Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

Bet iš visų parašymų man kažkaip neaišku, kam tada reikia rinktis 5 darželius. Ir jei pvz., aš kaip daugiavaikė turiu prioritetą į visus darželius, tai kaip gali patekti vaikas be prioriteto aukščiau manęs. Kažkaip čia neaišku su tuo eiliškumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckeee @ 2014 05 29, 15:14)
Sveikinam  smile.gif O Žirmūnėlį 1 numeriu buvote rašiusi?
Papildyta:
Gal kas žino kaip reikalai su darželiu Pasaka 3-4 metų grupe? Ar formuos ten

Labas rytas. Dėkui smile.gif Jo, šis darželis pirmu nr. buvo įrašytas, tai gautųsi, kad tikrai tie pasirinkimai kuris pirmas labai svarbūs. Pasisekė mums šiais metais, bet tai tikrai nenormalus tas skirstymas. Kaži kuriam darželyje gali likti laisvų vietų, kad papultum į 2 ar 5 nr. pažymėtą darželį.
Atsakyti
QUOTE(mirrkaz @ 2014 05 29, 21:23)
Hm, pagal prioriteta Medynelis pas mane 3 (pirmas strazdelis, antras raktelis), gal del to man taip pasake, kad sansu patekt mano atveju nerealu. Medynely esame 45 is 237. Strazdelyje esame 50 is 245, tai strazdely sako be sansu tikrai. gal jus jau patekote i medyneli, tiesiog dar sistemoj nematote, juk Jums jis pagal prioriteta pirmas, o pranesimu pasake ir kita savaite dar sius.

Papildyta:
man taip pasake, kad  kolkas eme tik 1 prioritetu pazymetus. beje as rasau apie 1.5-3 m. grupes.

Nu dar trupinėlį vilties turiu, šiandien vėl pajudėjo Medynėlio eilė per porą pozicijų. įdomu kiek prieš mus esančių pasirinkę šį darželį pirmu prioritetu.. Laukimas žudo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 29, 22:13)
Ar teisingai suprantu, kad formuoja tik is tu, kas pažymėjo si darzeli pirmu numeriu?
Reiskia, jei kita savaite nieko negausiu, tai reiks, kad mepateksim i pirmu numeriu pažymėta darzeli. Bet cia lyg kazkas rase, kad ir jau is antro pasirinkimo gavo. Gal cia ne Vilniuje..,

Kaip ir rašiau, mano dukrytė pateko į 5 prioritetu pažymėtą vietą.. Matyt tą darželį pirmą pradėjo žiūrėt, nors aš prašymus pildžiau tikrai pagal norą lankyti tam tikrą darželį, o 1nr. pasirinktą darželį tik vėliau pradėjo skirstyti, gal ir ten būtų patekus dukrytė, na, bet svarbu, kad kažkur pateko smile.gif
Atsakyti
sakykit, tos, kurios gavot kvietimus?
ar tikrai čia tiek daug laiko duoda pasirašymui sutarčiai iki rugpjūčio 1?
ar galima nueiti dabar su vaiko gimimo liudijimu, o paskui atnešti visas gydytojų pažymas?
ir kas tas A klasės pažyma?
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 05 30, 08:19)
Bet iš visų parašymų man kažkaip neaišku, kam tada reikia rinktis 5 darželius. Ir jei pvz., aš kaip daugiavaikė turiu prioritetą į visus darželius, tai kaip gali patekti vaikas be prioriteto aukščiau manęs. Kažkaip čia neaišku su tuo eiliškumu  4u.gif

Vaikas be prioriteto auksciau Jusu niekada nebus bendroje eileje. Kadangi Jus visur busite pirmose pozicijuose, tai ir patenkate i jusu Nr1 pasirinkta darzeli. Kitame darzelyje, bendroje eileje jus butumete irgi priekyje, bet i ten pradzioj formuojant grupes imtu vaikus is bendros eiles kurie ta darzeli pasirinko Nr1. Tai Jusu pasirinktame darzelyje tarkim Nr3 jus butumete tikrai uz tu vaiku, kurie turi maziau prioritetu, bet pasirinko ta darza Nr1
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 05 30, 09:02)
sakykit, tos, kurios gavot kvietimus?
ar tikrai čia tiek daug laiko duoda pasirašymui sutarčiai iki rugpjūčio 1?
ar galima nueiti dabar su vaiko gimimo liudijimu, o paskui atnešti visas gydytojų pažymas?
ir kas tas A klasės pažyma?

