Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(pikute84 @ 2014 05 29, 16:01)
Gavom ir mes darželį biggrin.gif  thumbup.gif Nesitikėjau tikrai. Buvo maniškė paskutinėm dienom 13 į 3-4 metų grupę. Matyt naują formavo. Čia Žirmūnėliai. Tai atlaisvinom vietas į Vieversį ir Spragtuką. Valio drinks_cheers.gif

Sveikinam smile.gif O Žirmūnėlį 1 numeriu buvote rašiusi?
Papildyta:
Gal kas žino kaip reikalai su darželiu Pasaka 3-4 metų grupe? Ar formuos ten naujas tokio amžiaus vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleckeee: 29 gegužės 2014 - 15:12
O gal kas žino kaip bus su Žilvičio 3-4m grupėmis?
Atsakyti
Panasu , kad i 3-4 tik tik pradejo formuoti. Na, bet pas mus Pasilaiciuose niekas nejuda unsure.gif
Atsakyti
o atsiuncia laiska namo ? ar paskambina paraso sms zinute ?
Atsakyti
QUOTE(Anzelika.V @ 2014 05 29, 16:38)
o atsiuncia laiska namo ? ar paskambina paraso sms zinute ?

I el.pašta gavau laiška
Atsakyti
Turiu kazkiek info del karoliniskiu darzeliu, Strazdelio, Raktelio ir Medynelio, kalbejausi su savivaldybes darbuotoja:
Medynelis ir Strazdelis - vietu jau nebeliko, Strazdelyje tik tai viena liko.
Raktelyje yra dvi grupes - vienoje darapie 10 laisvu, kitoje 15.
Siuo metu formuojamos grupes tik is pirmo pasirinkimo, veliau prades antra ir tt.
Taip pat sake, kad nereikia nusiminti jei sia savaite negausite jokio atsakymo, dar kita savaite formuos.
Mums tik Raktelis liko is pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrkaz @ 2014 05 29, 19:16)
Turiu kazkiek info del karoliniskiu darzeliu, Strazdelio, Raktelio ir Medynelio, kalbejausi su savivaldybes darbuotoja:
Medynelis ir Strazdelis - vietu jau nebeliko, Strazdelyje tik tai viena liko.
Raktelyje yra dvi grupes - vienoje darapie 10 laisvu, kitoje 15.
Siuo metu formuojamos grupes tik is pirmo pasirinkimo, veliau prades antra ir tt.
Taip pat sake, kad nereikia nusiminti jei sia savaite negausite jokio atsakymo, dar kita savaite formuos.

Jau neaišku kuo tikėti doh.gif šeštadienį man skambinusi savivaldybės darbuotoja aiškino, kad mūsų šansai patekti į Medynėlį realūs (mes jį pasirinkę pirmu prioritetu, bet vieta eilėje kol kas toli toli..), kad dar nebaigtas skirstymas. Minėjo, kad priims 45 vaikiukus į lopšelį. Nuo šeštadienio eilė į jį pajudėjo per 2 vaikus, tai keista, kad jau Jums sako, kad vietų nebėra.
Atsakyti
Ar yra gavusiu pranesimus i Salininku Eglute 1.5-3m?
Atsakyti
QUOTE(mirrkaz @ 2014 05 29, 19:16)
...

Ar teisingai suprantu, kad formuoja tik is tu, kas pažymėjo si darzeli pirmu numeriu?
Reiskia, jei kita savaite nieko negausiu, tai reiks, kad mepateksim i pirmu numeriu pažymėta darzeli. Bet cia lyg kazkas rase, kad ir jau is antro pasirinkimo gavo. Gal cia ne Vilniuje..,
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2014 05 29, 20:13)
Jau neaišku kuo tikėti  doh.gif šeštadienį man skambinusi savivaldybės darbuotoja aiškino, kad mūsų šansai patekti į Medynėlį realūs (mes jį pasirinkę pirmu prioritetu, bet vieta eilėje kol kas toli toli..), kad dar nebaigtas skirstymas. Minėjo, kad priims 45 vaikiukus į lopšelį. Nuo šeštadienio eilė į jį pajudėjo per 2 vaikus, tai keista, kad jau Jums sako, kad vietų nebėra.

