Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(pupen @ 2014 06 16, 13:09)

pasirodykt kuri su first kiss suknele, kaip idomu pamatyt:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif

Enura, labai grazuu wub.gif
Atsakyti
Enura, labai thumbup.gif Vasariska tokia suknute wub.gif Kai karsta, ir prie lygiapadziu basuciu atviru galima nesioti wub.gif

Galiu pasirodyt su First Kiss, bet vaizdas visai ne tas sitaip fotkinant. Kaip ir anksciau rasiau, ji grazi judesyje. Kai stovi, tai kabo ir tiek biggrin.gif Medziagos labai daug, kliosas toks, tai einant ar vejeliui puciant ji sklaidosi ir skrieja, o cia tai visai paprastai atrodo, sakyciau ax.gif
http://images14.fotk....jpg?1402931516
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 16, 16:12)

Galiu pasirodyt su First Kiss, bet vaizdas visai ne tas sitaip fotkinant. Kaip ir anksciau rasiau, ji grazi judesyje. Kai stovi, tai kabo ir tiek  biggrin.gif Medziagos labai daug, kliosas toks, tai einant ar vejeliui puciant ji sklaidosi ir skrieja, o cia tai visai paprastai atrodo, sakyciau  ax.gif
http://images14.fotk....jpg?1402931516

Cia xs dydis? Kaip manai su 1,62 daug trumpint reiktu? 4u.gif Tas ilgis siek tiek stabdo.. nors komentaruose ivairiai raso, kitos mano ugio sako, kad tobulai ilgis, kitoms per ilga, matyt nuo liemens ir koju ilgio, nuo viso sudejimo priklauso..

O kodel parduodi ta raudonaja klostuotaja? Man ji tau taip graziai atrode wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 16 birželio 2014 - 16:23
Enura, puikiai atrodai su sia suknyte thumbup.gif
Mimsy del ilgio, tai as manau taip... kad jusu ugio kurio sraso, kad tinka ilgis, tai priekis iki zemes, o uodega jau velkasi zeme kaip sleifas. Nes pas Vvaiva gi mazas dydis, o ji auksta, tai ilgis kaip sykis, tiksliai ne per trumpa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 06 16, 13:09)
Enura, as sios irgi laukiu,tik tamsios  wub.gif
Man tik truputelio daugiau idegio noretusi prie sios sukneles, o siap liuks  smile.gif
pasirodykt kuri su first kiss suknele, kaip idomu pamatyt:)

aciu 4u.gif nu vat su idegiu tai pas mane sudetinga, baltaode visiska esu, sunkiai idegu blush2.gif visiems sakau, kad melynas kraujas pro oda sviecia lotuliukas.gif

pasirodyk su tamsia kai gausi bigsmile.gif

QUOTE(zakiene @ 2014 06 16, 13:47)
enura, o man kitokių batų reiktų, truputį gal aukštesniu auliuku g.gif

neturiu sviesiu aukstesniu, nebent tie dieseliai khaki spalvos g.gif bet galvojau kaip tik bus nuomoniu, kad per tamsus/per sunkus ax.gif vat Tavo tie Frye pinti labai tiktu biggrin.gif

QUOTE(mimsy @ 2014 06 16, 15:52)
Enura, labai grazuu  wub.gif

aciu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 16, 16:12)
Enura, labai  thumbup.gif Vasariska tokia suknute  wub.gif Kai karsta, ir prie lygiapadziu basuciu atviru galima nesioti  wub.gif

Galiu pasirodyt su First Kiss, bet vaizdas visai ne tas sitaip fotkinant. Kaip ir anksciau rasiau, ji grazi judesyje. Kai stovi, tai kabo ir tiek  biggrin.gif Medziagos labai daug, kliosas toks, tai einant ar vejeliui puciant ji sklaidosi ir skrieja, o cia tai visai paprastai atrodo, sakyciau  ax.gif

Aciu, VVaiva 4u.gif Aha prie nude spalvos lygiapadziu basuciu irgi gerai atrode drinks_cheers.gif

Vat man ta First Kiss ant kitu grazu paziureti, bet pati saves nelabai isivaizduoju su ja rolleyes.gif Noreciau tokios pat, bet kad butu trumpom rankovem ir per prieki susagstomos ax.gif is kur gaut g.gif biggrin.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 06 16, 17:05)

Aciu Sandrixxx wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 06 16, 17:23)
O kodel parduodi ta raudonaja klostuotaja? Man ji tau taip graziai atrode  wub.gif