Iš tirkųjų duotas toks terminas. Aš buvau darželyje, tai daviau gimimo liudijimo kopiją ir tą pažymą, kad mokesčius moku Vilniui. O dėl sveikatos pažymos, tai direktorė sakė, kad bus gerai rudenį.

QUOTE(*kineziuke* @ 2014 05 30, 09:20)
Vaikas be prioriteto auksciau Jusu niekada nebus bendroje eileje. Kadangi Jus visur busite pirmose pozicijuose, tai ir patenkate i jusu Nr1 pasirinkta darzeli. Kitame darzelyje, bendroje eileje jus butumete irgi priekyje, bet i ten pradzioj formuojant grupes imtu vaikus is bendros eiles kurie ta darzeli pasirinko Nr1. Tai Jusu pasirinktame darzelyje tarkim Nr3 jus butumete tikrai uz tu vaiku, kurie turi maziau prioritetu, bet pasirinko ta darza Nr1

Bet jei aš nepatenku į Nr1 darželį. O kodėl NR3 darželyje aš būčiau žemiau tų, kurie turi mažiau prioritetų? Juk mano prioritetai galioja į visus darželius. Tai pagal prioritetų tvarką, aš turėčiau būti aukščiau ir NR3 darželyje... Nu kažkokia nesąmonė.
Atsakyti
Musu kieme svente thumbup.gif gavom darzeli pasilaiciuose Gabijeleje, buvom 53, darzeklis nr 1 prasyme buvo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reguste: 30 gegužės 2014 - 08:30
QUOTE(Ali @ 2014 05 30, 09:26)
Iš tirkųjų duotas toks terminas. Aš buvau darželyje, tai daviau gimimo liudijimo kopiją ir tą pažymą, kad mokesčius moku Vilniui. O dėl sveikatos pažymos, tai direktorė sakė, kad bus gerai rudenį.
Bet jei aš nepatenku į Nr1 darželį. O kodėl NR3 darželyje aš būčiau žemiau tų, kurie turi mažiau prioritetų? Juk mano prioritetai galioja į visus darželius. Tai pagal prioritetų tvarką, aš turėčiau būti aukščiau ir NR3 darželyje... Nu kažkokia nesąmonė.

Tai jei nepatenkate tada matyt kitaip turetu buti. Bet as iki galo nesuprantu kaip yra dabar daroma.. schmoll.gif Bet matyt su daug prioritetu 100 proc patenka i pirmus dariukus.
Papildyta:
QUOTE(reguste @ 2014 05 30, 09:30)
Musu kieme svente  thumbup.gif  gavom darzeli pasilaiciuose Gabijeleje, buvom 53, darzeklis nr 1 prasyme buvo. 4u.gif

i lopseli ar darzeli patekote?
Atsakyti
QUOTE(reguste @ 2014 05 30, 09:30)
Musu kieme svente  thumbup.gif  gavom darzeli pasilaiciuose Gabijeleje, buvom 53, darzeklis nr 1 prasyme buvo. 4u.gif

OOOO sveikinu, mes į Gabijėlę kol kas 77, į Vėjelį 55, bet jau turbūt nieko šiemet nebegausim verysad.gif , o šie du darželiai, galima sakyti, po langais cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šolta: 30 gegužės 2014 - 08:36
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 05 30, 09:32)
Tai jei nepatenkate tada matyt kitaip turetu buti. Bet as iki galo nesuprantu kaip yra dabar daroma..  schmoll.gif Bet matyt su daug prioritetu 100 proc patenka i pirmus dariukus.
Papildyta:
i lopseli ar darzeli patekote?

i lopseli 1,5-3. jokiu prioritetu neturim, tuk gyv vietos. registravom 2012.02.28 darzelyje.
Atsakyti
QUOTE(reguste @ 2014 05 30, 09:43)
i lopseli 1,5-3. jokiu prioritetu neturim, tuk gyv vietos. registravom 2012.02.28 darzelyje.

sveikinu drinks_cheers.gif

As jau tikejausi kad pradejo darzelius skirstyti, o dar lopsiukus dalina.. taip norisi kad greiciau eile pajudetu.. as apie nieka kita galvoti negaliu doh.gif
Atsakyti