Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

QUOTE(Luggne @ 2014 05 24, 18:17)
VVaiva, o ką manai apie šį VIX?
Ruelaloje šiek tiek išmetė geromis kainomis  4u.gif

Rastas ir spalviskai tai grazus, bet trikampes liemeneles man nelabai ax.gif Mazai krutinei jos netinka, mano akimis ziurint...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 18:25)
Rastas ir spalviskai tai grazus, bet trikampes liemeneles man nelabai  ax.gif Mazai krutinei jos netinka, mano akimis ziurint...

Tai gal reikia griebti šį g.gif Raštas ramus, man visai nieko g.gif Ir kaina labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 05 24, 18:30)
Tai gal reikia griebti šį  g.gif  Raštas ramus, man visai nieko  g.gif  Ir kaina labai gera  smile.gif

Aha, fainas, liemeneles sitos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 24 gegužės 2014 - 17:36
QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 24, 17:14)
jei kam aktualu smile.gif
va yra virsutine dalis
http://www.amazon.co...ef=cts_ap_1_fbt

buvo ir apatine, bet dabar nebera. gal imsetu

as ji seniai sekiau amazon'e, bet nebuvo S..katik nugriebiau virsu, bet apacios neber isvis biggrin.gif dabar bus galvos skausmas rast..
Atsakyti
Labuka. M&M as vel paskubejau ir pamirsau kai Gymboree pirkau parasyti, kad atsiustu pas jus. Ka tik gavau paskaiciavima ir prisiminiau. Dabar pas Nete nukeliaus matyt siuntinukas? Kaip padaryti, kad jis atsidurtu pas jus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 18:34)
Aha, fainas, liemeneles sitos  thumbup.gif

Ačiū, VVaiva, už patarimus 4u.gif Pagaliau išsirinkau ir aš vix maudomą smile.gif
Dar pasakyk, kurį dydį ėmei šią FP suknelę? Radau S dydį, bet viskas pas mane XS, kažin, nebus didelė S g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 24, 17:37)
as ji seniai sekiau amazon'e, bet nebuvo S..katik nugriebiau virsu, bet apacios neber isvis biggrin.gif dabar bus galvos skausmas rast..

aisku biggrin.gif
as maciau, kad siandien virsus buvo ir S, ir M.
apacia buvo M, bet full cut uz $20. S nemaciau schmoll.gif

o kaina tai liuksine biggrin.gif
as tai is hautelook tokio laukiu, jau skaiciukus gavau siandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 05 24, 18:38)
Labuka. M&M as vel paskubejau ir pamirsau kai Gymboree pirkau parasyti, kad atsiustu pas jus. Ka tik gavau paskaiciavima ir prisiminiau. Dabar pas Nete nukeliaus matyt siuntinukas? Kaip padaryti, kad jis atsidurtu pas jus? blush2.gif

parasykit dar i pasta savaites pabaigoj , gal ka padarysim dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 24, 17:58)
aisku biggrin.gif
as maciau, kad siandien virsus buvo ir S, ir M.
apacia buvo M, bet full cut uz $20. S nemaciau schmoll.gif 

o kaina tai liuksine  biggrin.gif 
as tai is hautelook tokio laukiu, jau skaiciukus gavau siandien  ax.gif

aga, maciau, kad buvo ju..man kaio zirafai per ilga kakla ateis mintis, kad ir man reikia tai jau nieko nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2014 05 24, 16:52)
aš tai gundausi lancome doll lashes. jei aprašymas teisingas, tai turėtų gerai ir pailginti, ir "pabarbinti"  biggrin.gif

O idomu jis riebiai dazantis ar ne? biggrin.gif
Sau jau kaip ir imu dior ir pabandymui LaimingosMerginos minetaji Burberry, bet var draugei uzduotis uzsakyti riebiai dazanti, tai gal kokiu rekomendaciju tokio paieskose? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 24 gegužės 2014 - 18:14
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 24, 10:27)
as ,tik gavus, Jusu vs uzsakyma is iprocio 'nordstrom' pasizymejau ir nustebau ,kad vs  hihihi.gif

ax.gif neuzilgo atsiusiu.aciu uz striukite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 24, 19:04)
parasykit dar i pasta savaites pabaigoj , gal ka padarysim dar smile.gif

Ant to pacio laisko kur uzsakymas ar atskiro laisko parasyti? ax.gif
Atsakyti