Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

perziurejau albumus, ale, kad visos grazios, ner prie ko ir prikibt g.gif patranka labai daug foto pridejo, grazi figura, su trumpesnem suknutem tiesiog thumbup.gif man seile tista, tai ka jau kalbet apie vyrus bigsmile.gif be to labai ivairiai rengiasi, o plaukai taip, tas kirpimas tai, super, o suglotnintas gal gyvai kitaip, bet nuotraukose gal grieztumo, o su juo ir metu prideda

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:56)
bet toks vaizdas, kad kuo gražesne, tobulesnė ( išvaizdos prasme) moteris, tuo daugiau priekaištų ji sau turi  g.gif  biggrin.gif hm...bet gal dėlto jos ir gražios??  g.gif

mano MB taip pastoviai sako smile.gif , o as dadedu, kad del to jos ir grazios biggrin.gif
Atsakyti
na foto begalės blink.gif keletą tik pramečiau akim, pumpicos ir seal girl šeimynas, wub.gif
visas kitas vakare peržiūrėsiu, nors imk ir darbą mesk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gi mokė mus, kad arba lygiapadis, arba kablas g.gif O cia kazkokie isgaubti, kaip pries 10 metu buvo, o gal man tik taip rodo g.gif

Niedulis gražiausia su žalia suknyte wub.gif

Pumpica ir apvali labai daili buvo...šitą.... man labai Pumpicos vyras patiko blush2.gif

Salt, pasirodo pažįstu, priviet, mergiščia, vėl likimas suvedė lotuliukas.gif

Vokietukas irgi neblogas, tui visur tokia spalvota, liuks
Also, Dzeuse,sag ihm, dass er ein Glückpilz sei, weill er so eine tolle Frau gewonnen hat. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 20 gegužės 2014 - 12:21
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 13:08)

margaretta, kur tavo albumas, fotkės blink.gif blink.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 20 gegužės 2014 - 12:17
Kur jus ten matot pas Didenybe nusiurusius galiukus g.gif man atrodo labai grazus, sveiki, priziureti plaukai, ir ofisinis dailus atrodo, tokia griezta vadove rolleyes.gif
Grazios visos labai moteros bigsmile.gif visom po medali uz grozio puoselejima first.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 20, 12:17)
Kur jus ten matot pas Didenybe nusiurusius galiukus  g.gif  man atrodo labai grazus, sveiki, priziureti plaukai, ir ofisinis dailus atrodo, tokia griezta vadove  rolleyes.gif
Grazios visos labai moteros  bigsmile.gif visom po medali uz grozio puoselejima  first.gif

taigi pasitaisiau, kad pasivaideno man ax.gif
Atsakyti
As darbe tupiu, neturiu cia nei vienos fotkes, vakare ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Jusu tema nebeidomi schmoll.gif kazkur foto cia aptariat,nei šis nei tas blink.gif
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai 4u.gif sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 11:29)
Jusu tema nebeidomi schmoll.gif kazkur foto cia aptariat,nei šis nei tas blink.gif
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai 4u.gif sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu gerai tada ,nes man jau 60 mirksiukas.gif ...
Belekokiam prišiktrankiui neatiduosiu galvos,o gero dar neradau..
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 13:08)
Gi mokė mus, kad arba lygiapadis, arba kablas g.gif  O cia kazkokie isgaubti, kaip pries 10 metu buvo, o gal man tik taip rodo g.gif

Niedulis gražiausia su žalia suknyte wub.gif

Pumpica ir apvali labai daili buvo...šitą.... man labai Pumpicos vyras patiko blush2.gif

Salt, pasirodo pažįstu, priviet, mergiščia, vėl likimas suvedė lotuliukas.gif

Vokietukas irgi neblogas, tui visur tokia spalvota, liuks
Also, Dzeuse,sag ihm, dass er ein Glückpilz sei, weill er so eine tolle Frau gewonnen hat. biggrin.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif butinai pasakysiu.. thumbup.gif

Zemas tas vokietukas, smulkus, kai priaugu svorio ir batai ant kulnu, labai vaizdelis nekoks.. bent jau mano akimis.. Nezinau, kokia DE vyru ugiu statistika, bet vyro aplinkoj visi tokie nupiepe.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 12:08)

ačiū, man irgi jis nieko biggrin.gif o jei rimtai, neduosiu niekam, čia mano antras, su pirmu nelabai pasisekė (Tylene žino), antras užtai likimo siųstas, auksinis, nors ir jaunesnis, ilgai dėl to laužiaus, bet jis pasiekė savo biggrin.gif
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 12:29)
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai 4u.gif sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai manau tuoj aprims susipažinimo bumas, o jau poto deriniai ir temoje rodysis smile.gif
O jūs Broma nenorit jungtis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 13:29)

ir šis ir tas ir įdomi tongue.gif bet Jūsų teisė rinktis rolleyes.gif ne visos nori viešai rodytis, Jūsų pačios čia foto irgi nesimatė kažkodėl
Atsakyti