QUOTE(zemaituke @ 2014 05 28, 19:50)
o sakykite, koks tas atitinkamas laiko tarpas kada reikia ispeti darbdavi jog gryztu is VPA anksciau ar sumastau prasitesti VPA? ir jei i mano vieta buvo priimtas zmogus, tai man pranesus jog gryztu po tam tikro laiko i darba atleis ta zmogu ir mane atgal priims i ta vieta? nors musu darbovietej beveik visada buna trukumas zmoniu, bet vdrug tuo laikotarpiu kai as nuspresiu gryzt bus pilnas sastatas kolektyvo tai atleis ta zmogu kuris buvo priimtas vietoj manes taip?

ir dar... gal ne visai i tema.. bt jei antrais VPA metais nutarsiu vaika leisti i darzeli ar vistiek gausiu is sodros ismoka (jei imciau dviem metams). nes man taip asocijuojasi jog jei esi VPA tai ir vaika turi pati auginti

zodziu ar galima leisti i darzeli vaikiuka esant VPA, ismokos nenukentes?
Siaip pries 2 sav. kazkur.
Gali ir nepriimti i ta pacia vieta,nors turetu,tiesiog,jeigu tas zmogus dirbs geriau,tai gali jums pasiuliti arba kitas pareigas arba atleisti su iseitinem,jeigu nesutinkat.
Taip,gausit.
Galit leisti vaika kada norit i darzeli,ne nuo to priklauso ismokos mokejimas.
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2014 05 28, 22:14)
Mano draugei analogiška situacija. Jums nereikia nieko atsisakyti. Gausite viską, nes tai yra ne darbinės pajamos VPA pinigėliai, o pašalpa
Uz pirma vaika pasalpos negaus,nes abidvi pasalpos negali virsiti 100%.