Hm, pagal prioriteta Medynelis pas mane 3 (pirmas strazdelis, antras raktelis), gal del to man taip pasake, kad sansu patekt mano atveju nerealu. Medynely esame 45 is 237. Strazdelyje esame 50 is 245, tai strazdely sako be sansu tikrai. gal jus jau patekote i medyneli, tiesiog dar sistemoj nematote, juk Jums jis pagal prioriteta pirmas, o pranesimu pasake ir kita savaite dar sius.

Papildyta:
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 29, 21:13)
Ar teisingai suprantu, kad formuoja tik is tu, kas pažymėjo si darzeli pirmu numeriu?
Reiskia, jei kita savaite nieko negausiu, tai reiks, kad mepateksim i pirmu numeriu pažymėta darzeli. Bet cia lyg kazkas rase, kad ir jau is antro pasirinkimo gavo. Gal cia ne Vilniuje..,

man taip pasake, kad kolkas eme tik 1 prioritetu pazymetus. beje as rasau apie 1.5-3 m. grupes.
Atsakyti
QUOTE(mirrkaz @ 2014 05 29, 21:23)
Hm, pagal prioriteta Medynelis pas mane 3 (pirmas strazdelis, antras raktelis), gal del to man taip pasake, kad sansu patekt mano atveju nerealu. Medynely esame 45 is 237. Strazdelyje esame 50 is 245, tai strazdely sako be sansu tikrai. gal jus jau patekote i medyneli, tiesiog dar sistemoj nematote, juk Jums jis pagal prioriteta pirmas, o pranesimu pasake ir kita savaite dar sius.

Papildyta:
man taip pasake, kad  kolkas eme tik 1 prioritetu pazymetus. beje as rasau apie 1.5-3 m. grupes.

As irgi apie lopselinukus. Mes i kita darzeli kitam rajone. Kalbėjau su darbuotoja, kuri vykdo skirstyma. Tai as matau, kad pirmu numeriu pazymetame darželyje bendroje eileje (eileje, kurioje neatsispindi darzeliu numeriai) esame 80 is 157. Bet savivaldybes darbuotoja mato ir kita eile, kurioje yra tik pirmu numeriu i si darzeli pateikti prašymai. Tai toje eilėje esame 10. Laisvu vietu irgi 10. Tai esam ant ribos.
Supratau, kad i si darzeli antru numeriu pateikti prašymai nepraeis. O gal kazka ne taip supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 29, 23:52)
As irgi apie lopselinukus. Mes i kita darzeli kitam rajone. Kalbėjau su darbuotoja, kuri vykdo skirstyma. Tai as matau, kad pirmu numeriu pazymetame darželyje bendroje eileje (eileje, kurioje neatsispindi darzeliu numeriai) esame 80 is 157. Bet savivaldybes darbuotoja mato ir kita eile, kurioje yra tik pirmu numeriu i si darzeli pateikti prašymai. Tai toje eilėje esame 10. Laisvu vietu irgi 10. Tai esam ant ribos.
Supratau, kad i si darzeli antru numeriu pateikti prašymai nepraeis. O gal kazka ne taip supratau.  g.gif

As kaip supratau, jei pries jus esantys vaikai pateks i savo Nr1 darzeli, tai ir jus i savo pateksit. Bet tikrai kaip keista cia su tais Nr1, pasirodo tai yra DAUGIAU NEI SVARBU. Jau kitais metais kas rasys prasymus, manau atidziau rinksis darzelius. Nes pakliuti realiai tu gali i Nr1, jei labai pasiseks - i 2, bet i paskutinius pagal prioriteta jei ten visai nera konkurencijos ir yra laisvu vietu, nes kitaip taves net nesvarstys sudarant eiles.

Pas mus nejuda niekas jau savaite.. kazkaip pradedu abejoti, kad spes viska suskirstyt iki birzelio 1 unsure.gif
Atsakyti