Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 18:07)
as , vat, galvoju  ,ko man vasarai reik ? missha mano jau per sviesi darosi.. noriu kazko ne tokio sauso ,kaip BE biri... tai ir svarstau...

Skystą BE tikrai verta įsigyti. Bet ir missha man patinka. Buvau pamiršusi ir kurį laiką nenaudojau, o dabar va išsitraukiau, apsitepiau, rezultatas man labai patinka. Ir lekiu balsuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 05 25, 18:29)
Skystą BE tikrai verta įsigyti. Bet ir missha man patinka. Buvau pamiršusi ir kurį laiką nenaudojau, o dabar va išsitraukiau, apsitepiau, rezultatas man labai patinka. Ir lekiu balsuoti  smile.gif

gal man dar missha tamsesne pasiimti vasarai g.gif

mes jau pabalsavom pioneer.gif
ziuresiu rinkimu nakti ax.gif
Papildyta:
nuorodomis iliustruotas pasakojimas biggrin.gif

pabandziau siandien pasigaminti siuos ledus .

tai vat supyliau i Zoku ledaine ir ka galiu pasakyt ? ogi neissitrauke doh.gif ledai per minksti ir neprisala prie pagaliuko kaip sultys . issitraukia tik pagaliukas doh.gif

likusia mase supyliau i Slushu gamykle . galvojau , kad nieko gero nesigaus, bet gerai pamakalavus - kaip tikras plombyras gavos thumbup.gif tai va, manau , kad idealiausiai sitas receptukas butu realizuojamas su naujaisiais Zoku dubeneliais . net uzsimaniau unsure.gif dvieju biggrin.gif
Papildyta:

Laukiame

www.yoox.com
-10% viskam . ir sample sale
user posted image

www.vixpaulahermanny.com
-25% kodukas SALE prekems drinks_cheers.gif
user posted image

us.levi.com
-40% kodukas
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-30% SALE
user posted image

Atsakyti
http://factory.jcrew...p;bmUID=kmO5jjC
Noriu sito sijono,tik bijau su dydziu prasauti,padekit...su 90cm imti 2 ar 0? g.gif g.gif g.gif
o jam dar nuolaida bus ar cia kaina jau galutine? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 25 gegužės 2014 - 18:19
QUOTE(krr @ 2014 05 25, 19:13)
http://factory.jcrew...p;bmUID=kmO5jjC
Noriu sito sijono,tik bijau su dydziu prasauti,padekit...su 90cm imti 2 ar 0? g.gif  g.gif  g.gif
o jam dar nuolaida bus ar cia kaina jau galutine? g.gif

kainos su nuolaidom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 18:07)
turejau ir rudu ne vienus. bet ne sviesejancius. siaip tikrai uztamsina ir rudi  4u.gif
as , vat, galvoju  ,ko man vasarai reik ? missha mano jau per sviesi darosi.. noriu kazko ne tokio sauso ,kaip BE biri... tai ir svarstau...

Ir man kazko lengvo norisi, tik nesinori dulkiu kaip birios BE
Atsakyti

Laukiu iki 21val

www.gymboree.com
www.crazy8.com
www.carters.com
www.disneystore.com
www.toysrus.com

groziui ir sveikatai smile.gif
www.lancome-usa.com-20%
www.paulaschoice.com
www.maccosmetics.com
www.tanforless.com
www.misshaus.com
www.drugstore.com

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 18:50)
nuorodomis iliustruotas pasakojimas  biggrin.gif

Labai nesąžiningai Jūs darot.ne kad paeksperimentuotumėt,kai mes siuntinukų ateinam..būtų taio draugiška bendra nuomonėbiggrin.gif o db..sekmadienį..kai visa savaitė tik ryt prasidės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 25, 20:00)
Labai nesąžiningai Jūs darot.ne kad paeksperimentuotumėt,kai mes siuntinukų ateinam..būtų taio draugiška bendra nuomonėbiggrin.gif o db..sekmadienį..kai visa savaitė tik ryt prasidės doh.gif  lotuliukas.gif

kai bus nebe eksperimentas- pavaisinsiu smile.gif

Mergiukai
Hautelook labai laukiu
kazkokios idomybes baltai sypsenai
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 20:09)
kai bus nebe eksperimentas- pavaisinsiu  smile.gif
Mergiukai
Hautelook labai laukiu
kazkokios idomybes baltai sypsenai

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o atsidarius Jūsų nuorodą, tai va Hautelook

sudomino labiau, nes ten prie šypsenų švirkštai, bijau biggrin.gif

yra merginų bandžiusių ? ax.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit del VS ax.gif 4u.gif

Renkuosi maudymuka ir noriu, kad kelnaites butu aukstesnes. Kad pilvuka biski daugiau dengtu blush2.gif Ar reikia rinktis dydi iprasta (nes cia vis pasisakot, kad kazkas didinta is VS buna), ar rizikuoti dydziu didesnes imti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 05 25, 17:28)
Klausimelis iskilo, o kaip rudas sviesejantis i apacia saules akiniu stiklas (nezinau, kaip tiksliai ivardinti tokius stiklus), jie normaliai uztamsina? Nereikia raukytis prie intensyvios saules? smile.gif
Visi turimi saules akiniai juodi, tai ir iskilo tokia dilema biggrin.gif Gal kuri pakomentuos 4u.gif

Ziurekit bendra stikliuko tamsuma. Jei siaip tamsiai rudi ir sviesejantys, tai nieko visai... Nors man juodi geriausiai tamsina. Turiu ne itin tamsius rudus, sviesejancius i apacia, tai vairuojant ypac jauciasi, kad nepakankamai tamsina.... Kai spigina saule nuo langu, tai isvis tas pats, kas be akiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 25, 20:16)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o atsidarius Jūsų nuorodą, tai va Hautelook

sudomino labiau, nes ten prie šypsenų švirkštai, bijau biggrin.gif

yra merginų bandžiusių ? ax.gif

pirko tokius panasius tikrai 4u.gif
Atsakyti