Candy_lips, aš turiu tik vieną porą, tai pagal ją sakyčiau jum reiktų 8, bet gal kitos patars dar

QUOTE(Candy_lips @ 2014 05 22, 09:21)
As su 39 LT, t.y. 25,5 cm RL perku visada 8,5-9 USA
Dydi bandau taikyti pagal bato modeliuka. Jei priekis siauresnis, smailesnis - renkuosi 9 USA, nes man pirstukus maziukus spaudzia nusiaurejimai visokie.
O dabar sakykit COACH pirkejos, su mano 25,5 cm batukus ju reiketu rinktis 8,5 ar 9 ???

Dydi bandau taikyti pagal bato modeliuka. Jei priekis siauresnis, smailesnis - renkuosi 9 USA, nes man pirstukus maziukus spaudzia nusiaurejimai visokie.

O dabar sakykit COACH pirkejos, su mano 25,5 cm batukus ju reiketu rinktis 8,5 ar 9 ???

8,5

Valio, yra batyciai 8.5 kuriu man reikia
Aciu, merginos

Aciu, merginos

o kaip dažnai keičiasi prekės coachfactory?
Reikia raudonos piniginės

Reikia raudonos piniginės

QUOTE(Nete @ 2014 05 22, 10:30)
dabar rao 8 valandos liko iki sale pabaigos . po to bus naujas , bet ne is karto

o dabar labai laukiu
www.coachfactory.com

Dėkui, mielosios už prekytes.
Free People suknyte pranoko lūkesčius. Reiks tik spešal liemenėlę nusipirkti, kad nugaros grožis butų pilnai matomas
.
Vyras bandė vakar įtikinėti, kad visai po ja nieko nereikia. Nu žodžiu, vyrams taip gražiau kogero visiems būtų
Free People suknyte pranoko lūkesčius. Reiks tik spešal liemenėlę nusipirkti, kad nugaros grožis butų pilnai matomas

Vyras bandė vakar įtikinėti, kad visai po ja nieko nereikia. Nu žodžiu, vyrams taip gražiau kogero visiems būtų

QUOTE(ull @ 2014 05 22, 10:59)
Dėkui, mielosios už prekytes.
.

aciu Jums

parodykit, kokia suknyte. taip smalsu dabar

labai laukiu
www.talbots.com
dideles nuolaidos

www.yoox.com
-10% kodukas viskam

taip pat
nedaug labai truksta
www.southmoonunder.com
-15% kodukas

www.anntaylor.com
-40% Sale

QUOTE(ull @ 2014 05 22, 11:15)
Placiau prasom

Sveiki, gal kas tokius turite? http://www.coachfact...b-10-med-1.html Kažin nešiojančiai 38,5 dydi užtektų 8, bet bijau, kad priekis smailėjantis gali spausti, nebent didinti būtų.
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 22, 11:19)
Placiau prasom
Koki dydi emet? As ir vis i ja ziuriu, bet galvoju, gal labai pliazine/ kurortine 

XS emiau.
Man su ugiu 167, kaip paveikslely ilgis. Krutines apimtis 34B (didesne apimtis jau netilptu

Tikrai neplezine

QUOTE(ull @ 2014 05 22, 11:26)
XS emiau.
Man su ugiu 167, kaip paveikslely ilgis. Krutines apimtis 34B (didesne apimtis jau netilptu
).
Tikrai neplezine
. Ji man kurortine vakarine 

Tikrai neplezine

O jos dydziai ne skaiciukais zymimi?