Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

QUOTE(LisaLove @ 2014 05 25, 20:16)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o atsidarius Jūsų nuorodą, tai va Hautelook

sudomino labiau, nes ten prie šypsenų švirkštai, bijau biggrin.gif

yra merginų bandžiusių ? ax.gif

As namu salygomis, kol reikejo, naudojau balinimo svirkstus su kapomis, tai isbalindavo dantis tikrai neblogai smile.gif Kai kurioms geldavo, man gal tik kelis kartus buvo nemalonus pojuciai, labiau diskomfortas buvo laikyti kapas per nakti... Naudojant svirkstus, kuriu balinamaja medziaga laikyti tik po 1val., visai easy procesas smile.gif
Sunkiausias dalykas man balinant buvo kavos negerti biggrin.gif
Atsakyti
MM, as jau buvau toki fiasko patyrusi su plombyru, todel dabar kantriai laukiu sonomos tu naujuju ledu indeliu biggrin.gif su jogurtu ledai gaunasi, o jei su riebesne grietinele schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 25 gegužės 2014 - 20:16
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 25, 20:43)
Ziurekit bendra stikliuko tamsuma. Jei siaip tamsiai rudi ir sviesejantys, tai nieko visai... Nors man juodi geriausiai tamsina. Turiu ne itin tamsius rudus, sviesejancius i apacia, tai vairuojant ypac jauciasi, kad nepakankamai tamsina.... Kai spigina saule nuo langu, tai isvis tas pats, kas be akiniu  doh.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Vat as ir dvejoju del tu stikliuku, nors ir ne sau ieskau, bet jauciu gali paskui ir mamai neitikti.
Gal kuri pirkote tokius Nina Ricci?

http://www.saksoff5t...amp;slotLoads=4
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2014 05 25, 20:28)
Merginos, patarkit del VS  ax.gif  4u.gif

Renkuosi maudymuka ir noriu, kad kelnaites butu aukstesnes. Kad pilvuka biski daugiau dengtu  blush2.gif Ar reikia rinktis dydi iprasta (nes cia vis pasisakot, kad kazkas didinta is VS buna), ar rizikuoti dydziu didesnes imti  g.gif  rolleyes.gif

imkit dydi toki, koki ir visada is VS perkat mirksiukas.gif man kadangi irgi aktualu, kad dengtu daugiau pilvuko blush2.gif tai imu iprasta dydi, tik foldover tipo kelnaites thumbup.gif ta pasiraitanti medziagyte maskuoja pilvuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 05 25, 21:15)
Aciu uz komentara 4u.gif Vat as ir dvejoju del tu stikliuku, nors ir ne sau ieskau, bet jauciu gali paskui ir mamai neitikti.
Gal kuri pirkote tokius Nina Ricci?

http://www.saksoff5t...amp;slotLoads=4

tokiu lyg neteko pirkti niekam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2014 05 25, 20:19)
imkit dydi toki, koki ir visada is VS perkat mirksiukas.gif man kadangi irgi aktualu, kad dengtu daugiau pilvuko blush2.gif tai imu iprasta dydi, tik foldover tipo kelnaites thumbup.gif ta pasiraitanti medziagyte maskuoja pilvuka mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 15:26)
Mergaites, o kaip ta BE kremine pudra ? kas pirkot, kokie atsiliepimai ? ax.gif

na as irgi pabandziau smile.gif
is pradziu galvojau, kad nesamone visiska. bet va jau turbut 4 ar 5 karta tepiausi, tai lyg ir nieko.
bet man su praimeriu vistik atrodo, kad graziau dengiasi siek tiek.

tiesa pakuote tai man asmeniskai nepatinka, sepetelis taip pat nepatiko (ji bandziau tik viena karta, bet man rodos net nenusitepiau viso veido biggrin.gif ) - as pudra tepuosi su real techniques buffer brush, nes geresnio siuo metu neturiu isigijusi smile.gif

tai viska susumavus pati pudra man visai patinka, lengva tokia, bet kaina gal siek tiek aukstoka, as cia uk guerlain pataikau pigiau isigyti, GA irgi pirkau, kai buvo gera akcija praeitais metais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 24, 15:36)
Norikut, puikiai atsiuntei!

