Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 06 04, 20:35)
Man neišlindo nė vienas siūlas. Tik skysčiai kaupės, traukė su švirkštu pirmas dvi savaites 4 gal kartus, jau pamiršau biggrin.gif Randas nepraplatėjo irgi niekur. Nervina tik kad šonai iš po triūsikų lenda, jeigu ir toliau taip nervuos, tai rudenį darysiu korekciją... gal net kartu ir papus pasikelsiu, kad stovėtų kaip šešiolikinės lotuliukas.gif
Sakai, nemalonu? Tai gal masažistas netinkamas? Man Dariukas kai pamasažuodavo, tai net ten ,kur nejautru, būdavo malonu lotuliukas.gif

cia tas Dariukas is Kauno ???? jei tas as ta mike pukuotuka isimylejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai jis stebuklingas rankas turi !!!!
Atsakyti
Įdomu, ką jis jums ten taip masažuoja mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 21:51)
Įdomu, ką jis jums ten taip masažuoja mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir pilvuka ir papulius lotuliukas.gif geras jis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 04, 22:57)
lotuliukas.gif ir pilvuka ir papulius  lotuliukas.gif  geras jis  cool.gif

man tai is vis superinis ..as Vilniuj nerandu nieko panashaus schmoll.gif

o gal kas buvot pas Giedra ? as pirmadieni varysiu ...kazi kaip ana ...
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 04, 16:28)
Manes jauciu dar laukia tie tokie malonumai ...siulu lindimai ...kieti randai ...puliai ...as gal cia veliausiai pasidarius ta operacija  lotuliukas.gif  nes man kol kas nei lenda kas (viskas islinde smile.gif ) nei puliuoja  schmoll.gif

Ir man nelenda nei puliuoja kolkas phu phu phu.man 2sav po op gal nebelis g.gif
Papildyta:
Nu mergaites cia tas jusu Dariukas stebuklus daro lotuliukas.gif

Tikrai is to gerumo siuliukai lindineja lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai nuo organizmo priklauso ir ju lindimai ir skysciu kaupimasis.man kolkas liepe nemasazuot dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 17:12)
man šiandien 3 buvo  bigsmile.gif
man tai iš vis net ne per randą lenda o virš rando, šiandien užkabinau su pirštu  unsure.gif  bet neišsitraukia, arba aš bijau stipriau timptelt  unsure.gif
po kiek laiko pradėjai darytis vakuminį pilvui? tau su ta taurele jau daro?

Neseniai pries 2 sav, dariausi kolkas 4 kartus, bet man kolkas aktualiausia kojos, tai pirmiausias demesys joms smile.gif taip daro su visokiom skirtingom taurelem ax.gif

Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 06 04, 19:35)
Man neišlindo nė vienas siūlas. Tik skysčiai kaupės, traukė su švirkštu pirmas dvi savaites 4 gal kartus, jau pamiršau biggrin.gif Randas nepraplatėjo irgi niekur. Nervina tik kad šonai iš po triūsikų lenda, jeigu ir toliau taip nervuos, tai rudenį darysiu korekciją... gal net kartu ir papus pasikelsiu, kad stovėtų kaip šešiolikinės lotuliukas.gif
Sakai, nemalonu? Tai gal masažistas netinkamas? Man Dariukas kai pamasažuodavo, tai net ten ,kur nejautru, būdavo malonu lotuliukas.gif

Hererra, nelygink Dariuko rankyciu ir aparato darbo biggrin.gif Vakumas jau rimtesnis reikaliukas, nei limfodrenazinis rankyciu... o dar tokiu rankyciu... biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 04, 22:08)
man tai is vis superinis ..as Vilniuj nerandu nieko panashaus  schmoll.gif

As buvau pas Giedra, pradzioj man nepatiko, po to lyg ir nieko buvo, beje as negaliu palyginti su Dariuku, nes jis kaip tik buvo nedarbingume po avarijos tuo metu verysad.gif bet kai visos cia nuo jo alpsta, tai turbut jo rankikes svelnesnes biggrin.gif
Bet eik pas Giedra jei neiseina kitaip, tikrai pasijausi thumbup.gif
As su Giedra daug kalbejau apie sia butent ju technika limfodrenazinio, kuria jie su Darium studijavo ir praktikavosi Vokietijoje, tai ji minejo, kad yra 2 speciai Vilniuje, kurie studijavo kartu ir atlieka lygiai tuos pacius masazus, tad manau paklausinejus labiau, suzinosi kas juos daro Vln mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 04 birželio 2014 - 22:19
Labas merginos,
Turiu klausimuka,sakykit ar jums pasikeite bamba po to kaip buvo nukritus sasiukams ir praejus keletui menesiu?Mane operavo vasari,tai negalejau atsidziaugt savo skylute,na o va dabar nervuoja labai stipriai pasikeite forma ir labai matosi kad bamba perdaryta verysad.gif Gal sakau koki bambaskari detis,tik kazin ar ne per greitai g.gif ,nors siaip nelabai noriu.
Ikelciau nuotraukyte,bet nemoku cia tiesiai i temute.Jei atsirastu kuri ir paaiskintu imesciau ir gal palygintumet pas jus taip pat ar cia tik mano kazkokia nesamone
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2014 06 05, 00:50)
Labas merginos,
Turiu klausimuka,sakykit ar jums pasikeite bamba po to kaip buvo nukritus sasiukams ir praejus keletui menesiu?Mane operavo vasari,tai negalejau atsidziaugt savo skylute,na o va dabar nervuoja labai stipriai pasikeite forma ir labai matosi kad bamba perdaryta  verysad.gif Gal sakau koki bambaskari detis,tik kazin ar ne per greitai g.gif ,nors siaip nelabai noriu.
Ikelciau nuotraukyte,bet nemoku cia tiesiai i temute.Jei atsirastu kuri ir paaiskintu imesciau ir gal palygintumet pas jus taip pat ar cia tik mano kazkokia nesamone

