Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Aš dabar taip mąstau, kada galima pradėt vakumuot kojas, juk pilvui tai įtakos neturi, jaučiu tada, kada jau pilnai ant pilvo gali gulėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 03, 11:45)
Ahoj ..rytas ..t.y. popiete ...t.y. man iki 15val visada kazkodel rytas ...tai RYTAS  lotuliukas.gif 

tu kurmi kaip negaliu naktimis miegoti kazkas baisaus ..atsikeliu visada taip lyg kas  kojom per stubura vanotu per nakti ...
ar visos miegat ant nugaros ? (t.y. suprantu kad moterys miegojimo ant nugaros neisvengia, bet as apie ta toki privaloma dvieju menesiu miegojima?)  lotuliukas.gif

as miegu ant sono ir ant pilvo kaip man patogu smile.gif
Atsakyti
Labas.

Tik primenu, kad albume visdar 2 naujokės laukia jūsų balsų - Bjaurastis (K.Maslausko kataloge) ir Oksaniux (prie Naujokių). Užeikit ir parašykit TAIP arba NE, nes tikrai jau ilgai laukia jos smile.gif
Atsakyti
Tiutass jau pradejai tept randa ax.gif nenueme niezejimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 20:21)
Tiutass jau pradejai tept randa ax.gif  nenueme niezejimo rolleyes.gif

As itariu,kad ne tik isore gyja,bet ir vidus,beto,oda istempta tai gal todel niezti g.gif
Jauciuos kaip men nesimaudzius lotuliukas.gif
O pas tave rando vietoj kieta? Pas mane tai labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 03, 21:42)
As itariu,kad ne tik isore gyja,bet ir vidus,beto,oda istempta tai gal todel niezti g.gif
Jauciuos kaip men nesimaudzius lotuliukas.gif
O pas tave rando vietoj kieta? Pas mane tai labai verysad.gif

O tu tepi jau? :-) tave siek tiek veliau berods operavo ane :-)
as labai to rando nelieciu is tikro nes bijau unsure.gif kai pateplioju pirstu tai jauciu randa, bet kad jis ten butu kaip stagaras tai nea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 06 03, 22:06)
Labas.

Tik primenu, kad albume visdar 2 naujokės laukia jūsų balsų - Bjaurastis (K.Maslausko kataloge) ir Oksaniux (prie Naujokių). Užeikit ir parašykit TAIP arba NE, nes tikrai jau ilgai laukia jos smile.gif

O tai 4 balsu neuztenka? Jau susipainiojau, kiek ju reikia doh.gif

Kazkuri klause - as pleistrus pradejau det mazdaug po triju savaiciu nuo operacijos, tikrai ne anksciau, kai jau niekas neslaoiavo, visi sasiykai iki pacio maziausio buvo nukrite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 06 03, 22:53)
O tai 4 balsu neuztenka?  Jau susipainiojau,  kiek ju reikia doh.gif
Kazkuri klause - as pleistrus pradejau det mazdaug po triju savaiciu nuo operacijos,  tikrai ne anksciau,  kai jau niekas neslaoiavo,  visi sasiykai iki pacio maziausio buvo nukrite mirksiukas.gif

Aciu, as klausiau :-) tai va sulaukiu kol uzsitraukia ta zaizdele ir as klijuosiu, dabar viska apart jos pasitepliosiu kremukais :-)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif klausykit kam ėjo lauk tie siūlai, tai jie tokie kieti g.gif man kamputis kyšo toks kaip žvejybinio valo lotuliukas.gif vakar dar lyg nebuvo, šiandienj au yra, bet patraukus neišsitraukia g.gif įdomu kas ten tokio g.gif pas gydytoją eisiu tik penktadienį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 04 birželio 2014 - 09:55
QUOTE(zuzii @ 2014 06 03, 22:53)
O tai 4 balsu neuztenka?  Jau susipainiojau,  kiek ju reikia doh.gif

Sutarta, kad turi gauti 5 TAIP iš senbuvių, o ne iš tų pačių naujokių, kurios kątik prisijungė.

MAno randas ir dabar dar kietas. Toks kaip siūlas koks po oda įsiūtas atrodo biggrin.gif Bet šiaip tai labai nublukęs jau, rausvas toks. Aš tepiau tepaliukais "Kelo-Cote" nuo gal kokio mėnesio. Paskui klijavau pleistrais "ScarAway", jie kasdien nuimami ir nuplaunami, palieku nakčiai džiūti, o ryte vėl užklijuoju. Galioja apie savaitę. Tik kai buvo čia karšta savaitė tai po jais net upeliai bėgdavo lotuliukas.gif Dabar vėl tepuosi vakarais "Mederma" tepaliuku. Viską siunčiuos iš JAV, PAPIGIAI gaunas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 20:21)
Tiutass jau pradejai tept randa ax.gif  nenueme niezejimo rolleyes.gif

nepradejau dar laukiu kol visiskai sasiukai nukris g.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 03, 23:34)
O tu tepi jau? :-) tave siek tiek veliau berods operavo ane :-)
as labai to rando nelieciu is tikro nes bijau  unsure.gif  kai pateplioju pirstu tai jauciu randa, bet kad jis ten butu kaip stagaras tai nea rolleyes.gif

man 2 sav po op
as tai paspaudziu gerai tai jis man labai kietas atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 10:48)
Sveikos 4u.gif  klausykit kam ėjo lauk tie siūlai, tai jie tokie kieti  g.gif  man kamputis kyšo toks kaip žvejybinio valo  lotuliukas.gif  vakar dar lyg nebuvo, šiandienj au yra, bet patraukus neišsitraukia  g.gif įdomu kas ten tokio  g.gif  pas gydytoją eisiu tik penktadienį  blush2.gif

taip tai turbut siulas
Papildyta:
QUOTE(hererra @ 2014 06 04, 11:09)
Sutarta, kad turi gauti 5 TAIP iš senbuvių, o ne iš tų pačių naujokių, kurios kątik prisijungė.

MAno randas ir dabar dar kietas. Toks kaip siūlas koks po oda įsiūtas atrodo  biggrin.gif Bet šiaip tai labai nublukęs jau, rausvas toks. Aš tepiau tepaliukais "Kelo-Cote" nuo gal kokio mėnesio. Paskui klijavau pleistrais "ScarAway", jie kasdien nuimami ir nuplaunami, palieku nakčiai džiūti, o ryte vėl užklijuoju. Galioja apie savaitę. Tik kai buvo čia karšta savaitė tai po jais net upeliai bėgdavo  lotuliukas.gif Dabar vėl tepuosi vakarais "Mederma" tepaliuku. Viską siunčiuos iš JAV, PAPIGIAI gaunas bigsmile.gif

gerai kai tu moki ten siustis smile.gif ,as gaunu pigiau tik kelo-cote tepaliuka 15ml 100lt
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 04, 12:48)
Sveikos 4u.gif  klausykit kam ėjo lauk tie siūlai, tai jie tokie kieti  g.gif  man kamputis kyšo toks kaip žvejybinio valo  lotuliukas.gif  vakar dar lyg nebuvo, šiandienj au yra, bet patraukus neišsitraukia  g.gif įdomu kas ten tokio  g.gif  pas gydytoją eisiu tik penktadienį  blush2.gif

100% Siulas... man tai tik gydytojas iseme... ir tose vietose man pradziai slapiuot pradejo, paskui pulinukas buvo islindes... kai istrauke ta siula staigiai viskas susitvarke, berlt randas tai isplatejo cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 04 birželio 2014 - 12:37