Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 302

QUOTE(NORIKA @ 2014 05 21, 10:29)
*Tinka tinka, nors nakčiai visad naudoju hidrolatus su aliejumi ar KN eliksyrais
Ačiū už patarimus, mergaitės, jei kas dar ką prisiminsit - patarkit  drinks_cheers.gif Pasidomėsiu siūlytų kremukų aprašais ir kainom  4u.gif

O kas tas KN eliksyras? ax.gif
Aš iš čia naudoju
http://www.paulascho...oncern1=Redness
Dar šito gamintojo geras kremas, tik bėda, neberadau dabar LT, gal nebėr verysad.gif Aš tik vienoje Vilniaus vaistinėje rasdavau, pastoviai pirkau jų emulsiją akių makiažui valyti ir dar daug ką smile.gif
http://www.universpa...s/eye-care.html
Atsakyti

Dar labai laukiam smile.gif

www.ralphlauren.com
kodukas RLMEM14
user posted image

www.victoriassecret.com
-25% kodukas palaidinems
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas viskam
user posted image

www.southmoonunder.com
-15% kodukas
user posted image

us.levi.com
-40% kodukas
user posted image

www.anntaylor.com
-40% Sale
user posted image

www.macys.com

user posted image

www.vixpaulahermanny.com
-25% kodukas SALE prekems drinks_cheers.gif
user posted image

www.jcrew.com
-30% SALE
user posted image

factory.jcrew.com
-20% kodukas
user posted image

Atsakyti
Gal kuri is Lordo per daug Swarovski apyrankiu uzsipirko? rolleyes.gif Mielai perimciau skaiciukus kokios sviesios ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2014 05 21, 18:08)
Jei oda melynuoja, tai reiskia, kad truksta deguonies ir kraujas kraujagyslese "genda". Pirma pagalba - kraujotakos gerinimas ir aprupinimas deguonimi, o tai reiskia - masaziukai smile.gif

Oi kaip baisiai nuskambėjo.... unsure.gif
O man paaiškinkit bliondinei, masažuot tai čia ką... visą kūną ar tik žandus raudonuojančius blush2.gif lotuliukas.gif Aš jau masažinuos nuo kovo mėnesio su 3savaičių pertrauka.... Tik aišku kūną man masažuoja, ne veidą biggrin.gif

QUOTE(Dabartė @ 2014 05 21, 21:19)
O kas tas KN eliksyras? ax.gif

Mano numylėti Kvapų Namų elixyrai http://aromata.lt/ko...ai/vietoj-kremo
Apačioj yra kiekvieno eliksyro aprašymas ir kainos....Ir aplamai man KN produkcija pačiausia... wub.gif
Atsakyti
ačiū už siuntinuką 4u.gif

conversai laaabai patinka, ačiū bigsmile.gif ėmiau W7.5 dydį, bet šiaip tokį ir nešioju.
jcrew sijonukas, klostuotas šilkinis, labai fainas, gal tik pasijonio iš kitos medžiagos norėtųsi.. g.gif marškinukai per pečius idealiai, bet per liemeny platoki, bet maloni labai medžiaga, ką nors sugalvosiu, gal pasiaurint.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 05 21, 23:26)
Oi kaip baisiai nuskambėjo.... unsure.gif 
O man paaiškinkit bliondinei, masažuot tai čia ką... visą kūną ar tik žandus raudonuojančius  blush2.gif  lotuliukas.gif Aš jau masažinuos nuo kovo mėnesio su 3savaičių pertrauka.... Tik aišku kūną man masažuoja, ne veidą  biggrin.gif

Ne taip baisiai atrodo, kaip skamba smile.gif?as cia vaizdziai parasiau, kad aiskiau butu 4u.gif masazuoti veiduka reiketu 4u.gif o jei pas kosmetologe, tai isviso superine procedura thumbup.gif
Atsakyti
Laba ar levis ir sale prekems papildomai 40proc nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2014 05 21, 23:27)
ačiū už siuntinuką  4u.gif

conversai laaabai patinka, ačiū  bigsmile.gif ėmiau W7.5 dydį, bet šiaip tokį ir nešioju.
jcrew sijonukas, klostuotas šilkinis, labai fainas, gal tik pasijonio iš kitos medžiagos norėtųsi..  g.gif marškinukai per pečius idealiai, bet per liemeny platoki, bet maloni labai medžiaga, ką nors sugalvosiu, gal pasiaurint..  biggrin.gif

aciu Jums
4u.gif

QUOTE(superaqua @ 2014 05 22, 00:05)
Laba ar levis ir sale prekems papildomai 40proc nuolaida?

nea, sale netaiko sad.gif

Atsakyti
www.lancome-usa.com
-20% kodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2014 05 21, 23:27)
ačiū už siuntinuką  4u.gif

conversai laaabai patinka, ačiū  bigsmile.gif ėmiau W7.5 dydį, bet šiaip tokį ir nešioju.
jcrew sijonukas, klostuotas šilkinis, labai fainas, gal tik pasijonio iš kitos medžiagos norėtųsi..  g.gif marškinukai per pečius idealiai, bet per liemeny platoki, bet maloni labai medžiaga, ką nors sugalvosiu, gal pasiaurint..  biggrin.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif o kiek cm Jusu koja ? buna merginos klausia del conversu dydziu , tai prisiminsiu ir galesiu ateityje patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 05 21, 20:17)
Kur perkat telefonų viršelius? smile.gif Samsung reiktų.

mano dukra is 6pm buvo radusi samsung'ui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2014 05 21, 16:32)
pasimeciau del populiariuju RL balerinu dydzio. parduotuvej kaskada matavaus 8 dydi su 24.5 cm peda ir pasirode kaip tik, peda siaura...  o turincios merginos su tokia peda rekomenduoja imti 7.5. gal yra turinciu 8 dydi, su kokia peda nesiojat?

As su 39 LT, t.y. 25,5 cm RL perku visada 8,5-9 USA mirksiukas.gif
Dydi bandau taikyti pagal bato modeliuka. Jei priekis siauresnis, smailesnis - renkuosi 9 USA, nes man pirstukus maziukus spaudzia nusiaurejimai visokie. doh.gif rolleyes.gif

O dabar sakykit COACH pirkejos, su mano 25,5 cm batukus ju reiketu rinktis 8,5 ar 9 ??? ax.gif g.gif
Atsakyti