Sveika, siaip nuotraukas keliam i albuma, bet jei nori cia tai gali per tarkim part.lt kelt :-) ikelk ten fotke ir tada nukopinus url adresa kelk cia virsuj paspausk IMG ir i ta atsidariusi langeli irasyk ta url adresa :-)
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 04, 18:28)
Manes jauciu dar laukia tie tokie malonumai ...siulu lindimai ...kieti randai ...puliai ...as gal cia veliausiai pasidarius ta operacija  lotuliukas.gif  nes man kol kas nei lenda kas (viskas islinde smile.gif ) nei puliuoja  schmoll.gif

Tai ir dziaukis, kad nieko nera, gal ir nebus tau - siulu lindimas tikrai nera dziugus dalykas ir tai tik i gera randuku groziui ir lygumui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 06 05, 09:02)
Tai ir dziaukis, kad nieko nera, gal ir nebus tau - siulu lindimas tikrai nera dziugus dalykas ir tai tik i gera randuku groziui ir lygumui 4u.gif

rytas ...tas pats ir vis naujas ir vis kitas biggrin.gif

tai pas mane dar siulai visai netraukti ..tai jie man visi islinde lotuliukas.gif bet man atrodo kad taip turi buti ...ir ne neziuriu kiek ju ten ...kokie ir ar puliuoja biggrin.gif

a skaudz kai juos traukia ? Pirmadieni man rankios, gal po to pradesiu ziuret kas kur kaip styro g.gif

Mane Giedra viena kart masazavo ....ale as su Dariuku ne sulygint negaliu lotuliukas.gif issiklausinejau apie masazista Vilniuj ...pas ji ir vaikshtau ...ale irgi su Dariuku nera ka lygint ... galvoju gal del to kad vyras ir rankos daug tvirtesnes a ?
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 04, 22:08)
man tai is vis superinis ..as Vilniuj nerandu nieko panashaus  schmoll.gif

Buvau pas Giedra, gerai ji daro. Man buvo krutineje skysciai susikaupe, ir Giedra ir Dariukas sutvarke. tik zinau speju mums moterims kitokie pojuciai, arvyras masaza daro ar moteris biggrin.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 05, 08:46)
rytas ...tas pats ir vis naujas ir vis kitas biggrin.gif

tai pas mane dar siulai visai netraukti ..tai jie man visi islinde  lotuliukas.gif  bet man atrodo kad taip turi buti ...ir ne neziuriu kiek ju ten ...kokie ir ar puliuoja  biggrin.gif 

a skaudz kai juos traukia ? Pirmadieni man rankios, gal po to pradesiu ziuret kas kur kaip styro  g.gif

tikrai neskauda, as apie tai negalvojau ir pliurpiau sau viena, tik dabtaras sako - "na va jau krutineje siulu neliko", o galvoju net nepajutau smile.gif pilvas nejautrus dar buvo, tai ka tu ten jausi. smile.gif

Vilniuje ejau masazuotis pas pazystama,tai nepalyginsi su Dariuku ar Giedra. tai nebejau.
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 06 05, 10:11)
Buvau pas Giedra, gerai ji daro. Man buvo krutineje skysciai susikaupe, ir Giedra ir Dariukas sutvarke. tik zinau speju mums moterims kitokie pojuciai, arvyras masaza daro ar moteris biggrin.gif
tikrai neskauda, as apie tai negalvojau ir pliurpiau sau viena, tik dabtaras sako - "na va jau krutineje siulu neliko", o galvoju net nepajutau smile.gif pilvas nejautrus dar buvo, tai ka tu ten jausi. smile.gif

Vilniuje ejau masazuotis pas pazystama,tai nepalyginsi su Dariuku ar Giedra. tai nebejau.

man tai dzin kad Darius vyras lotuliukas.gif ..as is vis kai su "naujais papais" tai man atrodo kad jie tai bliuska kokia ...absoliuciai demesio nekreipiu ..savo buvusiu tai budavo gedinuos ...nerodau ..slepiu ir taip buvo kai anie dar normalus buvo ..nu sitie tai man atrodo kad kaip koks rubas ...nori ziuret - ziureeeek tipo gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti