QUOTE(tiutass @ 2014 05 24, 09:13)
Labai gerai jauna mama vaikai trys super
dėl va užaugs, to tai liux

va užaugs, o vis dar būsiu jauna ir graži
QUOTE(hererra @ 2014 05 24, 09:15)
Labas, plepės
Nenoiu pamokslaut, bet nepaisant to, kad super gerai jaučiatės, kad vaikštot tiesios ir visos jėgos ir norai sugrįžo, tikrai patariu šiek tiek įjungti visus organizmo stabdžius. Tobulas pjūvis būna tol, kol siūlai jį laiko, kai siūlus ištraukia, pjūvis pradeda kraipytis. Vienoms daugiau, kitoms mažiau. Vienoms kyla viduriukas, kitoms - kraštai. Kuo daugiau toms savo jėgoms duosit laisvę, tuo labiau vėliau gailėsitės. Kalbu ne tik iš savo patirties. Aišku, daug ką lemia genetiką, taip pat pats pjūvis bei chirurgo rankų miklumas. Tiesiog sakau, kad pasaugokit save, bent pirmus pora mėn, nes ne tik randas apačioj gyja. Juk ir viduj viskas persiūta, o vat jeigu ten išplyštų tai vaje vaje

Pati tikrai esu greitas žmogus, norėjosi kuo greičiau sugrįžt į gyvenimą, bet saugojau save kiek įmanoma iki poros mėn...
O m ane karštis irgi veža

Galėtų taip iki pat rudens būti....
saugausi saugausi tikrai, tiesiog neguliu visą dieną, nes man jau per naktį nuskausta nugarą ir klubus, aš tik ant pilvo miegot galiu
pas mane įtariu dar siūlai yra, negalėjo ištirpt taip greit

bamboj tik jau nėra
išskalbiau korsetą, padėjau ant saulės balkone turėtų greit išdžiūt, užsitempiau maikutę tą korsetinę ir db bijau net pajudėt, be to korseto