Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(zakiene @ 2014 06 13, 09:20)
Supratau, bet ten vis tiek reikia pasikuisti, ir žinoti iš kurio pardavėjo pirkti g.gif

Aha, ten kuistis reikia, tingiu ir as doh.gif Ta suknele issisaugojus nuo seniau buvau, to paties pardavejo, is kurio ir sviesia pirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 06 13, 07:44)
Aš šios labai noriu, bet per ebay nemoku pirkti:

juoda S dydzio ebay maciau siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 12, 23:31)
Man jos gana skirtingai atrodo. Sviesi vasariska labai, o su tamsia kitokius derinukus galima susigalvot. Sviesi nereali man, del to dar ir melynos norejau  wub.gif
Sviesi tai taip, 99.95$ buvo, o melyna uz 80$ pirkau 4u.gif
Keistuole, Ebay buvo su siuntimu uz 80$  mirksiukas.gif

tai itariu ta pati i kuria ir as ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 06 13, 09:53)
juoda S dydzio ebay maciau siandien  4u.gif

Aš šviesios ar bordo norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 13, 11:19)
tai itariu ta pati i kuria ir as ziurejau  biggrin.gif

Tai jau labai ilgai ziurejai biggrin.gif ji buvo nuo tada, kai as savo sviesia pirkau, tai jau gal pora menesiu biggrin.gif
Man ir keista, kad nenupirko jos. Yra dar kelios parduodamos, bet gerokai brangiau. Si melyna, matyt, manes lauke biggrin.gif

QUOTE(zakiene @ 2014 06 13, 11:38)
Aš šviesios ar bordo norėčiau bigsmile.gif

As sviesia gausiu sioj siuntoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 13, 10:49)
Tai jau labai ilgai ziurejai  biggrin.gif ji buvo nuo tada, kai as savo sviesia pirkau, tai jau gal pora menesiu  biggrin.gif
Man ir keista, kad nenupirko jos. Yra dar kelios parduodamos, bet gerokai brangiau. Si melyna, matyt, manes lauke  biggrin.gif

tai taip, turbut kad ta pati. Pries pora savaiciu buvau radus, bet kaip sakiau norejau sviesios tai sios nepirkau, dvi man jau per prabangiai butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 13, 10:49)
As sviesia gausiu sioj siuntoj  wub.gif

Laukiam pasirodymo bigsmile.gif
Tu XS turi, ar ne, kažin ar man XS ar S vis tik reiktų, ji juk laisva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 13 birželio 2014 - 15:06
QUOTE(zakiene @ 2014 06 13, 16:01)
Laukiam pasirodymo bigsmile.gif
Tu XS turi, ar ne, kažin ar man XS ar S vis tik reiktų, ji juk laisva?

Ryt gal pasiimsiu. Kaip tik ir batai pasiaurinti bus, kartu galesiu nufotkint drinks_cheers.gif
Taip, as XS turiu. Pati suknute platoka, visai laisva. Bet apatine netampri. Tai tu gal paziurek pagal turimu FP suknuciu apatines suknutes. Turbut turi kazka su netampria apatine. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 13 birželio 2014 - 18:27

Gausiu kitos savaites siuntoje sia
http://www.freepeopl...-peasant-dress/
Ir jau pradejau bijoti, kad bus man XS arba per trumpa, arba per anksta per pecius unsure.gif
Nepirkot daugiau niekas jos? Nervina, kad kai uzsisakiau, nebuvo S, o paskui atsirado... Buciau S emus siaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 13, 20:15)
Gausiu kitos savaites siuntoje sia
http://www.freepeopl...-peasant-dress/
Ir jau pradejau bijoti, kad bus man XS arba per trumpa, arba per anksta per pecius  unsure.gif
Nepirkot daugiau niekas jos? Nervina, kad kai uzsisakiau, nebuvo S, o paskui atsirado... Buciau S emus siaip  g.gif

Kokia spalva emet? Jei nepaslaptis, kokia galutine kaina gavosi?
Gavau peacemaker print shapeless suknele. Nu labai patiko. Siuo metu nesioju xs/s dydi, emiau xs. Tiko, nors ir is s dydzio turbut nebuciau iskritusi.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2014 06 13, 20:34)
Kokia spalva emet? Jei nepaslaptis, kokia galutine kaina gavosi?

Emiau juoda, gavosi 314 mirksiukas.gif
Sunki ji, beveik 650gr svoris bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 13 birželio 2014 - 20:03
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 13, 18:26)
Ryt gal pasiimsiu. Kaip tik ir batai pasiaurinti bus, kartu galesiu nufotkint  drinks_cheers.gif 
Taip, as XS turiu. Pati suknute platoka, visai laisva. Bet apatine netampri. Tai tu gal paziurek pagal turimu FP suknuciu apatines suknutes. Turbut turi kazka su netampria apatine.  mirksiukas.gif

XS turiu tik tokią pačią kaip tu, karoliukais siuvinėtą, žalsvos spalvos, tu ją sakei siaurinai, o man ji kol kas per krūtinę maža. O tai gal galima kitą apatinę suknutę vilktis?
Atsakyti