Pagirt atbegau biggrin.gif
labai gerai butu, jeigu siunciant tusa laisko pavadinime prie nicko ir parduotuves dar ir kaina parasytumet  4u.gif

Aha, sugalvojau taip, sakau kad nereiktų laiškų atidarinėt kaskart, tai antraštėj ir kainą užpiešiau biggrin.gif Stengiuos savo "išradimais" darbą palengvint jums biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 05 24, 16:15)
Kokiu dar minciu del BB kremuku butu?
Kazin misriai neplauks  ax.gif

Man Missha vasarai nubėgdavo ir dar labiau blizgindavo odą unsure.gif Mano mišri į sausumą ir tokia dehidratuota būna žiemą, o vasarą mišri į riebumą... Per pačius karščius tik BE Matte, o kai ora šilti (ne per karšta), tai iš KIEHL'S patiko visai, kainos, kiekio ir kokybės santykis puikus. Mama pabandžius iškart pusę bonkos "privatizavo" biggrin.gif
Bet pažiūrėjau, tokio kaip pas mane nebėra niekur, kažkokia nauja pakuotė radosi unsure.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 05 25, 09:06)
NORIKA, berods turi daugiausia MAC, gal kartais bandei Mineralize skinfinish naturals kompaktine pudra?  4u.gif

Neturiu aš daug MAC, bet pildosi, užsikabliavau.... biggrin.gif
O ta pudra jau kokie metai norų sąraše, bet pirksiu dar ne greit, nes presuotų turiu kokias 4 doh.gif Reik apmažint, tada imt naują biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 05 25, 10:17)
Koki sepetuka rinktis MAC 129 ar 150  g.gif

O gal turi 134?
Kiek googlinau, tai turėtų būt superinis savo dydžiu ir forma. Manau pritaikomas viskam: kompaktinei, biriai ir iš bėdos - skaistalams... drinks_cheers.gif Turiu jį norų sąraše rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 25 gegužės 2014 - 21:38
QUOTE(Indre @ 2014 05 25, 21:15)
MM, as jau buvau toki fiasko patyrusi su plombyru, todel dabar kantriai laukiu sonomos tu naujuju ledu indeliu biggrin.gif su jogurtu ledai gaunasi, o jei su riebesne grietinele  schmoll.gif

Reikia indeli labai trumpam pakisti po karstu vandeniu mirksiukas.gif
Isbandziau biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ar perkat www.lasenza.com ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 05 25, 21:12)
As namu salygomis, kol reikejo, naudojau balinimo svirkstus su kapomis, tai isbalindavo dantis tikrai neblogai smile.gif Kai kurioms geldavo, man gal tik kelis kartus buvo nemalonus pojuciai, labiau diskomfortas buvo laikyti kapas per nakti... Naudojant svirkstus, kuriu balinamaja medziaga laikyti tik po 1val., visai easy procesas smile.gif
Sunkiausias dalykas man balinant buvo kavos negerti biggrin.gif

ačiū ! įdomu g.gif o vėliau dantys netapo jautresni? nes esu girdėjusi atsiliepimų,kad jautrumas padidėja karštam/šaltam ypač... g.gif
ir negi taip po pirmo karto iškar holivudo šypsena? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 20:51)
pirko tokius panasius tikrai  4u.gif

ačiū, lukterėsiu atsiliepimų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 25 gegužės 2014 - 22:36
QUOTE(zibuteg @ 2014 05 25, 22:49)
Reikia indeli labai trumpam pakisti po karstu vandeniu  mirksiukas.gif
Isbandziau  biggrin.gif

na, kazin ar cia zoku tinka g.gif

QUOTE(Tutia @ 2014 05 25, 23:13)
merginos, ar perkat www.lasenza.com ?  4u.gif

nea, neperkam jau labai seniai ax.gif
Atsakyti