Darse, ta naujokėlė tokia nekalta ir minkšta atrodo, puri labai, norisi sugniažti

Darse nuostabu

Darse, gražu
Pas mane ji dar tik vieną žiedą išleido, ir tai kažkokį nepilną
Amarrile, gražūs vaizdeliai
Tute28, balta gėlytė superinė

Amarrile, gražūs vaizdeliai

Tute28, balta gėlytė superinė

Cioce, kaip galia dėl gėlyčių
Tikiuos, nei viena nežuvo nuo katino letenos?
Aš, kad ir kaip myliu gyvūnus, bet ir gyvūnai (katė) ir žmonės (namiškiai) žino, kas jų lauktų, jei bent lapelis nukristų nuo mano numylėtinių gėlyčių
Bet pasitaiko ir pas mus visokių avarijų, tik kol kas pelargonijos nenukentėjo, labiausiai kažkodėl kliūdavo pomidorų daigams

Sveikos, labai ieskau pirkti roziaziedes pelargonijos sakeles arba jau isaknydintos. Ryskios spalvos: raudonos arba rozines. Geriausia Vilniuje, kad nereiketu siusti

sweikos, nedrasiai skleidziasi ir mano pirmoji roziaziede pirkta is Jediaros:)

Insandra, graži
Čia Denisė, Fischers ar kita kokia?

QUOTE(smina @ 2014 06 04, 12:38)
lygtai denise
Darsė Gražiai atrodo naujokė
Jei palygintum su Denise,kuri laimetų?

Šitokią vieną senutę norečiau kam atiduoti,gal tiesiog šakutemis atsiųsti,nes tinkama tik dauginimui.

Šitokią vieną senutę norečiau kam atiduoti,gal tiesiog šakutemis atsiųsti,nes tinkama tik dauginimui.
Insanda, graži rožė
Amarrile, Denisės neturiu- nelemta man matyt. Turiu tik Fishers Appleblossom, tai jį įspūdingo stoto ir labai gražiais žiedynais, o naujokėlė mažutė, bet verta dėmesio, nes nešykšti žiedų
Žodžiu, imčiau abi, jos iš skirtingų svorio kategorijų

Amarrile, Denisės neturiu- nelemta man matyt. Turiu tik Fishers Appleblossom, tai jį įspūdingo stoto ir labai gražiais žiedynais, o naujokėlė mažutė, bet verta dėmesio, nes nešykšti žiedų

tikros grazuosles pas jus Jediara