Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

Darse, ta naujokėlė tokia nekalta ir minkšta atrodo, puri labai, norisi sugniažti tongue.gif
Atsakyti
Darse nuostabu wub.gif
Atsakyti
Darse, gražu wub.gif Pas mane ji dar tik vieną žiedą išleido, ir tai kažkokį nepilną smile.gif

Amarrile, gražūs vaizdeliai thumbup.gif

Tute28, balta gėlytė superinė wub.gif
Atsakyti
Cioce, kaip galia dėl gėlyčių 4u.gif Tikiuos, nei viena nežuvo nuo katino letenos? doh.gif 4u.gif Aš, kad ir kaip myliu gyvūnus, bet ir gyvūnai (katė) ir žmonės (namiškiai) žino, kas jų lauktų, jei bent lapelis nukristų nuo mano numylėtinių gėlyčių biggrin.gif Bet pasitaiko ir pas mus visokių avarijų, tik kol kas pelargonijos nenukentėjo, labiausiai kažkodėl kliūdavo pomidorų daigams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, labai ieskau pirkti roziaziedes pelargonijos sakeles arba jau isaknydintos. Ryskios spalvos: raudonos arba rozines. Geriausia Vilniuje, kad nereiketu siusti 4u.gif
Atsakyti
sweikos, nedrasiai skleidziasi ir mano pirmoji roziaziede pirkta is Jediaros:)user posted image
Atsakyti
Insandra, graži wub.gif Čia Denisė, Fischers ar kita kokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 06 04, 12:38)
Insandra, graži wub.gif  Čia Denisė, Fischers ar kita kokia? g.gif

lygtai denise
Atsakyti
Darsė Gražiai atrodo naujokė wub.gif Jei palygintum su Denise,kuri laimetų?
user posted image
Šitokią vieną senutę norečiau kam atiduoti,gal tiesiog šakutemis atsiųsti,nes tinkama tik dauginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 birželio 2014 - 15:05
Insanda, graži rožė wub.gif

Amarrile, Denisės neturiu- nelemta man matyt. Turiu tik Fishers Appleblossom, tai jį įspūdingo stoto ir labai gražiais žiedynais, o naujokėlė mažutė, bet verta dėmesio, nes nešykšti žiedų rolleyes.gif Žodžiu, imčiau abi, jos iš skirtingų svorio kategorijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 06 04, 13:27)
sweikos, nedrasiai skleidziasi ir mano pirmoji roziaziede pirkta is Jediaros:)

thumbup.gif

O čia mano Denise

user posted image

Fishers Appleblossom

user posted image

Ir abi ax.gif

user posted image
Atsakyti
tikros grazuosles pas jus Jediara thumbup.gif
Atsakyti