Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

Junkites prie Polo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 16:07)
Nagi prasom placiau  bigsmile.gif maciau, kad cia pirkot, bet niekad nesumaciau, kad ir man gali reiketi  biggrin.gif jau kaip atsibodo BE su savo dulkejimu  doh.gif
Kaip su ju spalvytem? Kokia pati turit ir ar atitaiket

Turiu tokią http://www.misshaus....n...052&ctg=AAA, spalvyte 23. Mano oda šviesoka į geltonumą tai šita spalva ideali, pataikiau iš pirmo karto biggrin.gif . 21 numeriuką draugė ėmė tai jai buvo per šviesi ir pilkoko atspalvio.
Ji pakankamai gerai, kaip bb kremui maskuoja, labai gerai sulygina veido spalva, ir tuo pačiu labai natūraliai atrodo. Ant viršaus aš dar brūkšteliu sausos pudros ir viskas:)
Atsakyti
Kokiu dar minciu del BB kremuku butu?
Papildyta:
QUOTE(Slyvamedis @ 2014 05 24, 17:13)
Turiu tokią http://www.misshaus....n...052&ctg=AAA, spalvyte 23. Mano oda šviesoka į geltonumą tai šita spalva ideali, pataikiau iš pirmo karto biggrin.gif . 21 numeriuką draugė ėmė tai jai buvo per šviesi ir pilkoko atspalvio.
Ji pakankamai gerai, kaip bb kremui maskuoja, labai gerai sulygina veido spalva, ir tuo pačiu labai natūraliai atrodo. Ant viršaus aš dar brūkšteliu sausos pudros ir viskas:)

O kokia pacios oda? Kazin misriai neplauks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 13:42)
Ateinu su dideliausia padeka musu mielai, brangiai, nuostabiai komandai!!  bis.gif  bis.gif
Coach rankine nuostabi!!  yahoo.gif  yahoo.gif  wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif

dedu www.ralphlauren.com krepseli, dar galit prisijungti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Radau atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 24 gegužės 2014 - 16:17
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 16:15)
Kokiu dar minciu del BB kremuku butu?
Papildyta:

O kokia pacios oda? Kazin misriai neplauks  ax.gif

Mišri mano oda:)
Atsakyti
QUOTE(Slyvamedis @ 2014 05 24, 17:18)
Mišri mano oda:)

O kokia biria naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 17:06)
Man tie ripple nepatinka tik, pernelyg atviri jau  biggrin.gif Bet BR kelnaites tai sexy ir graziai ziurisi  wub.gif Aisku, jei dydis tinkamas  biggrin.gif

BR, tai BRAZILIAN CUT??? Reikia gal ir man pabandyti... g.gif Pergyvenau, kad jos per atviros bus...

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 17:09)
Atitinka arba mazinti, bent man pasitaike. Jums S tiks, ypac jei su raisteliais sonuose tai tikrai  mirksiukas.gif

Ačiū, VVaiva. Tie raišteliai tai gėris, pasireguliuoji kaip reikia. Bet, žiūriu šįkart be raištelių.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 24, 17:09)
as su 88/90 turiu S full cut ir jis man tik tik.

Mano irgi krenta iki 88 jei nesportuoju, kai daugiau sportuoju ir keliu uzpakaliuka kyla iki 91...
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2014 05 24, 17:32)
BR, tai BRAZILIAN CUT??? Reikia gal ir man pabandyti...  g.gif  Pergyvenau, kad jos per atviros bus...
Ačiū, VVaiva. Tie raišteliai tai gėris, pasireguliuoji kaip reikia. Bet, žiūriu šįkart be raištelių.
Mano irgi krenta iki 88 jei nesportuoju, kai daugiau sportuoju ir keliu uzpakaliuka kyla iki 91...

Taip, brazilian mirksiukas.gif Graziausiai man jie atrodo, per puse zanduku taip, pats tas, graziai wub.gif
Turiu as su raisteliais ir M dydzio viena Vix'a, tai liuks bigsmile.gif Kelnaites pacios mazutes, sonuose surisi ir tikrai neatrodo per dideles. Be raisteliu visus S turiu, su 88cm pats tas, nei verzia, nei laisva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 24, 17:39)
Taip, brazilian  mirksiukas.gif Graziausiai man jie atrodo, per puse zanduku taip, pats tas, graziai  wub.gif
Turiu as su raisteliais ir M dydzio viena Vix'a, tai liuks  bigsmile.gif Kelnaites pacios mazutes, sonuose surisi ir tikrai neatrodo per dideles. Be raisteliu visus S turiu, su 88cm pats tas, nei verzia, nei laisva  4u.gif

Super, bandysiu BC thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
jei kam aktualu smile.gif
va yra virsutine dalis
http://www.amazon.co...ef=cts_ap_1_fbt

buvo ir apatine, bet dabar nebera. gal imsetu
Atsakyti
VVaiva, o ką manai apie šį VIX?
Ruelaloje šiek tiek išmetė geromis kainomis 4u.gif
Atsakyti