Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(Ciocė @ 2014 05 23, 16:05)
Kaip tik turiu vieną nemažą jau daigelį net su žiedeliais  biggrin.gif

perku smile.gif parasykit i az
Atsakyti
Sveikos ! Turiu klausimeli. Kas galetu buti pelargonijai, kad ji krauna super mazus ziedynus? Kazkur gaunasi 3 kartus mazesni nei visu kitu.
Atsakyti
Sumesti laikinai vazoneliai.Kažkas panašaus ir liks,nebent koks foninis augaliukas dar tilps
user posted image
Šis vaizdelis man naujas,nes rododendras pražydo pirmą kartą,ne ružavas,bet vos fioletinis. Visai patiko spalvinis derinys su šiom pelargonijom. Gal ir kitą pavasarį reikes pakartoti. O ka sodinsiu vasarai,dar nežinau,pretenduoja dar ir begonijos smulkiažiedes pelargonijų vietoj g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 05 23, 13:22)
gal kas daigeli turetu ar isaknydinta?
Papildyta:

mane jau antri metai traukia baltos sviesios spalvos
o rozems irgi biggrin.gif dar geltonos, oranzines.
tradicines raudonos jau pabodo biggrin.gif

kažkur skaičiau, jog norint padidint darbingumą, reikia aplinką puošti raudonomis pelargonijomis, rožinės skatina romantiškos meilės jausmą, o jei moteris namus puošia baltomis pelargonijomis, labai tikėtinas jog ji tyliai ilgisi ir kviečias pas save mažiuką nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 05 24, 22:45)
kažkur skaičiau, jog norint padidint darbingumą, reikia aplinką puošti raudonomis pelargonijomis, rožinės skatina romantiškos meilės jausmą, o jei moteris namus puošia baltomis pelargonijomis, labai tikėtinas jog ji tyliai ilgisi ir kviečias pas save mažiuką  nestuke.gif

kaip įdomiai ir gražiai parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos naujoj temoj 4u.gif

Geri dabar orai pelargonijoms thumbup.gif
Pasivaikščiojau iš ryto aplink saviškes ax.gif

Skleidžiasi taškuotoji Sandown:
user posted image

Mrs. Tarrant:
user posted image

O čia zonartic Lara Largo, labai įdomus augaliukas, trumpas stiebelis, tankiai apaugęs lapais, lapai ant labai ilgų kotelių:
user posted image

Šiemet po ilgų dvejonių įsigijau kelias tulpiažiedes, nenuvylė, beveik neauga, tik žydi bigsmile.gif
Mrs. Charles
user posted image

Marbacka Tulpan
user posted image

Patricia Andrea
user posted image

Tamsialapė Burns Country, dar nespėjo gerai įdegti smile.gif
user posted image

Na ir bendras vaizdas mano žaliojo kampelio balkone
user posted image

user posted image

Dabar pasiimsiu fotoparatą ir eisiu į lauką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 05 24, 22:45)
kažkur skaičiau, jog norint padidint darbingumą, reikia aplinką puošti raudonomis pelargonijomis, rožinės skatina romantiškos meilės jausmą, o jei moteris namus puošia baltomis pelargonijomis, labai tikėtinas jog ji tyliai ilgisi ir kviečias pas save mažiuką  nestuke.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vai vai vai nesikvieciu biggrin.gif
reiks tadu isigyt daugiau raodonu atspalviu biggrin.gif

aisku nuo roziniu atspalviu iki baltu labai jau netoli biggrin.gif nuo romantikos iki leliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 05 25, 09:46)

Pasivaikščiojau iš ryto aplink saviškes ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

pas mane netektis verysad.gif NOEL verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 25, 13:11)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

pas mane netektis  verysad.gif NOEL  verysad.gif

Liga užpuolė ar "smurtinė" mirtis biggrin.gif O jei rimta, tai užuojauta. Man mano gėlės irgi kaip gyvi padarai, artimos draugės.
Atsakyti
pasigirsiu- mano foxy pagaliau parodė spalvą- nu chytra tokia, avietinė su raudona, dvispalvė, sakyčiau, labiau. ir svyrančios jau skleidžia po žiedą- bus tos smulkiais žiedų lapukais wub.gif randonos, randonos
na dėl prietaro tada aš rami- tik 1 balta, ir visos raudonos, plius sibylė alyvinė labai rėkia ant kelmelio. sunešiau į šiltnamį, bo lietus kaupiasi
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 05 25, 00:45)

Gal todėl labiausiai myliu raudonos sp., kurių daugiausiai ir turiu thumbup.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
mano foxy ( kas tie baltumai- neklauskit, nežinau, bet ant žiedų, pumpurų jų yra)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 25 gegužės 2014 - 21:24