Gal yra galinciu pakomentuoti Marc New York drabuzeliu dydzius? (atitinka lentele?)

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 25, 22:45)
et , gaila

Laukiame
us.levi.com
-40% kodukas

www.jcrew.com
-30% SALE

us.levi.com
-40% kodukas

www.jcrew.com
-30% SALE

Gal jau papirkot mac ir drugstore?

QUOTE(illuminated @ 2014 05 26, 11:41)
atrasysiu ne uz ilgo

QUOTE(LisaLove @ 2014 05 25, 23:36)
ačiū ! įdomu
o vėliau dantys netapo jautresni? nes esu girdėjusi atsiliepimų,kad jautrumas padidėja karštam/šaltam ypač...
ir negi taip po pirmo karto iškar holivudo šypsena?
Papildyta:

ir negi taip po pirmo karto iškar holivudo šypsena?

Papildyta:
Ne, bent jau man netapo jautrus, kaip minejau, tik balinimo periodu gal kartais jausdavosi truputi didesnis jautrumas tarkim koki rugstesni obuoli valgant ar panasiai.
Be to, labai priklauso, kokio stiprumo balinimo gelis naudojamas.
Pradzioje naudojant 10proc. geli visai nieko nejausdavau, bet as, noredama pasiekti geresni rezultata, pabaigusi silpnesnes koncentracijos svirksta, sunaudodavau ir stipresnes, su 20proc. karbamido peroksido, tai nuo sios koncentracijos jau truputi jausdavau, kad kazkas su dantimis atliekama

Zinoma, balinimas toks reikalas, kad viskas labai individualu, kas pasiteisina vienam, nebutinai tinka ir kitam, gal geriausia pasikonsultuoti su stomatologu, kad bedos neprisidaryti ir nesujautrinti kokiu dantu kakleliu

Holivudo sypsena namu salygomis vargu ar imanoma pasiekti

Dar saldytuve guli vienas svirkstas, prisiminiau, reikes sunaudoti netiuninguotiems dantims, tik kaip be kavos istverti

www.wilsonsleather.com
dideles nuolaidos krepselyje
dideles nuolaidos krepselyje

QUOTE(Joviva @ 2014 05 26, 11:01)
Dar saldytuve guli vienas svirkstas, prisiminiau, reikes sunaudoti netiuninguotiems dantims, tik kaip be kavos istverti 

Na aš skaičiau internete, kad balinimo metu kavą rekomenduoja gert per šiaudelį, jei jau neišeina be kavos ištvert tą periodą

Aš atskubu šį kartą laaaaabai padėkoti už siuntinuką

Labai laukiau TAHARI bliuzoniuko, nes mamos ten, bijojau kad netiks, tai galvoju sules ji mane prie vietos

Swarovski Bella jau ausyse, vyrai darbe išgyrė

MAC šėšėliai....

Macy's naktinukai ir Geox bačiukai bus mamai, bet sakiau dabar neduosiu, gimšė kitą savaitę, tada ir gaus

Ideeli megztukas irgi gražutis, dydis laisvas, bet kai modelis toks, bus super

Žodž esu apsipatenkinus pirkiniais, AČIŪ jums labai....

Siuntinukus dalysimės arba šiandien vakare arba nuo rytojaus

QUOTE(NORIKA @ 2014 05 26, 13:30)
Prašau plačiau apie MAC šešėlius

Parduodu per mergaites pirktas gražuoles naujas Melissa Harmonic Garden Flower-Embellished Thong Sandals, dydis 38, kaina 140 lt
Gaila didokos

Sveiki,
o ar renkate is VS?
o ar renkate is VS?