Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 25, 19:33)
Oksaniux stebek ....va ir islenda mano bjauri puse ...t.y. as visa per aplink tokia ...tik kai mane gerai pamaitina tada as bunu minkshta ir pukuota, kol neprispiria  lotuliukas.gif

pakest negaliu kalbet tel ....man mamai paskambint pliusa uzrashu knygutej reik uzsimest ..apie drauges ir draugus nekalbu net ...bet cia gal ir nieko butu ....

ale jauti ..kazi kaip keistai pasijauciau ...a klausyk jei tu man patiktum, ka tadu daryt reiktu  lotuliukas.gif  as gi su bagazu pas mane du vaikai ...ir vyras kuris megsta kai visad valgyt padaryta ir as pati nors ir maza bet raji  ...a jamtum mane tadu  biggrin.gif  biggrin.gif  na jei rimtai  ...su tel. pasuoju ...maza kokia as keista galiu pasirodyt ....geriau savo bjaurasti pasilaikysiu ...bent pradzioj biggrin.gifD jei nori gali gi man visad rasyt ..ir i privata  nail.gif

Tai viskas gerai gerai, tik seip galvojau, butum mintimis pasidalinus apie operacija...bet galim ir susirasyt smile.gif saunuole tu, gerai nusiteikus!!! Taipir toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 05 25, 20:45)
Tai viskas gerai gerai, tik seip galvojau, butum mintimis pasidalinus apie operacija...bet galim ir susirasyt smile.gif saunuole tu, gerai nusiteikus!!! Taipir toliau wink.gif

ti as dalinuos su mielu noru friends.gif notworthy.gif jei tik kas idomu visada atsakysiu ka galvoju ar ka patyriau, ar kaip buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 25, 17:12)
Ahoj 

sveika mirksiukas.gif ką tau su pilvuku darė? tik odą mažino, ar raumenukus siuvo kas dar daryta rolleyes.gif kiek laiko OP truko g.gif
o dėl nuotraukų tai tikrai būtų įdomu pamatyti rolleyes.gif

ir kaip sugalvojai iš Vilniaus į Kauną ax.gif nebuvo čia pas ką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 25 gegužės 2014 - 19:19
[quote=bandomasis2006,2014 05 25, 21:18]
sveika mirksiukas.gif ką tau su pilvuku darė? tik odą mažino, ar raumenukus siuvo kas dar daryta rolleyes.gif kiek laiko OP truko g.gif
o dėl nuotraukų tai tikrai būtų įdomu pamatyti rolleyes.gif

ir kaip sugalvojai iš Vilniaus į Kauną ax.gif nebuvo čia pas ką g.gif
[/quot]

Pas mane buvo stipriai prasiskyre pilvo raumenys,labai plona pilvapleve, bambos isvarza ir skura kabejo, riebalu kaip ir neliko visus nusportavau ...karoc skyle buvo turbine, su manim gerai galima butu buve kontrobanda narkotikus veziot ..kila i pilva sugrudi...ir varai per siena lotuliukas.gif Operavo beveik 4 val, nes kartu ir krutine didinau smile.gif dar daktariukas ieskojo prie ko prikybti, kaip bodyartu su manim uzsiiminejo ...mano nuostabai, but buve riebalu ant shonu butu ir tuos prasiurbes, bet nerado lotuliukas.gif vadinasi lankstus ...man tai pasirode super ...sake aaaj visvien, vienu kartu draskyti biggrin.gif

o is Vilniaus i Kauna..pirmam kartui nuvazavau..daug paziurejus-patirinejus internete darbu ...as kazkoki jausma gera turiu ant zmogu ...i akis paziurejau ir pagalvojau .."sitas ekologishkas"- turbut tiks ...nuvaziavau ...neapsirikau ...akurat ramus, islaikytas, be per dideliu juoku, psirode kad jis, kaip fotografai kol kas renka savo darbu portfolio ...vadinasi stengiasi ... dar didelis pliusas KAINA ...vyras dar sugebejo 1400 nusidereti (kaip blt pomidorus pirkdamas turguj lotuliukas.gif) gyd sake galima ir deretis ..zinoma proto ribose bigsmile.gif tai va gal tiek ...

fotkes imesiu veliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 25, 20:24)

