Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 26, 15:39)
Nenusiminkit, kai paklius maziausias, kiti du tures jau 2 prioritetus: is daugiavaikes seimos plius brolis lankos darzeli. Tikrai turetumet pakliuti.
Nors jei tokios seimos (daugiavaikes) susiduria su problema, jau baisu, kad dar 4 metus teks uz privatu darza pakloti puse algos verysad.gif

tai, kad aš kai leisiu mažiausią, iškart eisiu dirbt. mano mažiui kitais metais rugsėjį net metukų nebus, tai tik dar kitais metais galiu leist ir po to žiemą į darbą. jei kitais metais nepaklius mano vyresni, tada jau dar kitais metais visus tris bandysiu. o jei nepaklius kažkuris, nu tai bijau net pagalvot. nes aš jei bent vieną išleisiu į privatų daržą, galėsim visi nebevalgyt. pajamos tikrai labai mažos verysad.gif
belieka dar 5 vaikus pasigimdyt, o jau paskui į pensiją, nereikės dirbt lotuliukas.gif juokas pro ašaras.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 26, 14:23)
aš tai dar laimei vaiko priežiūros atostogose, bet jau labai neramu kas bus ateityje  unsure.gif ir šiaip nesinori, kad didelis vaikas sėdėtų tik namuose su kūdikiais ir manimi. jei šiemet nepakliūsim, tai kitais metais jau turėsim laukti eilės į 5 - 6 metų grupę, mažesnis į 3 - 4 m grupę, tai irgi matyt šansų mažai. turbūt realiausia pakliūt kai formuoja lopšelio grupes? tada daugiau vaikų priima. žodžiu, paklius tik mažiausias, o kitus du į darbą vedžiosiuos arba tikrai - beliks mesti darbą  doh.gif ir taip sunku su mažais vaikais dirbt, niekas tokių darbuotojų nenori, o čia iš vis net palikt vaikų nėra kur  unsure.gif
paskambinau ir į Žolynėlį, pasakė tą patį - vietų nėra, nieko nepriims  verysad.gif

Sakes. Skambinau i savivaldybe pasitarti, tai atsiliepusi konsultante pati susigraudino. Sako net patarti neturinti nieko doh.gif
Itariu, teks ieskoti kam kysi duoti. Kitaip prasti popieriai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 26, 15:55)
Sakes. Skambinau i savivaldybe pasitarti, tai atsiliepusi konsultante pati susigraudino. Sako net patarti neturinti nieko doh.gif
Itariu, teks ieskoti kam kysi duoti. Kitaip prasti popieriai  unsure.gif

man irgi pernai taip buvo, pokalbis dėl to pasibaigė konsultantės žodžiais - tepadeda man Dievas tongue.gif bet žiūriu ir šiemet labai sekmė mūsų nelydi..
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 26, 15:55)
Itariu, teks ieskoti kam kysi duoti. Kitaip prasti popieriai  unsure.gif

Kai suzinosit kam duoti - pasidalinkit.. mes irgi beviltiskoj padety, bet geriau jau paskola paimt ir duoti ta 3000 ar 5000 kysi viena karta, negu po 1500 eina/neina vaikas i darzeli moketi privaciam.. schmoll.gif
Atsakyti
dar paskambinau į savivaldybę trumpuoju numeriu, pasakė laukt birželio 1 d, kai bus baigtos formuot grupės. bet patvirtino, kad jei nėra vietos, tai ir liksit pirmi eilėje iki kitų metų. paklausiau o kaip, jei tarkim metų bėgyje koks nors vaikas išeis, išvyks, ar pateksim, ar praneš man kažkas? pasakė ne, lauksit vis tiek kitų metų, nebent patys į darželį kreipsitės susižinot. tai nieko nesuprantu, ką pats darželis gali, jei vietas skirsto savivaldybė? g.gif kai pernai buvau savivaldybėje, ten man sakė, kad jei atsilaisvina vieta vidury metų, tada praneša jie ir priima. tai kaip iš tikro yra? g.gif
Atsakyti
Kaira, praneša ir vidury metu. Musu kiemo pazistamai mamytei pranešė šių metu kova.
Na, jei zinosiu kam duot, tai pasidalinsiu. Tik kaip sužinoti kam? ?
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 26, 16:13)
Kaira, praneša ir vidury metu. Musu kiemo pazistamai mamytei pranešė šių metu kova.

tai vadinasi sėdi ten žalios pačios ir nežino ką šneka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 26, 15:48)
tai, kad aš kai leisiu mažiausią, iškart eisiu dirbt.  mano mažiui kitais metais rugsėjį net metukų nebus, tai tik dar kitais metais galiu leist ir po to žiemą į darbą. jei kitais metais nepaklius mano vyresni, tada jau dar kitais metais visus tris bandysiu. o jei nepaklius kažkuris, nu tai bijau net pagalvot. nes aš jei bent vieną išleisiu į privatų daržą, galėsim visi nebevalgyt. pajamos tikrai labai mažos  verysad.gif
belieka dar 5 vaikus pasigimdyt, o jau paskui į pensiją, nereikės dirbt  lotuliukas.gif juokas pro ašaras.

