif:D:D:D

liezuvis.gif liezuvis.gif

Dar laikiu tokiu dvieju - vienos tamsiai raudonos, kitos - ryskios koralines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 24 gegužės 2014 - 15:26
QUOTE(NORIKA @ 2014 05 24, 15:53)

Nu ne kategoriškai, tik aš tiesiog nesuprantu kame tas grožis.... biggrin.gif Ir ne apie figūras gi kalbu, tai faktas kad kiekviena sau tinkamą prisitaikom, bet aš sakau kad patys modeliai, kirpimai man kaip  paprastų eilinių maudomų, o giriami jie iki begalybės, tai ir sakau kad niekap nepamatau kur tas jų grožis prasideda ir kur baigiasi  biggrin.gif
Na bet realybėj pamačius gal nuomonė pasikeistų, bet paveiksliukuose man jie labai šiaip sau. Aš pvz dėl savęs neišsirinkčiau jokio, tada jau VS geriau su bobiškais abažūrais ir blizgalais  biggrin.gif
Aišku neperšu savo nuomonės niekam, tik šiaip garsiai pamąsčiau ir padiskutavau  smile.gif Prašom neįsižeist vix gerbėjos..... 4u.gif

Tai va, o butent man jie neeiliniai biggrin.gif Ne visi, gal kokie 5-10 % is ju, bet neeliniai wub.gif Man patinka idomiu rastu, siuvineti, padekoruoti visokie. Paprastu ten pilna, nepatinka man tokie. Bet nusiperku neelinius, tai va jie man wow wub.gif Apie visus tai aisku, nei Vix, nei VS kalbeti negalima, visokiu yra ten ju drinks_cheers.gif
VS parasiau, kad bobiski hihihi.gif nes man jie pernelyg uzdari ir atsibode kazkokie. Vix'u patinka ypac kelnaites. Bet tai va, kas vienam minusas, kitam pliusas biggrin.gif
Atsakyti
Vvaiva, man vix kelnaites uzpakali vis dengia, net nesmagu kur iseiti, nes vis baime yra jas pamesti biggrin.gif dydis geras, jau emiau net tas tube ar kaip ten tas uzdaras modelis ax.gif turejau tu vix kalna ivairiu modeliu - nu ne mano neeilinei figurai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 15:52)
MM, mano skaiciuku dar tikriausiai nera  4u.gif

si karta lyg ne 4u.gif

dar truputi paperku skubius ir einu pabaigti siust skaiciukus 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2014 05 24, 15:53)
Gal bandom imt tokį  http://shop.nordstro...gin=shoppingbag
Aš apie jį prisikaičiau daug gero, tai knieti išbandyt... biggrin.gif
O visi trys turi būti vienoda kaina??? Ar galiu siūsti skirtingom kainom.... unsure.gif

Norikut, puikiai atsiuntei!

Pagirt atbegau biggrin.gif
labai gerai butu, jeigu siunciant tusa laisko pavadinime prie nicko ir parduotuves dar ir kaina parasytumet 4u.gif
ir kaip sakiau , skirtingus tusus- atskiruose laiskuciuose 4u.gif
truputi sunku suziuret, kai reikia derinti krepseli ir baisu,kad antra karta to paties nenupirkti unsure.gif
Atsakyti