Aš dabar taip mąstau, kada galima pradėt vakumuot kojas, juk pilvui tai įtakos neturi, jaučiu tada, kada jau pilnai ant pilvo gali gulėt

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 03, 11:45)
Ahoj ..rytas ..t.y. popiete ...t.y. man iki 15val visada kazkodel rytas ...tai RYTAS
tu kurmi kaip negaliu naktimis miegoti kazkas baisaus ..atsikeliu visada taip lyg kas kojom per stubura vanotu per nakti ...
ar visos miegat ant nugaros ? (t.y. suprantu kad moterys miegojimo ant nugaros neisvengia, bet as apie ta toki privaloma dvieju menesiu miegojima?)

tu kurmi kaip negaliu naktimis miegoti kazkas baisaus ..atsikeliu visada taip lyg kas kojom per stubura vanotu per nakti ...
ar visos miegat ant nugaros ? (t.y. suprantu kad moterys miegojimo ant nugaros neisvengia, bet as apie ta toki privaloma dvieju menesiu miegojima?)

as miegu ant sono ir ant pilvo kaip man patogu

Labas.
Tik primenu, kad albume visdar 2 naujokės laukia jūsų balsų - Bjaurastis (K.Maslausko kataloge) ir Oksaniux (prie Naujokių). Užeikit ir parašykit TAIP arba NE, nes tikrai jau ilgai laukia jos
Tik primenu, kad albume visdar 2 naujokės laukia jūsų balsų - Bjaurastis (K.Maslausko kataloge) ir Oksaniux (prie Naujokių). Užeikit ir parašykit TAIP arba NE, nes tikrai jau ilgai laukia jos

Tiutass jau pradejai tept randa
nenueme niezejimo

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 20:21)
As itariu,kad ne tik isore gyja,bet ir vidus,beto,oda istempta tai gal todel niezti

Jauciuos kaip men nesimaudzius

O pas tave rando vietoj kieta? Pas mane tai labai

QUOTE(tiutass @ 2014 06 03, 21:42)
As itariu,kad ne tik isore gyja,bet ir vidus,beto,oda istempta tai gal todel niezti

O tu tepi jau? :-) tave siek tiek veliau berods operavo ane :-)
as labai to rando nelieciu is tikro nes bijau

QUOTE(hererra @ 2014 06 03, 22:06)
Labas.

O tai 4 balsu neuztenka? Jau susipainiojau, kiek ju reikia

Kazkuri klause - as pleistrus pradejau det mazdaug po triju savaiciu nuo operacijos, tikrai ne anksciau, kai jau niekas neslaoiavo, visi sasiykai iki pacio maziausio buvo nukrite

QUOTE(zuzii @ 2014 06 03, 22:53)
O tai 4 balsu neuztenka? Jau susipainiojau, kiek ju reikia
Kazkuri klause - as pleistrus pradejau det mazdaug po triju savaiciu nuo operacijos, tikrai ne anksciau, kai jau niekas neslaoiavo, visi sasiykai iki pacio maziausio buvo nukrite

Aciu, as klausiau :-) tai va sulaukiu kol uzsitraukia ta zaizdele ir as klijuosiu, dabar viska apart jos pasitepliosiu kremukais :-)
Sveikos
klausykit kam ėjo lauk tie siūlai, tai jie tokie kieti
man kamputis kyšo toks kaip žvejybinio valo
vakar dar lyg nebuvo, šiandienj au yra, bet patraukus neišsitraukia
įdomu kas ten tokio
pas gydytoją eisiu tik penktadienį

QUOTE(zuzii @ 2014 06 03, 22:53)
Sutarta, kad turi gauti 5 TAIP iš senbuvių, o ne iš tų pačių naujokių, kurios kątik prisijungė.
MAno randas ir dabar dar kietas. Toks kaip siūlas koks po oda įsiūtas atrodo

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 20:21)
nepradejau dar laukiu kol visiskai sasiukai nukris

Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 23:34)
O tu tepi jau? :-) tave siek tiek veliau berods operavo ane :-)
kai pateplioju pirstu tai jauciu randa, bet kad jis ten butu kaip stagaras tai nea 

man 2 sav po op
as tai paspaudziu gerai tai jis man labai kietas atrodo

Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 10:48)
Sveikos
įdomu kas ten tokio

taip tai turbut siulas
Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 06 04, 11:09)
Sutarta, kad turi gauti 5 TAIP iš senbuvių, o ne iš tų pačių naujokių, kurios kątik prisijungė.
Bet šiaip tai labai nublukęs jau, rausvas toks. Aš tepiau tepaliukais "Kelo-Cote" nuo gal kokio mėnesio. Paskui klijavau pleistrais "ScarAway", jie kasdien nuimami ir nuplaunami, palieku nakčiai džiūti, o ryte vėl užklijuoju. Galioja apie savaitę. Tik kai buvo čia karšta savaitė tai po jais net upeliai bėgdavo
Dabar vėl tepuosi vakarais "Mederma" tepaliuku. Viską siunčiuos iš JAV, PAPIGIAI gaunas 

gerai kai tu moki ten siustis

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 12:48)
Sveikos
įdomu kas ten tokio

100% Siulas... man tai tik gydytojas iseme... ir tose vietose man pradziai slapiuot pradejo, paskui pulinukas buvo islindes... kai istrauke ta siula staigiai viskas susitvarke, berlt randas tai isplatejo