QUOTE(Kaira @ 2014 05 26, 16:07)
dar paskambinau į savivaldybę trumpuoju numeriu, pasakė laukt birželio 1 d, kai bus baigtos formuot grupės. bet patvirtino, kad jei nėra vietos, tai ir liksit pirmi eilėje iki kitų metų. paklausiau o kaip, jei tarkim metų bėgyje koks nors vaikas išeis, išvyks, ar pateksim, ar praneš man kažkas? pasakė ne, lauksit vis tiek kitų metų, nebent patys į darželį kreipsitės susižinot. tai nieko nesuprantu, ką pats darželis gali, jei vietas skirsto savivaldybė?  g.gif kai pernai buvau savivaldybėje, ten man sakė, kad jei atsilaisvina vieta vidury metų, tada praneša jie ir priima. tai kaip iš tikro yra?  g.gif

Atsiprasau, nelabai suprantu jusu padeties. Jei cia visi vaikai parasyti jusu, tai su daugiavaikiskumu neturit pirmenybes? O 2010 gimimo vaikas dar nelanko darzo? Butu dar kitiems pirmenybe viena. Negavot 2012 metais? Juk jau tada turejot 3 vaikus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 26 gegužės 2014 - 15:17
QUOTE(Nasturcija @ 2014 05 26, 16:16)
Atsiprasau, nelabai suprantu jusu padeties. Jei cia visi vaikai parasyti jusu, tai su daugiavaikiskumu neturit pirmenybes? O 2010 gimimo vaikas dar nelanko darzo? Butu dar kitiems pirmenybe viena. Negavot 2012 metais? Juk jau tada turejot 3 vaikus g.gif

2012m neleidau, nes tada gimė ketvirtas ir nenorėjau dar dvimetuko leist, galvojau palauksiu ir išleisiu 3 metukų. tada ten visa ta sistema persikraustė į savivaldybę, nes aš dar užrašinėjau vaiką pačiame vaikų darželyje. pernai neperpildžiau prašymo, galvojau bus pliusas, kad seniai eilėje, o vertėjo perpildyt ir užsirašyt ne į vieną, o į kelis darželius. tai va, rezultate pernai likom už borto, nes nepaisant, kad daugiavaikiai, registracijos vieta buvo kitame rajone, pas mano tėvus unsure.gif šiemet jau ir persideklaravom, ir perpildžiau prašymą į kelis daržiukus, rezultate eilėse pirmi, o darželiuose vietos nėra sad.gif ketvirtas vaikas irgi iš esmės galėjo šiemet eit, jam 2 metukai, bet dabar aš su paskutiniu mažiuku namie, tai vėl gi planavau leist nuo 3 metų, apeiant lopšio grupę, tiesiai į darželį. bet matau, kad yra tikimybė, jog kitais metais vėl bus iš lopšio jau suformuotos grupės ir vėl kažin kaip pateksim. galiausiai dar kitais metais pateks tik pats mažiausias biggrin.gif
Atsakyti
Matyt jau ir niekas nesikeis su 3-4m vaikų grupėmis, nes pažiūrėjau anos savaitės skaičiukus, tai po vieną vietą yra pasikeitusios, reiškią grupes jau papildė.. sad.gif
Atsakyti
klaipedeties ar suprantat ta nauja el tvarka,buvau uzrasius i tris darzelius prioriteto tvarka,siandien gavau el laiska,kad i viena patekom,bet jis tuoliausiai nuo namu,tektu vezt vaika autobusu,o kur laukiam eilej virs pusantru metu,tas darzelis isvis dingo,neber nei eiles,nei kad formuojamos grupes,visai pasimeciau,nes norejosi kad patektu i anksciausiai parasyta darzeli,o dabar jis dinges,parasyta kad priskirta mums tas vienas darzelis,o apie anuos dviejus isvis jokios info,tai kaip dabar elgtis,nes neva i ta kur patekom reik per 10 dienu atvykt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 05 26, 17:14)
klaipedeties ar suprantat ta nauja el tvarka,buvau uzrasius i tris darzelius prioriteto tvarka,siandien gavau el laiska,kad i viena patekom,bet jis tuoliausiai nuo namu,tektu vezt vaika autobusu,o kur laukiam eilej virs pusantru metu,tas darzelis isvis dingo,neber nei eiles,nei kad formuojamos grupes,visai pasimeciau,nes norejosi kad patektu i anksciausiai parasyta darzeli,o dabar jis dinges,parasyta kad priskirta mums tas vienas darzelis,o apie anuos dviejus isvis jokios info,tai kaip dabar elgtis,nes neva i ta kur patekom reik per 10 dienu atvykt... g.gif

O patekot į 1 numeriu parašytą darželį ar 2,3?
Gavot darželį, kitur nepretenduojat, todėl ir eilių nebematot.
Arčiausiai esantį reikėjo rašyti pirmu numeriu).
Jei patekot į darželį, kuris 2 numeriu, tai į 1 nepatekot/netilpot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 26 gegužės 2014 - 16:27