Raudona foto gal gerai atrode, bet apsirengiu ir nervina doh.gif Vos vos stambesnes krutines jai reikia, kad neatrodytu kabanti. Man ta juosta mezginiu gerokai po krutine, vos ne ant liemens gaunasi, nes ner krutines. Kazkaip ne taip... Patinka man laisvi rubai, bet su sita kazkokia kudesne atrodau, nei is tikruju biggrin.gif
Dar paziurejau, turiu minimum 3 (bet turbut daugiau) panasaus tipo grazios raudonos spalvos suknutes, kuriu modeliai man geriau tinka. Tik del to parduodu. Kam ji tinka, tai tikrai labai grazi wub.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 06 16, 18:05)
Mimsy del ilgio, tai as manau taip... kad jusu ugio kurio sraso, kad tinka ilgis, tai priekis iki zemes, o uodega jau velkasi zeme kaip sleifas. Nes pas Vvaiva gi mazas dydis, o ji auksta, tai ilgis kaip sykis, tiksliai ne per trumpa wub.gif

Teisingai drinks_cheers.gif
Mano XS, ugis 174cm. Ilgis man idealus. Nugaroj nesivelka, o prieky atsidengia basutes.
Mimsy, tau, manau, trumpint reikes arba kokias baskes aukstas autis g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 16, 17:29)

Mano XS, ugis 174cm. Ilgis man idealus. Nugaroj nesivelka, o prieky atsidengia basutes.
Mimsy, tau, manau, trumpint reikes arba kokias baskes aukstas autis  g.gif

Hm nemegstu aukstu baskiu, nors ir zema esu blush2.gif maximum 9cm. ... o kaip manai sudetinga ten ja patrumpint jei nevienodas ilgis prieky ir nugaroj? Eina sau, ant taves man ji ziauriai gerai atrodo, net ir ne judesy wub.gif
Atsakyti
Vvaiva kaip grazuuu. Bet bent foto atrodo,kad tau ji didoka virsutineje dalyje ir rankoves lasivos, neaptemptos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 16 birželio 2014 - 19:31
QUOTE(pupen @ 2014 06 16, 19:31)
Vvaiva kaip grazuuu. Bet bent foto atrodo,kad tau ji didoka virsutineje dalyje ir  rankoves lasivos, neaptemptos?

Aha, Vvaiva, didele ji tau, parduok man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 06 16, 20:24)
Hm nemegstu aukstu baskiu, nors ir zema esu blush2.gif maximum 9cm. ... o kaip manai sudetinga ten ja patrumpint jei nevienodas ilgis prieky ir nugaroj? Eina sau, ant taves man ji ziauriai gerai atrodo, net ir ne judesy  wub.gif

QUOTE(pupen @ 2014 06 16, 20:31)
Vvaiva kaip grazuuu. Bet bent foto atrodo,kad tau ji didoka virsutineje dalyje ir  rankoves lasivos, neaptemptos?

Aciu, mergytes wub.gif Man siaip ji irgi labai grazi, miela, tokia moteriska su ja pasijauti flirt.gif biggrin.gif
mimsy, neturetu but sudetinga patrumpint, tik darbo daugiau siuvejai butu biggrin.gif Bet siaip tai tikrai patrumpintu mirksiukas.gif

pupen, taip, biskiuka laisvoka man ax.gif Krutine neuzsipildo ir rankoves neaptemptos. Bet medziaga ten netampri, tai kazin ar butu patogu, jei butu aptemptos g.gif Rankas butu sunku sulenkti. Man siaip keista, kad ta suknele butent is sitos medziagos. Galejo but bent minimaliai tampri g.gif
Papildyta:
QUOTE(mimsy @ 2014 06 16, 20:44)
Aha, Vvaiva, didele ji tau, parduok man  lotuliukas.gif

liezuvis.gif biggrin.gif
Push-upa didesni uzsidesiu ir bus gerai lotuliukas.gif
Papildyta:

O kaip jums sita balta? g.gif
http://www.freepeopl...wers-maxi-slip/

Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 16, 19:59)
O kaip jums sita balta?  g.gif
http://www.freepeopl...wers-maxi-slip/

g.gif negaliu apsispresti ar patinka ar ne biggrin.gif grazioms ir lieknoms su apatine suknute arba su kazkuo ant virsaus gal ir nieko ax.gif
bet man visgi grazu tik ant kitu paziuret, pati tokios greiciausiai neuzsideciau
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 16, 21:26)
g.gif negaliu apsispresti ar patinka ar ne  biggrin.gif  grazioms ir lieknoms su apatine suknute arba su kazkuo ant virsaus gal ir nieko  ax.gif
bet man visgi grazu tik ant kitu paziuret, pati tokios greiciausiai neuzsideciau

As paziurejau realias foto, tai dauguma mano akim be rysio susiderinusios biggrin.gif Prisirengusios, atrodo, viska, ka turi biggrin.gif Man tai tik apatines tinkancios prie jos norisi arba ant virsaus kazkokio megztuko...
Ziuriu ziuriu vis, norisi, ypac paskaicius atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 16 birželio 2014 - 20:44