Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

Smina wub.gif
QUOTE(saridon'e @ 2014 05 31, 11:12)
*MONAMI*, parodau mažyles  Sandown raiboji, Salmon princes (comtes)

wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(silvija72 @ 2014 05 31, 10:27)
gal kuri turite parduot kokiu idomesniu veisliu plenciuku? bigsmile.gif

parašykit kas domina,visos mes čia visko turim biggrin.gif ax.gif

Atsakyti
Nuostabios gelytes visų wub.gif wub.gif wub.gif Ačiu,kad taip aktyviai dalinates grožiais thumbup.gif
Kišau šiandien pelargonija calais žemėn. Lyg ir nuolatinen vieton,bet su vazoneliais,kad žiemot lengviau butų pėrkelti.Gana anksti ir draugiškai jos pražydo ax.gif
Atsakyti
parasykit i a.z ka turit gero?as apziuresiu blush2.gif
Atsakyti
Nezinau, kas tokia, bevarde kaimietuke gal, bet man labai grazi bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nu, moteriškės, kad mostelėjot, vos į ekraną akinių nesudaužiau belįsdama artyn, jau smina kad dėjo, tokie įdomūs rubuiliai žiedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 05 31, 23:07)
Nezinau, kas tokia, bevarde kaimietuke gal, bet man labai grazi  bigsmile.gif

Tikrai labai graži. Viduriukas toks žalsvas. Super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o pas mane dar nėra normaliai žiedų, sunkiai jos šiemet paipaliojasi po žiemos miegų doh.gif
aš jau net imu galvoti, gal reik pavasari pirkt jau žydinčias paprastas, kurias turguje pardavineja ir nelaikyti kitam sezonui..
nes nueini i turgu ir vel norisi pirkti, nes matai žydinčias, o namie pilna, bet dar reik laukti kaži kaž kiek..
aišku vasara kai sužydi tai atsidžiaugt negali, bet tas laukimas doh.gif
nekantri labai lotuliukas.gif man reik čia ir dabar lotuliukas.gif
mažiukės padaugintos veislinės jau kaip ir su žiedynais, senes dar paipaliojasi ir nesupranta ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 06 01, 11:03)
o pas mane dar nėra normaliai žiedų, sunkiai jos šiemet paipaliojasi po žiemos miegų  doh.gif
aš jau net imu galvoti, gal reik pavasari pirkt jau žydinčias paprastas, kurias turguje pardavineja ir nelaikyti kitam sezonui..
nes nueini i turgu ir vel norisi pirkti, nes matai žydinčias, o namie pilna, bet dar reik laukti kaži kaž kiek..
aišku vasara kai sužydi tai atsidžiaugt negali, bet tas laukimas  doh.gif
nekantri labai  lotuliukas.gif  man reik čia ir dabar  lotuliukas.gif
mažiukės padaugintos veislinės jau kaip ir su žiedynais, senes dar paipaliojasi ir nesupranta ka daryti.

Anksciau reik pradet budinti is miegu, tai zydes anksciau. As gal vasario gale jau liet pradedu, tai dabar zydi pilnu tempu.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 06 01, 09:40)
Anksciau reik pradet budinti is miegu, tai zydes anksciau. As gal vasario gale jau liet pradedu, tai dabar zydi pilnu tempu.

tai va kad iki kol susyla oras jos tupi rusyje
namuose vietos nepakanka
o vazonu kiekis didelis doh.gif
Atsakyti
user posted image
Kad taip ,kaip nuotraukoj ,gyvai atrodytų doh.gif
user posted image
Kad nuotraukoj taip gražiai atrodytų ,kaip gyvai biggrin.gif Toliau esančio kerelio spalva atitinka tikrovę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražios spalvos ax.gif
O pro mano kolekciją anytos katinas prasinešė doh.gif Svetimoj vietoj katinas nudurno, o dar vaikai "kačiuku" vis lindo pasidžiaugti, tai tas slėpėsi šnypšdamas kur tik įmanoma. Tai dalis augalų aplaužytais lapais ir žiedais, dalis išvartyta ir didžioji dauguma katino plaukais aplipus doh.gif Ot svečias lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kaip pas mus čia temoje gražu- o vasara dar tik prasideda wub.gif

Šiandien atnešu tik vieną, naujokėlę Odenjso Poetry in Motion:

user posted image

user posted image
Atsakyti