QUOTE(Villy @ 2014 05 29, 20:13)
Jau neaišku kuo tikėti

šeštadienį man skambinusi savivaldybės darbuotoja aiškino, kad mūsų šansai patekti į Medynėlį realūs (mes jį pasirinkę pirmu prioritetu, bet vieta eilėje kol kas toli toli..), kad dar nebaigtas skirstymas. Minėjo, kad priims 45 vaikiukus į lopšelį. Nuo šeštadienio eilė į jį pajudėjo per 2 vaikus, tai keista, kad jau Jums sako, kad vietų nebėra.
Hm, pagal prioriteta Medynelis pas mane 3 (pirmas strazdelis, antras raktelis), gal del to man taip pasake, kad sansu patekt mano atveju nerealu. Medynely esame 45 is 237. Strazdelyje esame 50 is 245, tai strazdely sako be sansu tikrai. gal jus jau patekote i medyneli, tiesiog dar sistemoj nematote, juk Jums jis pagal prioriteta pirmas, o pranesimu pasake ir kita savaite dar sius.
Papildyta:
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 29, 21:13)
Ar teisingai suprantu, kad formuoja tik is tu, kas pažymėjo si darzeli pirmu numeriu?
Reiskia, jei kita savaite nieko negausiu, tai reiks, kad mepateksim i pirmu numeriu pažymėta darzeli. Bet cia lyg kazkas rase, kad ir jau is antro pasirinkimo gavo. Gal cia ne Vilniuje..,
man taip pasake, kad kolkas eme tik 1 prioritetu pazymetus. beje as rasau apie 1.5-3 m. grupes.