Pas mane buvo stipriai prasiskyre pilvo raumenys,labai plona pilvapleve, bambos isvarza ir skura kabejo, riebalu kaip ir neliko visus nusportavau ...karoc skyle buvo turbine, su manim gerai galima butu buve kontrobanda narkotikus veziot ..kila i pilva sugrudi...ir varai per siena  lotuliukas.gif  Operavo beveik 4 val, nes kartu ir krutine didinau  smile.gif dar daktariukas ieskojo prie ko prikybti, kaip bodyartu su manim uzsiiminejo ...mano nuostabai, but buve riebalu ant shonu butu ir tuos prasiurbes, bet nerado  lotuliukas.gif vadinasi lankstus ...man tai pasirode super ...sake aaaj visvien, vienu kartu draskyti  biggrin.gif

o is Vilniaus i Kauna..pirmam kartui nuvazavau..daug paziurejus-patirinejus internete darbu  ...as kazkoki jausma gera turiu ant zmogu ...i akis paziurejau ir pagalvojau .."sitas ekologishkas"- turbut tiks ...nuvaziavau ...neapsirikau ...akurat ramus, islaikytas, be per dideliu juoku, psirode kad jis, kaip fotografai kol kas renka savo darbu portfolio ...vadinasi stengiasi ... dar didelis pliusas KAINA ...vyras dar sugebejo 1400 nusidereti (kaip blt pomidorus pirkdamas turguj lotuliukas.gif) gyd sake galima ir deretis ..zinoma proto ribose  bigsmile.gif tai va gal tiek ...

fotkes imesiu veliau  rolleyes.gif

labai bus įdomu pažiūrėti foto bigsmile.gif nes mūsų situacija panaši, tik kad pas mane išvaržos dvi prie bambos rado ir 3 pilvo ertmėj unsure.gif
4 val skaitau normaliai, man tik pilvą geras 3 val operavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 25, 21:29)
labai bus įdomu pažiūrėti foto  bigsmile.gif  nes mūsų situacija panaši, tik kad pas mane išvaržos dvi prie bambos rado ir 3 pilvo ertmėj  unsure.gif
4 val skaitau normaliai, man tik pilvą geras 3 val operavo  g.gif

Nevisiem juk vienodai:-)
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 05 25, 20:37)
Nevisiem juk vienodai:-)

tai aišku ne vienodai, šiaip 4 val dviguba op sakyčiautikrai neilgai smile.gif
šiaip norėtųsi pamatyti tą rezultatą susiųtą jau po OP nes pas mane irgi labai didelis tarpas buvo palyginus rolleyes.gif
Papildyta:
mane domina toks aktualus klausimas, kada galima eiti į soliariumą uždengus randus pleistrais g.gif
Atsakyti
rytas...

ir klavsimas ta grazia rytines saules proga biggrin.gif

ar vaikshtot pas kinezeterapeutus, masazistus ( zodelis tai kaip prisikopusteliaudamas biggrin.gif ) ???
jei taip :
kas kiek laiko ir kiek ilgai ? smile.gif

aciuuu uz atsakyma
Atsakyti
Turbūt kiekvienas individualiai vaikšto pagal poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 05 26, 09:39)
rytas...

ir klavsimas ta grazia rytines saules proga  biggrin.gif

ar vaikshtot pas kinezeterapeutus, masazistus  ( zodelis tai kaip prisikopusteliaudamas biggrin.gif ) ???
jei taip :
kas kiek laiko ir kiek ilgai ? smile.gif

aciuuu uz atsakyma

Laba
Vaiksciojau iskarto po op. gal kokius 8 kartus pas tris skirtingas speces biggrin.gif po jausdavausi thumbup.gif
Dabar vaikstau i vakuminius, gydytojas patare... kad odike pastangrinciau, nes pas mane ji labai neelastinga schmoll.gif
Atsakyti
merginos kokius jūs antibus gėrėt po operacijos, man vienoj vietoj paraudo ir karšta toj vietoj, tai davė Cifran'ą g.gif
liepė man slow down biški biggrin.gif sakė labai jau per daug išsitiesus biggrin.gif o paraudimas gali būt net jeigu plaukelis įauga unsure.gif iš kur jis ten atsirado biggrin.gif
Papildyta:
Ir please pasakykit kremukus nuo randų geriausius, kurie Jums pasiteisino, aš bambą jau galiu tept sakė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 05 26, 12:46)
merginos kokius jūs antibus gėrėt po operacijos, man vienoj vietoj paraudo ir karšta toj vietoj, tai davė Cifran'ą  g.gif 
liepė man slow down biški biggrin.gif sakė labai jau per daug išsitiesus biggrin.gif o paraudimas gali būt net jeigu plaukelis įauga  unsure.gif iš kur jis ten atsirado  biggrin.gif
Papildyta:
Ir please pasakykit kremukus nuo randų geriausius, kurie Jums pasiteisino, aš bambą jau galiu tept sakė  bigsmile.gif

O kur jus ta bamba tepat? Viduj? Pas mane nukrito sasiukai, bet as jokiu siuliu, randu nematau. blush2.gif
Atsakyti