Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

Labas vakaras,auginu pelergonijas paprastas sodely kelis metus,atrodo sekesi,o siandien pamaciau kad lapai apipulti zaliais mazais vabaliukais-tikriausiai amarais verysad.gif ir mazais nejudanciais baltais vabaliukais,gal zinote kaip man joms padeti,ka daryti?Labai nenoreciau ju prarasti.
Kiek pasiskaiciau reikia purksti metafoso preparatais,bandysiu pirkti jo.O gal jus ka patarsite?Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 25 gegužės 2014 - 22:06
QUOTE(garbane @ 2014 05 25, 22:05)

man nuo žalių ir juodų vabaliukų ant rožių ir visur kitur labai padeda paprastas dezodorantas, tik be talko kad būtų- iš arti nupurškiu, bet ne kai saulė plieskia, ir viskas.( gėlyne dirbdama susipažinau su šiuo reikalu- nu akurat veiksmingas)
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 25, 15:58)
Liga užpuolė ar "smurtinė" mirtis  biggrin.gif  O jei rimta, tai užuojauta. Man mano gėlės irgi kaip gyvi padarai, artimos draugės.

nelabai supratau,bet radau visą sunykusį,kai kitos aplinkui gražiai auga unsure.gif
matyt kažkas netiko/nepatiko g.gif

labai gražūs visų žiedai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 25 gegužės 2014 - 22:41
4u.gif
aš vakar irgi apsižiūrėjau saviškes wub.gif
yra bent kelios labai jau panašios,kaip ir norėčiau pasilikti tik vieną iš jų,bet išsirink dabar tą pačią pačiausią biggrin.gif

čia su vardais
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
-
user posted image
kažkoks šešėlis persimetė per vidurį foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 26 gegužės 2014 - 07:37
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 17:49)
pasigirsiu- mano foxy pagaliau parodė spalvą- nu chytra tokia, avietinė su raudona, dvispalvė, sakyčiau, labiau. ir svyrančios jau skleidžia po  žiedą- bus tos smulkiais žiedų lapukais  wub.gif randonos, randonos
na dėl prietaro tada aš rami- tik 1 balta, ir visos raudonos, plius sibylė alyvinė labai rėkia ant kelmelio. sunešiau į šiltnamį, bo lietus kaupiasi

nemanau , kad tai prietaras, tiesiog išsirinkdama spalvas, šeimininkė išsiduoda, koks jos gyvenimo etapas dabar: darbas, meilė ar vaikai 4u.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 22:21)
mano foxy ( kas tie baltumai- neklauskit, nežinau, bet ant žiedų, pumpurų jų yra)

gal nudegė unsure.gif Vakar saviške Foxy džiaugiaus, l.stambūs, ilgakočiai žiedynai ir daug
Atsakyti
Kažkodėl nesulaukiu rožiažiedių normalaus vaizdo,džiūsta dalis pumpurų dar neišsiskleidę.Gal kokiu momentu ilgiau nepalaisčiau ir jos suregavo į nepriteklių.? Viena tai lauke,irgi yra būt ko nepatenkintai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 26, 08:14)
4u.gif
aš vakar irgi apsižiūrėjau saviškes  wub.gif
yra bent kelios labai jau panašios,kaip ir norėčiau pasilikti tik vieną iš jų,bet išsirink dabar tą pačią pačiausią  biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif o kas trukdo auginti visas, na nebent vietos trūkumas g.gif visos savaip gražios.
Atsakyti
Sveikos nuostabiu gelyciu myletojos bigsmile.gif Taip smagu akis paganyt i tokius grozius bigsmile.gif Siemet mazai turiu, ka rodytis, dar vos tik pradeda zydet, bet va mano baltoji karaliene vel siemet dziugina aki bigsmile.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 26 gegužės 2014 - 22:57
Tiesiog akys mirga nuo visokių grožių thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Būtų gerai dar viena ...lige nesusirgti blush2.gif Bet šitiek spalvotų virusų doh.gif
Atsakyti
tute28 nuostabi karalienė
ji namie auga? ar lauke?
kaip priziurit?

man su karaliskom nepavyksta susidraugauti
ziedai ju ispudingi, bet baltuku puolimas ir lepesnes jos gerokai nei kitos.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 05 26, 22:43)
thumbup.gif  wub.gif o kas trukdo auginti visas, na nebent vietos trūkumas g.gif visos savaip gražios.

tai va teks visas auginti biggrin.gif

QUOTE(tute28 @ 2014 05 26, 23:56)
mano baltoji karaliene vel siemet dziugina aki  bigsmile.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(b.kite @ 2014 05 27, 08:18)
, bet baltuku puolimas

doh.gif jau šito gėrio kiek radau ant jaunų augaliukų doh.gif
Atsakyti